Pozitivní těhotenský test po 3 týdnech s antikoncepcí?
ukázal by mi už těhotenský test pozitivní výsledek po 3 týdnech od styku i když beru antikoncepci?
ano ale leda pokud by byl styk v obdobi ovulace a doslo k oplodneni. a pri spravnem brani HA ani k ovulaci nedochazi.
@gbp děkuji, tím si nejsem jistá protože při antikoncepci ovulace není tak jsem si nebyla jistá, jestli by to test ukázal pokud by i antikoncepce selhala
Kokos, dáš už pokoj? Neustále dokola, tak si zajdi na hcg, pokud se tak bojíš..
pokud by antikoncepce selhala, probehla ovulace a v tuto dobu byl i sex, ve kterem by doslo k oplodneni vajicka, tak pokud uz by to byly 3 tydny od tohoto sexu, tak by test urcite tehotenstvi ukazal.
Antikoncepce neni 100% tak že těhotenství nastat může tělo normálně funguje
@lencaa11 já vím že není 100%, proto se ptám jestli by mi už test ukázal případně těhotenství po 3 týdnech.
lekla jsem se, protože jsem četla příspěvek, kde některé ženy tvrdily, že vůbec neměly pozitivní testy a byly těhotné.
Po 3 -4 týdny by test ukázal
@lencaa11 Diky, za týden si pro klid v duši udělám ještě jeden test a když bude negativní tak těhotná nejsem
Umíš číst návody? 🤦🏻♀️
@mimi1004 vím, jen jestli náhodou tam není duch nebo něco.
Přijde mi to hodně namočené a čárka žádná
@lencaa11 ano, promačany je. Asi mi už totálně hrabe
Ne
@tasimia ďakujem, už naozaj počkám na ms
@tasimia tak dnes je tretí deň a ms stále nemam. Mám ešte počkať?
Mě dojde MS kolikrát až načnu nove plato.. kolikrát druhý den nového plata.
Málo kdy to dostanu v pauze👌.
@tasimia ja mám zatiaľ len krvavý hlien inak nič tak neviem no
Testy máš negativní. A s některými druhy HA se menzes ztrácí a není vůbec. Měla jsem několik druhů, ze začátku jsem to normálně měla a pak se to postupně ztratilo.
@te_reza mám nízkohormonalnu čiže áno to mi je jasné ale beriem ju len 3 mesiac čize sa mi zdá skoro na stratenie menštruácie
@anonym to vůbec nevadí jak dlouho ji bereš. U některých mi skončila hned, u jiných 2-6 měsíců
@te_reza prišla teraz ráno je dosť slaba ale ok prišla

Ano 100%