icon

Problémy se spermiogramem. Je IVF jediná možnost?

velbloudzde
14. srp 2023

Ahoj holky, potrebovala bych podporit nebo poradit 🙂 Partner byl dnes na spermiogramu a bohuzel je to asi docela spatny: Progresivne pohyblive 0% neprogresivně pohyblivé 6% co se tyce morfologie tak normalni jsou jen 2% :// Zaver je: oligozoospermie, Asthenozoospermie, Teratozoospermie...Mate s necim podobnym zkusenosti? Mame rovnou pocitat s IVF? Zatim nam nic nerekli, schuzku mame domluvenou za nekolik dni. Dekuju za jakekoliv postrehy :(

Strana
z2
simonasimka
8. zář 2023

@velbloudzde ono je to schválení jenom formalita, určitě to schválí,nemají důvod jinak rozhodnout🙂
Člověče úplně ti rozumím,taky jsem z toho byla jakási nijaká :D jako není to zrovna jednoduché, ale určitě to za to stojí (i finančně ) :D hlavní je se z toho nepo... ;) říká se to lehce, já vím, ale nakonec ti stejně nic jiného nezbyde .... nám to trvalo 2 roky, než se nám to povedlo,a v říjnu čekáme chlapečka ❤️

velbloudzde
autor
8. zář 2023

@simonasimka gratuluju k chlapečkovi 🙂))) 🌺🌞 je to super, ze se to povedlo. A dva roky snažení skrz IVF nebo celkove? Jako samozřejme to vnitřní pohodu narušilo, ale uz je to lepší 🙂 a presne je důležitý se z toho ne💩 ja si z toho i obcas dělám srandu,..zacatkem října by me meli stimulovat leky, tak sem zvedava jak na to budu reagovat a tak 🙂

simonasimka
9. zář 2023

@velbloudzde moc děkujeme ❤️ snažili jsme se cca 5 let přirozeně, ale vůbec to nešlo.. i moje tehdejší gynekoložka stála za 💩, nic neporadila pořádně,jenom léky do mě cpala...pak jsem změnila Mudr, a během půl roku jsem měla za sebou 2 operace, tudíž bylo jasné IVF...no a ty 2 roky byli IVF... Tak to máš úplně skvělý přístup, nic lepšího a nic víc pro to ani nemůžeš udělat momentálně🙂 leda se tak ještě obrnit obrovskou dávkou trpělivosti...držím pěsti a věřím, že se to povede co nejdříve, a za chvilku vám doma bude dělat radost 👶🍀🍀🍀

velbloudzde
autor
9. zář 2023

@simonasimka tak to je moc fajn, ze si našla nakonec Mudr co k necemu je...jako zatim si z toho delam srandu, ale kdo vi co prijde po pripadnych nepodarenych pokusech apod :ii ale zatim dobry :D 🍀

Strana
z2