Problémy s otěhotněním po dlouhodobém užívání antikoncepce?
Ahoj mam dotaz 13.10 teď jsem si dělala test na HCG test vyšel slabé pozitivni byla tam ta čárka vydet ale ne úplně po 2-3 dnech jsem ho dělala znovu už tam byl jen náznak šedého pruhu a opět jsem dostala MS , začínám být ve fázi zoufalství ze nám to nejde ze je někde chyba predtim jsem brala antikoncepci necelých 6 let mezi ti jsem ji vystřídala 5 tu poslední jsem moc dlouho nebrala pak jsem vysadila a teď rok jse snažíme o miminko , první oplodnění bylo bez problému teď druhé už nejde . Dr mi řekla že pockame do konce podzimu a pak uvidíme co dal ale sem taková nejistá honí se mi divné myšlenky a když jsem byla s kamarádkou na centrum Ginekologie tak jsem se tam cítila nesva svěřena a šel do mne strach 😞 rada bych si stim otom šneky pokecala ale rodina máme uděluje ze to ke antikoncepci a ockovanim na covid v 1 vlně ze to muže být tím
@micicicicinka prodělala jsem 3 biochemka a teď další cyklus nic.. první byl na první pokus, teď se taky nedaří.. 🤷♀️ moje Dr se k tomu postavila tak, že biochemka se stávají, víc to v plánu řešit nemá 🤷♀️
@martulka88 mne prave straší rodina ockovanim ale snažím si to nepřipustit už se snažíme rok a obcas mam náznak depky proč to nejde co se děje možný je ze dělám namáhavou práci a ze mužů mít staženou dělohu kdo vi uvidíme co mi poví Dr. Při kontrole předem dekuji za odpovědi
@micicicicinka Ségra, zcela zdravá, její manžel taky a snažili se o první rok. O druhé to taky trvalo déle. Určitě to dobře dopadne.

@micicicicinka Antikoncepcí to dle mne není - já např
brala HA 13let a v prvním těhotenství jsem otěhotněla hned napoprvé. Tvé tělo je z nějakého důvodu "nepřipravené". To, že první jde hned, neznamená, že i druhé (my o prvního syna přišli a o druhého jsme se snažili 4cykly od porodu - naštěstí mi MS přišla po 28dnech). Ono to půjde, může to být i v hlavě a nebo taky tím očkováním.