Pozitivní ovulační test, může být sex až druhý den večer?
Dobrý den, dnes jsem mela cca kolem 12hod pozitivni ovulacni test, muze byt sex az ZITRA VECER nebo musi byt jen dnes a zitra uz je to k nicemu?
@bradacpetra ono to píchání a bolení v podbřišku nemusí být přímo ovulace, může to být už den dva předtím. Na druhou stranu věřím že ovulace může přijít už v den pozitivního testu, ne až za 24 až 48 hodin, takže teď babo raď 🙂 Uvidíš zítra jestli už bude slábnout, pokud ano tak bych řekla že ovulace byla dnes nebo zítra. Přesně se strefit nejde, to by člověk musel ležet pod ultrazvukem.
@bradacpetra přesně tak
Holky, kdy nejdříve má smysl použít těhotenský test?
@bradacpetra nekdo rika ze mel ducha uz 10 dní po pripadnym oplodnení .... ale nejlepsi je v den vynechaní ms 😉 ja uz takhle po 3x testovala driv a mela jsem ducha a VZDY sem ms stejne dostala. Takze driv PODLE ME nema smysl a duchy uz taky neberu, jen dalnice // nebo hodne viditelny carky 🙂
@bradacpetra
@penny91
Přesně tak, duch ještě nemusí nic znamenat. Já měla ducha 11 DPO a 13 DPO jsem si dělala clearblue 🙂 menstruaci mám hodně nepravidelnou, takže na nějaké zpoždění jsem nečekala 🙂

@penny91 právě počítej že ano 🙂 buď pozitivní 🙂 jak dlouho se snažíte? To slovo nemá ráda, ale nevím jaké jiné :D 🙂