Pozitivní test? Je tam podle vás něco?
Prosím vás? Je tam podle vás něco? Tento si musím že je pozitivní ještě na proužků mi vyšla slabou linka várka druhá a kontrolní silná fotky toho mama testu nemám ale přijde mi že se neplánovaně zadařilo

Vidím
@meronym prosím? Nejsem tu na hodině češtiny.. Tak nerozumte ale děkuji
@jaybee11234 Ale ja opravdu nerozumim tomu, co jste napsala 🤷♀️ Uplne by stacilo to po sobe alespon jednou precist.
@klchudik nebyla jsem si jistá jestli to je slabé plus děkuji
@jaybee11234
@meronym a já opakuji že tu nejsem na hodině češtiny děkuji ☺ ale jinak v pořádku
@jaybee11234 a ženský se ti snaží říct, že píšeš jako tydýt. To totiž není jenom o češtině, ale asi i o autom. opravách půlka z toho nedává smysl
@te_reza tak podle sebe soudím tebe já určitě tydýt nejsem to jste mimochodem vy tady sem udělala pár chyb a vy tragetky řešíte to jak píšu a ne na co se ptám a co tím chci říct tak než o někom napíšeš že píše nebo mluví jako tydýt tak se zamysli děkuji a kdyby jsi náhodou četla pak co jsem napsala ale díky tak pro jistotu se tam mrknu není třeba řešit jak píšu mimochodem... Jsem mladá? Ale netřeba rýpat
@jaybee11234 Promiň, ale ten tvůj úvodní příspěvek je opravdu napsaný tak příšerně, že se nedá pochopit, co jsi tím chtěla říct.
Něco tam je , ale tenhle clearblue háže falešné čárky
@jaybee11234 Jj, jsme tady “tragetky” a vy jste mlada. Blahopreji 😁
@jaja01k stačí říct ať si opravim příspěvek ne? A nerýpat
@agneska7 ano..? Tak děkuji za poznamku k testu ☺
@meronym vy mi dejte pokoj a aspoň už nereaguje miluji ty lidi co se někomu bezdůvodně posmívají a urážejí.. Atd.. Klobouk dolů před vámi asi máte nudný život když si myslíte že mě můžete s chatovat.... 😖😖😖😡 poznat vás tak mám hned obrázek a přestaňte na mě aspoň reagovat děkuji
@jaybee11234 buďte v klidu 🙂 i když ti v původním textu chybí interpunkce, myslím, že i tak se v tom dá vyznat a je pochopitelný. A že máš překlep ve slovech: čárka, slaboulinká... Jo to se stane, když nápověda na telefonu napoví něco jiného 😁 tohle bych úplně neřešila
@klchudik já bych nic neřešila víš tady jde o to že člověk napíše něco špatně a hned je to pro ně hotová kalamita a zbytečně rýpou
@jaybee11234 Jo jo, znám, taky jsem tu jednou chtěla znát názor ostatních na danou situaci a schytala jsem to na plné čáře 😁
@jaybee11234 bohužel, nemůžu najít obrázek "ahoj, já jsem čárka" 😂 hele já to mám na salámu, i kdybys byla mladá, tohle se věkem nezlepší 😀👌
@jaybee11234 ty si sedíš na mozku😀 též jsem domluvila.
Dobře ty..😆😂
@te_reza chceš tu pokračovat jdete si najít jiný příspěvek děkuji
Nějakého mini dušíka tak vidim, zkus za dva dny jestli sílí. Držím palce
@jasemin26 jste jedina
nich kdo nerype a moc děkuji
@jaybee11234 není vůbec zač 😉 pouze odpovídam na dotaz😉... Zkoušela jsi další test?

@jaybee11234 Jako neco tam vidim, ale reci vaseho kmene fakt nerozumim.