Prosím o názor, bazální teplota
Ahoj, jsem v měření úplný zacátečník, proto prosím o radu, kdy podle vás, u mě mohla proběhnout ovulace, osobně si myslím, 13.6.celkové teploty mám vždy nízké....a taky jsem se chtěla zeptat, proč po vzestupu teplot posléze na 3 dny trochu klesla, nyní dnes 24. opět stoupla na 37,9( u mě maximum) 26.6. by mi měla dorazit MS, pořád doufám, že nedorazí..testy negativní, ani dušík. Děkuju za případný názor, Péťa 🙂

@valentovapetra děkuji 🙂 tak to jsem ráda,že i ty jsi 11DPO měla slabšího,akorát včera na tt vůbec nic 😀 a určitě dám vědět jak to pokračuje,ale bojím bojím 😀 v květnu jsem měla SP.
@juliemichal urcite to dobre dopadne ❤
@valentovapetra děkuji za podporu ♥ ♥ snad a sama se divím,že to vyšlo 3tí cyklus snažení 🙂 🙂 o posledního jsme se snažili 4 roky 😀
@juliemichal to my ani nevime jak nas prvni syn prisel 😂🙈a ted kdyz jsme chteli druhe miminko, tak take ten je to treti cyklus 😊asi dobry mesic ❤
@valentovapetra a kdy ti vychází termín? 😊
@werik153 dle těch internetových kalkulaček 2.4.2020, ale uvidím, co případně řekne doktorka =)
@juliemichal Juli, FF ty čáry většinou kreslí úplně blbě, tím se neřiď. Ovulaci "označuje" často dobře, ale ty linie jsou špatně. DPO Ti to počítá dobře. Raduješ se, anebo prožíváš na novo jahodové dny?
@hermij nene neraduji,prožívám na novo jahodové dny,dnes jsem 5DC
@hermij a děkuji 🙂
@moncach (y) Pokud jsou všechny hodnoty z ranního měření +- 30min (lze vyhodnotit i větší rozestupy, ale je třeba znát časy), stejná dutina, stejně dlouhé měření bazálním teploměrem > tak je ovulace mnohem dříve, než ukazují čáry, ty jsou v tomto případě úplně špatně. V takovém případě bys dnes byla 7. DPO a cca. 12.DPO můžeš poprvé testovat. Pokud jsi měřila různě (což v této chvíli nevím), tak jsi možná teprve 5.DPO. Nicméně, dnešní teplota krásně vzrostla 🙂 Měřit se už ale nemusíš, ovulaci máš určenou a nyní již není třeba sledovat se až do případného nového cyklu.
@hermij merim pořad stejně ve stejnou dobu,na stejném místě. Jj ty čáry jsou tam úplně blbě těmi se ani neridim. Ovu by měla byt dle BT 8.DC. No já to chci hlavně sledovat kdyby tam bylo případně tehu😊😁,abych dyztak věděla jestli má cenu delat tehu test nebo nee(ten bych dělala až příští středu,což vy bylo 3 dny do ms)

@juliemichal u me takto 🙂