icon

Příznaky biochemické gravidity u 10 dní po ovulaci?

lujhu
12. únor 2024

Mám ještě šanci? 1.2.jsem měla ducha na TT a dnes úplně slabého, mohlo jít o biochemko?

Příznaky biochemické gravidity u 10 dní po ovulaci?Příznaky biochemické gravidity u 10 dní po ovulaci?
nanyh
12. únor 2024

Holka. Dám ti radu. Tímhle stylem neotěhotníš ještě dlouhou dobu, když to budeš takhle nadále hrotit a neustále vše pozorovat.

lujhu
autor
12. únor 2024

@nanyh 😁 já to vím, taky si to už začínám říkat, dřív jsem nepsala nikam nic nesledovala a šlo to ani když jsem nechtěla, nevím co my poslední dobou je , od poslední revize jsem se nějak do toho zbláznila 😮‍💨

lilian2111
12. únor 2024

Já bych řekla že to nejsou duchové, ale prostě vykoukaný rysky

nanyh
12. únor 2024

@lujhu Já to takhle hrotila rok a nic. Pak jsem nakonec nechtěla a hned z prvního sexu bylo. 😊

lencaa11
12. únor 2024

@lujhu nic negativní ...

brabechanule
13. únor 2024

Nic tam není za mě 10dpo by tam něco bylo zkusila dva dny

lujhu
autor
13. únor 2024

@brabechanule to se to píše když vám to teď nedávno vyšlo co? 😆 nebudu to zkoušet kašlu na to čekám na ms když nepřijde tak mažu k Dr stěch TT už my hrabe

brabechanule
13. únor 2024

@lujhu v první řadě bych asi uklidnila svou frustraci! Teď tam prostě nic není a vztekanim se to moc nezměnite...jo vyšlo ale taky jsem čekala delší dobu a opravdu mi pomohlo až to vypustit. A být v pohodě sama se sebou což vy nejste

lujhu
autor
13. únor 2024

@brabechanule Víte co? nech to prosím na mě mám teď zrovna těžký období, já to tak špatně nemyslela

misaweb
13. únor 2024

Taky jsem dnes 10dpo, nevim jestli jento ryska nebo uz duch

lujhu
autor
13. únor 2024

@misaweb 👻

misaweb
13. únor 2024

@lujhu doufam v to, dalsi uz bez niceho, ale delany az odpoledne

lencaa11
13. únor 2024