Příprava na třetí dítko, menstruace a výkyvy cyklu. Měla jste také některá?
Holky prostě jednoduše, na testu dvě, dusík po limitu a 3 denním špinění místo ms, přišlo o dva dny dřív. Měla jste některá tyhle výkyvy?
Měla jsem to takhle u prvního dítka. Dva dny špinění a pak nic a těhu prosperovalo. V týdnu před tímhle jsem byla u gynekologa, protože jsem zakrvácela po sexu no a nebyla jsem víc jak rok na preventivní, tak jsem se bála. O těhotenství jsem neuvažovala a ten mi řekl, že menstruace přijde dříve. No a pouze jsem zašpinila. Myslím, že pokud nebude další krvácení, tak se můžeš radovat.
@terla tak těhotenství se nekoná jedu další cyklus
@carolineg1 to je mi líto, kor když jsem ti dala takovou naději. Ani nevím, jaký to je pocit, protože všechny tři děti na první dobrou. Ale mám hodně kamarádek, co dlouho čekali a děti mají všechny. Držím palce, ať nemusíš čekat dlouho a hlavně ať těto psychicky nerozšmelcuje. Hodně štěstí.
@carolineg1 Je teď koukám Na tvůj profil, že bys ráda už třetí. Nevím proč, mám pocit, když sem někdo píše, že děti nemá. Tak snad se třeťátka dočkáš, co nejdřív, ať mají holčičky parťáka do party.

@carolineg1 popřípadě zda se těhotenství někomu udrželo