Přání na vánoční dárek. Kdo čeká do menstruace?
Ahoj, tak snad to klapne a bude to dárek k vánocům 🙂 má tu nikdo taky 6- 7 dní do ms? A čeká zda se zadařilo
@jasmina1992 volala jsem doktorce a že mám teda dávat ten Utrogestan a za pár dní zkusit test,pokud budou // pokračovat a jinak vysadit
@katherine177 to je rozumné 😊✊ a už sis test dnes dělala? Mě vždy jak začalo špinění, test byl už slabší.
@anonymka227 je slabší :'(
@lenisska2307 ahojky, vidím tam slaboulinke čárky 😇
@lenisska2307 měla jsem v den ms a do večera přišla ms
@katherine177 ach jo
@jasmina1992 a co mi má ukázat ten ovulacni kdybych byla těhotná?
@lenisska2307 ovu test je naprd, 2 čárky tam jsou pořád i když nejsi těhotná 😄 kup digitální clear Blue a hned víš jestli jsi těhotná nebo ne.
@jasmina1992 Ahoj,tak co jak to s tebou vypadá ?
Mě bolí podbřiško už od 5dpo a to jako vážně někdy víc někdy míň ....ani to nejde přehlížet jde mi to do kříže už jsem byla i na kontrole jestli nemám po minulým potratu nějakej zánět ale stěry ani CRP nic...tak nevím 🤷 ,prsa štípou pálí...hlava..a mám pořád hlad...ale TT nic...tak si říkám že vzhůru zas do dalšího měsíce.MS by měla přijít utery-streda (beru utrous do 14dpo ) dnes jsem 12DPO
@lenisska2307 držím palce,prosimtě každá je jiná.Chces ukázat jakou já jsem měla čárku večer před termínem MS s dvojcatama? A to jak se říká by mělo být dvojité HCG že ano 🧐 no já měla pidi ducha ale až 13DPO večer do ty doby nic....a kluci byli naprosto zdraví a přesně odpovídali dnů početí a byli dokonce o kousek větší .....my jsme doplatili až na zanedbání lékaře jinak bych ve snazilkacb být nemusela a mohla jsem si už přes měsíc užívat moje vymodlený deti.
No jinak jsem měla 3x biochemko tam jsem sice měla čárky od 9dpo ale 13dpo už přestali sílit....
A moje sestra u obou dětí neměla pozitivní paprikový test ani když měli děti už dávno srdíčko a měla doma fotku z utz ,a děti jsou naprosto zdraví a živý .jednomu 12let a holce 6let .
Vážně každá jsme jiná .A dokud netece červená je vždy naděje .
@lenisska2307 vám to možná vyšlo , příjde mi že sílí
Mam první den zpoždění tak snad to dotáhnout az do konce ja dvojčata uz mam😃 osmylety kluky no,ale teď chceme ještě jedno mam trosku obavy aby to vyšlo ale stále doufám byl by to ten nejkrásnější darek
@isabellacheerful moc dekuju a to vám všem
@lenisska2307 mě přijde že nesili :( to jsem měla teď zas v říjnu ...
To je krásný...my se snažíme o mimco 7.5roku...a teď 26.6.21 nám zemřeli při porodu Matýsek a Štěpánek ...díky zanedbání lékaře ....byli úplně zdraví mohly tu být a já jim dát i modrý z nebe ....
Děti nemáme .....a už je to fakt dlouhý ....máme vše ....jen mimco ne :(
No uvidíš ....ale jak dlouho máš ty duchy ? Já měla asi 5dni za sebou trošku to sílilo ale ne dost a pak úplně pokles HCG
@isabellacheerful zatím 3 den křeče v podbřišku přestávají a druhý den MS ale nemam
@lenisska2307 vyfoť ty testy pod sebou schválně od prvního k dnešnímu
@lenisska2307 a jak vypadá dnešní test ? 🙂 Já taky právě měla i pozitivní CB ale čárky i tak nesilili ...přestali sílit právě :(
Tohle je dnesni
@lenisska2307 jeee super ❤️❤️ tak to je krásný dárek k Vánocům 😍
@jasmina1992 ahoj Holky , ms zatím nepřišla a tt nic zpoždění druhý den.
@lenisska2307 gratuluji🤩
@lenisska2307 pročítám tu tvé komentáře a mám strašnou radost, gratuluji. Nejkrásnější vánoční překvapení ❤️
@jasmina1992 sleduj i tebe a s tebou to vypadá nakonec jak?
Taky čekám na vánoční zázrak (pro mě velmi výjimečný) ale do testu daleko 🙈 sem teprve 2DPO

@lenisska2307 udělej ješte ovu , mě 4 těhotenství ( sice mimoděložní a bioch a potrat )před ms tak dva tři dny potvrdil ovu ale byli pozitivní .