Proběhla ovulace? Pomoc s grafem.

lalaith3
14. črc 2020

Krásný den!
Chtěli bychom s manželem druhé miminko, synovi jsou dva roky, stále kojím. Cyklus jsem dostala 17 měsíců po porodu, stále je ještě nepravidelný, cykly jsou dlouhé. Poslední cyklus jsem začala měřit BT s tím, že bych ráda zjistila, zda je vůbec přítomná ovulace. A nejsem z toho úplně moudrá, můžete poradit? (Po MS jsem chvíli neměřila, neměla jsem teploměr) Vzestup tam podle mě je... Cyklus už je dlouhý, MS nikde, divné pocity a bolesti v podbřišku i v prsou, těhotenské testy negativní.
Poradíte? Chystám se ke gynekologovi, jen jsem chtěla vědět, na čem vlastně jsem...

Graf mám z aplikace, není úplně 100% čitelný, nevešel se mi na displej telefonu, snad to zvládnete a bude to trochu viditelné. Ovulaci odhaduji na 1.7., 27DC. CO myslíte?

katule1990
14. črc 2020

@lalaith3 Taky mi to přijde, že ovulace mohla být 27 DC. Já jsem si grafy dávala do fertilityfriend.com, tam by to bylo vidět lépe než tady. Jestli byla ovulace 27 DC, tak bys byla 13 DPO, to už by dnes byl spíš test pozitivní. Fáze po ovulaci prý bývá max. 16 dní, tak uvidiš, jestli přijde menstruace, nebo ještě bude pozitivní test, nebo jestli jsme to špatně vyhodnotily a ovulace byla/bude později. Držím palce 🍀.

lalaith3
autor
14. črc 2020

@katule1990 Moc díky, uvidíme, třeba to ještě vyjde nebo ovu proběhla později. 🤔 Ono to měření bylo dost divoké, cyklus a okolnosti taky - dovolená, rostly ziby synovi, takže spal ještě hůř než normálně... Tak je otázka, jakou mají ta data kvalitu.

katule1990
14. črc 2020

@lalaith3 To je fakt, protože tohle všechno může data ovlivnit. Tak držím palce a když si vzpomeneš, dej vědět, jak to s cyklem dopadlo 🙂.

andelka
14. črc 2020

Já to mám podobně. Ovulace chodí pozdě, též kojím 18 měsíčního syna. Podle mě tam 27 DC ovulace je.

lalaith3
autor
15. črc 2020

@andelka Díky, dneska stále teplota neklesla, tak uvidíme. Všechny TT jsem dělala spíš odpoledne, ale včera jsem dělala digitální Clearblue, kde by to prý nemělo vadit, tak nevím...

lalaith3
autor
15. črc 2020

@katule1990 Dám pak vědět, třeba bude pozitivní test až později... U prvního jsem testovala až pozdě, neplánovali jsme, takže až tak týden /dva po vynechání MS.