Prosba o názor.
Ahoj holky, muzu poprosit? Co si o tom myslite? MS ocekavam behem pristiho tydne.. TT negativni ❤️Jsou pokusy.. diky moc a hezky den vsem

Snazime se s pritelem od zacatku roku.. rekla bych ze ( ne tak intenzivne jako treba posledni 2-3 mesice) ale dost podobne..a zacinam mit obavy zda ovulace vubec probiha.. ackoliv bolest v podbrisku v “pulce cyklu” a cervikalni hlen napovida tomu ze by mohla ale nedopda to a teploty tomu tedy taky nenapovidaji..( merim 1. Mesic..)
@gaaaby Taky to podle teploty vidím na anovulační. Jen teda máš uvedený pozitivní ovulační test 10. a 12.8.? Byl opravdu pozitivní nebo tam prostě byly jen // ne stejně silné? Teplota tomu totiž neodpovídá.
@levandulka_fialova Na tom je krásně vidět, že ovulační testy jsou, co se týče určení ovulace, k ničemu. Může se zvednout hladina LH a tělo se chystat k ovulaci, což test zachytí, ale reálně k ní dojít nemusí. Takže klidně mohl být pozitivní - pozitivní test totiž neznamená ovulaci.
@gaaaby Měřila bych určitě dál, alespoň další třeba 2-3 cykly a uvidíš. Tady v tomto cyklu ovulace bohužel není. Pokud by nebyla ani v těch dalších, je na místě to začít řešit s gynekologem.
Držím palce, ať to brzy vyjde 🙂
@levandulka_fialova takhle vypadal ten prvni.. bohuzel ty dalsi uz nemuzu najit ve fotkach.. radila jsem se tady s holkama zda je nebo ne.. ale kdyz jsem testovala dalsi den a byli dva nega. A dalsi den byla carka kontrolni + jedna slabsi tak jsem “predpokladala” by ovu mohla byt kolem toho 10. ... moc tomu svemu telu nerozumim.. ale verim ze si porozumime🙏🏻🙏🏻 Jen uz to na muj vkus trva dele nez jsem si prapuvodne myslela.. ale vim ze v porovnani s jinyma holkama tj jeste v “norme”.. dekuji za odpoved
@levandulka_fialova dekuju moc za nazor
@mzacikova ja jsem byla minuly mesic a bylo mi prave narozeno mereni BT s tim ze se uvidi zda-li ovu vubec probiha.. mam v planu se tam ukazat koncem roku s resume a uvidime co dal, ale obavam se ze po roce snazeni zminoval hormonalni lecbu, do ktere se mi moc nechce... uvidime
@gaaaby my také čekali rok a teď to vypadá, že to konečně vyšlo. Mě právě říkal, že ovulační testy i měření teploty není tak přesné jako UTZ (je dost špička u nás v kraji). Mě se třeba ovulace posunula o cca 7 dní a já že proč to tak trvá 🤷♀️
Nebojte, rok se říká, že je běžný. I když na psychiku je to horší. Časem to vyjde 🤗
@madbetka To je pravda, mohlo se k ní schylovat a pak třeba folikul nepraskl a bude z něj třeba cysta, mně se to stalo 2x po sobě.

Bohužel to vypadá jako anovulační cyklus.