icon

Prosím, někdo šikovný, kdo rozumí těhu testům?

verulevrtule
14. lis 2020
Strana
z2
tynka9
14. lis 2020

A otazka je kde??? Na těhu test stačí bohatě návod, ať to tu tak často nevypadá...

nanyh
14. lis 2020

Jedna čárka nejsi v tom.
Dvě čárky jsi v tom.
Celá praktická část těhotenského testu😀

verulevrtule
autor
14. lis 2020

@nanyh Tak tak chytrá jsem fakt taky 🤣 Vzhledem k letům, které jsem strávila ve škole, předpokládám, že umím i číst 🤣 Proto jsem chtěla někoho, kdo tomu opravdu rozumí, například, zda je možné test udělat špatně, atd..

verulevrtule
autor
14. lis 2020

@tynka9 Den před ms slabý duch, první den ms opět, další den bílo. Zkusila jsem dnes, den po ms, a opět duch, dokonce silnější než ty dva předchozí a ani nebyl z rána. Může být test i falešné pozitivní?

pincola
14. lis 2020

@verulevrtule Dej sem fotky. Kouknem na to.

verulevrtule
autor
14. lis 2020
pincola
14. lis 2020

@verulevrtule Za mě je pozitivní! Kdy má být MS?

verulevrtule
autor
14. lis 2020

@pincola No právě že mám po ní, viz výše 🤣 jedno dítě už mám, tak vím, jak vypadá pořádně pozitivní test, ale v tomhle mám zmatek, navíc jsem v srpnu potratila a moc bych si přála druhé, tak jsem si říkala, jestli si to fakt člověk nemůže i vsugerovat 🤣

tynka9
14. lis 2020

@verulevrtule podle mě test špatně udělat nejde a vsugerovat si můžeš třeba příznaky, ale vyšší hcg těžko 😉 oba testy jsou slabě pozitivní, to určitě ano a určitě se tu najdou maminky, kterým proběhla i ms a těhotné byly. Asi bych zkusila ještě za pár dní a pak se objednala k dr, s tím, že termín poslední ms bych uvedla tu předcházející a ne tuto. Ale kdo ví, někomu to takhle vycházelo třeba i při cystě, ale to jsem nikdy nezažila, tak nevím. A tím zkušenosti nemám. Ať by to bylo tak nebo tak, kontrola za pár týdnů u dr je asi na místem

aaa42
14. lis 2020

Asi bych se radeji nechala zkontrolovat, pripadne zasla na krev jako samoplatce...ja takhle bohuzel mela mimodelozni tak bych byla obezretna... Drzim palce at je vse v pohode!!!

verulevrtule
autor
14. lis 2020

@tynka9 Dekuji 😘 jsem objednaná v pátek na prevenci, takže to už teď hrotit nebudu, spíš mě znepokojilo, že před ms ano, pak klasická ms Teda místo 7 dní jen 5, ale dost silná a teď zase duch, je to divný, tak snad to bude ok

verulevrtule
autor
14. lis 2020

@aaa42 No právě, stačil potrat, ještě tak tohle, fujky, ani nepřemýšlet 🙁

tynka9
14. lis 2020

@verulevrtule určitě to s dr prober. Pokud by to těhotenství bylo, tak velmi pravděpodobně ještě vůbec nic neuvidí, to bude ještě brzy, ale alespoň bude vědět, že se něco děje a třeba si tě objedná za další 2-3 týdny nebo tě pošle na krev...držím palce, ať ke vše v pořádku

pincola
14. lis 2020

Ty testíčky jsou slabě pozitivní. CHce to ještě nějaký den, jestli budou sílit. Něco tam je určitě, jestli to bude prosperovat, na to se musí počkat. Držím palce!!

verulevrtule
autor
14. lis 2020

@tynka9 Dekuji

verulevrtule
autor
Autor odpověď smazal
palja
14. lis 2020

@verulevrtule já jsem měla taky takhle slabě pozitivní testy až jeden den úplně bílo. Jednalo se o biochemické těhotenství. Doufám že tohle nebude tvůj případ. Držím palce 🍀💞✊

emmanessa
14. lis 2020

@palja ja mela v srpnu bohuzel to stejne,5dnipred MS spineni,coz ja nikdy nemivam,tak jsem udelala test a tam.slaba carka.Moje radost ale vystridalo zoufalstvi,carka zacala slabnout,az byl test uplje bily a prisla MS,takzetaly biochemicke,bylo mi horzne,ale hned dalsi mesic se zadarilo a ted jsem v 11tt🙏🙂

amazonkajanik
14. lis 2020

@verulevrtule můžeš mít klidně menses a být v tom 😉držím palce

verulevrtule
autor
14. lis 2020

@palja Dekuji, no uvidíme, je to nějaky divný 😁

verulevrtule
autor
14. lis 2020

@amazonkajanik děkuji

palja
14. lis 2020

@emmanessa tak to gratuluji. Také jsem to tak měla, napřed radost a pak bohužel velké zklamání. MS přišla až 47dc. Už je to tři měsíce a zatím na // porad čekám.

amazonkajanik
14. lis 2020

@verulevrtule hele,já už to tu psala xkrat. Teta nepoznala,že je po 3.v tom. Celou dobu menses a k tomu byla obézní. Až když šla k doktorovi kvůli hrozné bolesti břicha,tak se vlastně dozvěděla,že nejen že je těhotná,ale rovnou i rodí 😂
A bratranec je v pohodě,dnes sám otec dvou kluků. A asi nad nimi musí stát všichni svatí,páč jim ten nejstarší před lety vypadl z 2.patra a byl jen potluceny 🤦

verulevrtule
autor
14. lis 2020

@amazonkajanik Tak to je paráda 🤣 Tak u mě to asi nehrozí, já jsem naopak hodně hubená, a když jsem šla k porodu, tak se mě ptali, co tak chci, neboť bricho jsem neměla skoro žádný 🤣 mě spíš hrabe z těch testu, skoro to vypadá, že si ze mě dělaji prcu, dva, tři testy pozitivní, pak pár dní nic, a pak zas 🤣

pommpomm1
14. lis 2020

Kup si digitální. Je dražší, ale mě ukázal pozitivní výsledek po 14 dnech co jsem měla zmeškanou MS

verulevrtule
autor
14. lis 2020

@pommpomm1 No jenže mě právě ms včera skončila 🙈

pincola
14. lis 2020

@verulevrtule Může to být i biochemické. HCG se nějakou dobu drží. Pokud test bude sílit, tak to tam zůstalo🙂 Pokud ne, tak bohužel...

verulevrtule
autor
14. lis 2020

@pincola No tak, uvidím co v ten pátek doktor, nezbývá, než čekat 😢

emmanessa
14. lis 2020

@palja diky,drzim moc palce,at to brzy vyjde taky

pommpomm1
14. lis 2020

@verulevrtule Klidně ho zkuste ještě před návštěvou doktora. Kamarádka měla MS do 4. měsíce

Strana
z2