Pozitivní ovulační test, může znamenat těhu?

87andilek87
16. únor 2017

Ahoj holky... tak se taky jdu přidat 🙂... v pondělí rano jsem na tt měla "ducha" 🙂.. zkusila jsem druhý odpoledne a nic.. :-/.. kamarádka poradila Ovu testy, ten jsem měla včera i dnes pozitivní... ovulace by měla ale přijít až 20. 2... může to znamenat tehu? 🙂.. díky za veškeré reakce 🙂

majaaa82
16. únor 2017

@87andilek87 Nějak nerozumím dotazu. Takže zkusím odpovědět dvěma způsoby. 1) Pokud máš teprve ovulaci mít, tak můžeš být jen těžko těhotná. To bys musela otěhotnět v minulém cyklu a na testu by ti svítily dálnice do dáli. Těhotenský test reaguje i na hormon LH, jehož hladina se zvyšuje před ovulací. Takže ti těhotenský test pravděpodobně zachytil blížící se ovulaci. 2) Pokud ses spletla a správně mělo být, že 20.2. čekáš menstruaci a ne ovulaci, tak je na testování stejně ještě brzy. Počkej tak dva až tři dny a test zopakuj.

monikaa_p
16. únor 2017

Čekala sem na menstruaci a nic. Těhotenský test negativní. Po cca 10 dnech co menstruace neprisla sem sla k doktorce. Já sem měla cyklus rozházený a doktorka mi na ultrazvuku rekla,ze asi přijde ovulace. Proste jakoby mi vynechala menstruace. Hmm tak sem si dělala ovulacni test a vyšel krasne pozitivní. Dalších 5 dni to bylo stejné. Pak mi kamarádka rekla ze to neni normální a at udelam těhotenský tak sem udelala a byl pozitivní a dneska jsem 28tt.

87andilek87
autor
21. únor 2017

@monikaa_p ahojda... tak tt v pátek vyšel negativní... ale ovu testy mám stále pozitivní... tak nevím, asi nejsem v poradku :-?

monikaa_p
21. únor 2017

@87andilek87 A jsou čárky stejne tlusté?

87andilek87
autor
24. únor 2017

@monikaa_p ano... píšu pozitivní...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru