Použití ovulačních testů: Kdy proběhla moje ovulace?
Ahoj, poprvé používám ovulační testy. Do teď jsme se s manželem na pokusy o miminko snažili nějak neupínat. Jenže je to už 8 měsíců, tak jsem se rozhodla je vyzkoušet.
Jsem z nich poněkud zmatená. Ale myslím, že ovulace proběhla 16.9. Co myslíte vy 🍀? Přijde mi, že moc neslábnou, jak jsem viděla u některých. S nevím jestli to tak má být, jestli je to normální.
Mám 19. den cyklu.
Moc vám děkuji za radu a pomoc ♥️. Všem snažilkám přeji hodně štěstí.

16. Teho byl pozitivní test... Takže OVu měla proběhnout do 48h
dnes jsem ze zvědavosti zkusila nový ovulační test, jestli to kleslo. Jsem z toho zmatená 🤷🏼♀️.
Mám 26 den cyklu, moje dny mám dostat 2.10. Bolest a citlivost prsou, hlavy, bolest beder, únava, afekty na pachy. Je reálné, že jsem těhotná? Nebo je brzy na to, aby se projevily příznaky a jsou stejné jako pms?
@verunqka ovulacni test nevypovídá nic. Je negativní. Merite BT? Asi ne ze? Takže realne se neví jestli a kdy přesně ta ovulace proběhla. Znáte délku své lutealni fáze? Asi taky ne ze? Já bych na “příznaky” nespolehala. To co popisujete mám každý měsíc před ms a těhotná nejsem. Mám tři děti, byla jsem 5x těhotná a když to vyšlo tak žádné příznaky nebyly. Nastoupily až někdy v 7-8tt tj cca dva týdny po vynechání ms. Teď je na ne fakt brzo. Držím pěsti ať se podaří ale testuje tt ne ovutestem a nejdřív 10–12dpo(den po ovulaci) pokud chcete lovit duchy nebo v den vynechane ms pokud duchy lovit nechcete. Hodně štěstí

@verunqka 16.9. Byl pozitivní ovulacni test. Ovulace pak probíhá cca 24-36h po. Každá to má jinak tak těžko říct. Bez měření BT nezjistite zda a kdy ovulace opravdu proběhla. Ideální je na to skocit v den pozitivního testu i den po a klidně jeďte jeden den po😉hodně štěstí 🍀