Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
@lucie.krajcarova no plenu dávám jen na noc a měsíc možná dva se mi nepočůrala až včera. No a kouše vše pastelky umělohmotné lžičky hračky kolikrát mám pocit že máme doma štěně a né dítě 😀 jak je vše okousané . Ale hlavně že v noci spíííí 🙂 a nebudí se.
@zzzzuuuuzzzziiii Ta bolest je fakt normální. Myslela jsem si, že u druhého to bude lepší, ale je to tak tisíckrát horší a hlavně to trvá mnohem dýl. 😒
@fram Ten výtok je strašnej, že? Já jsem si jednu chvíli dokonce myslela, jestli mi neutíká plodová voda. 😕
Někdy je vidět pohlaví hodně brzy. Hlavně na 3D je to vidět perfektně. Ale v tom 13. týdnu se celkem často pletou. 😅
@jahudka80 Jahůdko, teda to je děsný. Ty si toho klidu moc neužiješ, co?
Taky jsem v noci vyháněla manžela, protože nám tancovaly židle po dvoře. 😀 A bouchá nám digestoř. Máme ji napojenou do komína, tak to s ní třese. 😖
@mircisek vidíš, a já u druhého těhu ty bolesti neměla. třeba mě to čeká zas u třetího.
jahudko, ale třeba přijdou další. budeš myslet pozitivně a přijde to, uvidíš.
U nás taky hrozně fučí, chtěla jsem jít do města, ale je mi jasný, že by mě z toho větru bolela hlava, tak asi pojedu autem.
Hezký den všem,
jen chci popřát hezký víkend, možná se mi podaří nakouknout, ale o víkendech mi to většinou nevychází.
Je mi nějak blbě od žaludku, tak snad to nebude nějaká viroza, to by se mi fakt nehodilo. Ještě k tomu jsem v noci hrozně spala, večer jsem sice vytuhla hned, ale pak jsem se probudila, spocená jako myš, bylo mi do rána takové horko, jenže když jsem otevřela okno vedle v kuchyni, tak se pořád zavíralo, jak foukal ten vítr, hrůza. Pak manža zase začal chrápat - jak má tu rýmu a v půl sedmé přišel Kubík, jestli si k nám může zalézt. No a bylo po spaní.
AJO, sbal tu tašku, nikdy nevíš, sice já mám termín o pár dnů dříve, ale u tebe to vypadá mnohem víc nadějně.😉
@fram jé, ty se máš, na pohyby už se taky těším...
jak je venku ani nevím, takhle z okna tady šedivo, nic se mi nechce, kdyby setak všichni odobjednali 😉
ahoj holky 🙂
tady je takový větřisko,že se mi vůbec nechce ven,ale musím do školky 😒
zzuuzzii,ze začátku mně taky hodně bolel podbřišek a doteď mi to hrozně tlačí na spodek,asi je to fakt normální.doktorka mi dala magnesium.
fram,taky mám výtok,až kolikrát ,,mokro,,měla sem na zavádění nějaký globule,ale moc nepomohly. 😖
holky a řekla bych,že všechny problémy co mám z těhotenství,že mám až teď po potratu.dřívější těhotenství byly vždy bezproblémů,bezbolestí...
helčenka,aja--teda vy na to balení vůbec nespěcháte...já měla sbaleno už v 8měsíci 😅
ahoj holky.
u nás fučí ještě teď,asi nebude mít cenu foukat si hlavu.to zase budu jak rozzuřenej Bethowen 😝 .
jani-teda ta fotka je hnus.to vajíčko vypadá celkem pěkně,ale ten zbytek....ještě že není vidět do břicha.teda s tou dipmomkou teda válíš.do kdy to máš mít hotové??ale jak píšou holky,jsi holka šikovná a vždycky jsi to hravě zvládla,tak to teď nebude jinak 😉
jahudko-no to co ti řekl manžel by mě asi dost mrzelo,ale třeba mu to fakt jen ulítlo a mrzelo ho to pak víc než tebe.
holky,teď od víkendu bych měla mít plodný dny.manžel jezdí makat jen 12km od nás,tak jsem zvědavá,jestli to klapne a ten clostil zabere.sice jdu dnes+víkend noční,ale už jsem manžovi oznámila,že ho ráno budu budit.měl faaakt děsnou radost 😀 😀 .už by to sakra mohlo vyjít,je to od revize děsně dlouhá doba. ☹
jo a naše Kača je přijatá do Litomyšle na to lyceum.26 jedem do Pardubic na přijímací pohovor na Anglické gymnázium.je tam i ekonomické lyceum.ta škola je hodně na jazyky a spolupracuje asi s 5 zahraničníma školama.a taky umožňujou studium na těch školách.tak Katce zajiskřily oči a půjde asi tam.no ještě se do toho 26 může rozhodnout.
@mircisek no jo klid co to vlastně je 😀 😀 😀
@lucie.krajcarova uvidíme třeba jo , je to zklamání já už se viděla jak se stěhuju a nemusím mimino tahat do 4petra bez výtahu a jak mi krásně každej měsíc na vše zbydou peníze a zas prd
@martasl no asi ho to mrzelo večer se u TV ke mě tulil ,ale mě to bylo jedno byla jsem naštvaná...
Tak jsme dnes (malá poprvé ) sbaštily hranolky a sýr Mája obyč já hermoše 😀 mňam mňam , no a teď jdu svléct povlečení a povléknout 😀
@jahudka80 dobrota, sýr a hermelín, to bych si taky dala 🙂))
😀 😀 😀 mě se nechce nic děláát 😀 😀 😀 pomoc 😀 😀 😀 lenora mě přepadla 😀 😀 😀
@martinkka opožděně taky gratuluji,nějak sem to přeskočila 😅
a určitě to není divný...taky mně přestalo být zle kolem toho 12týdne,sním všechno co vidím a krom bolestí na spodek,únavy a velkýho břicha těhotenství nepociťuji.strašně se těším na pohyby,abych byla klidnější,že je vše v pořádku...
zatím se jen uklidňuju tím,že pozoruju břicho,jak se mi vlní pupek,je to krásný,ale kopance ještě žádný...
@marulinka Já ti nějaký ty kopance přepošlu. 😀 Moje ledviny to nějak nestíhají. A na břicho mi koukají i lidi v MHD, jak se mi neustále vlní. 😝
@jahudka80 Tohles ostříhala?!?! Jsi sadista. ☹
Taky bych si dala něco dobrého. Hlavně když bych to nemusela vařit já. Sice vařím docela ráda, ale každej den... 😖
@martasl To jsou starosti a rozhodování. Když to tak vidím s těma staršíma, tak si říkám, že mi asi chybí pud sebezáchovy, když jsem si pořídila druhý dítě. 😅
A já jdu až to další úterý. 😢 😢 😢 😢 Ale zase na velkej UTZ - poslední!!!!! A na Velikonoce nastupuju na mateřskou. 😅
@martinkka není to divný, a taky to neznamená, že když ti je dnes líp, že zítra zase nebude blbě. A už jsi 11tt,takže nevolnosti můžou přecházet.Prošli jsme si tady tím asi všechny - hlídání příznaků a když náhodou začalo být něco jinak,tak strach, že je něco špatně. Ale je to O.K., neboj.

@lucie.krajcarova koukám je to 2 holčičky pak chlapeček pak 2 holčičky chlapeček 😀 😀 😀 😀 ženské mají převahu 😀 myslím tedy narozená miminka. No sousedka je někde pryč 😀 manžel včera zkoušel koštětem schodit to koště bohužel to nejde no bude zas bum bum ☹. No Luci oni žádnou naší hyp.nechtěj chtěj dát prašule v hotovosti a my ať si zaplatíme to penále a 300tis. je fakt moc. ☹ no já to zas vidím, že z toho nic nebude, prostě hold se nám v tomhle nedaří...
Jdu pověsit prádlo a jeden objednat na rehabku.