Pozitivní ovulační test. Mohl by ukázat ranné těhotenství?

vali9
1. bře 2022

Ahoj holky nedá mi to spát, jdu se zeptat. Dělala jsem si ovulační testy úplně poprvé, jelikož jsem nikdy nepoznala svoji ovulaci. Teď jsem měla bolesti v podbřišku tak jsem si zkusila udělat ovu test a vyšla docela hodně zbarvená čárka, vypadá to pozitivně, pak jsem si dělala o dva dny později a vyšla slabá čárka, dnes jsem si dělala znovu 7 dnů po prvním testu a vyšla zase slabá čárka. Myslíte že by mohl ovulační test ukázat ranné těhotenství?

sudylichozrout
1. bře 2022

Test ti akorát zachytil ovulaci. Bolest v podbřišku je pro ni typická. To, že máš další dny už test negativní je také znak toho, že ses s prvním testem trefila. Jinak ovulační test těhotenství zachytit dokáže, klidně od 8 DPO, ale ty koleje by byly vidět z oběžné dráhy. Takže počkej na menstruaci, když nepřijde, testuj těhotenským testem.

vali9
autor
1. bře 2022

@sudylichozrout děkuji☺️ menstruaci nemám pravidelnou, dnes je to 29 den, takže počkám teda tak týden.

mb171
3. bře 2022
mb171
3. bře 2022

Mám dotaz Ms zpoždění 4dny těhotenský test negativní ale ovulační každý den takto přitom ovulaci už nemám menstruace stále nikde .
U prvního synka mi těhotenský test ukázal až nějak v 8tt mohla bych být těhotná nebo spíš ne
Přikládám foto ovulacniho testu

vali9
autor
3. bře 2022

@mb171 Ahoj, já bych zkusila počkat týden a pak si případně skočit na krev.🙂

anabell91
25. lis 2023

Holky, prosím o názor. Dnes měla byt ms a nic, vždy přesně na den. Teď jsem si dělala dva ovu testy, muže to byt těhotenství? Stalo se někomu? Tehu test doma nemám