Prosím o radu s TT
Ahoooj holky prosim o radu!!
Pred dvema dny jsem si delala 3 testy a druha carka je slaboucka a dnes po dvou dnech jsem si udelala ten modry test a misto aby carka silila, tak zmizela 😢 co to znamena??? Muze se stat, ze mi ty 3 testy lhaly? Dekuju

@janinne7 kup si mamatest jak jsem ti psala uz rano
@janinne7 bazální teplota měřená od půlky cyklu je ti k ničemu
@janinne7 To jsi dobrá, že vydržíš až do pátku 😀. Držím moc pěsti a dej pak vědět 🍀.
@katule1990 no bojim se zitrejsiho zklamani, a i patecniho. Budu se bat si test udelat... 😪
@lachtanice86 ja vim... cekala jsem na teplomer a kdyz prisel, tak jsem zacla hned s merenim(jen tak pro zajimavost). Vim ze se zacina merit od prvniho dne cyklu...
Ahoj já vidim krásné čárky,sem mamina od třech děti a pamatuji si to jako by to bylo včera co se mi u syna ukazovali takové stejně čárky az skoro do 12 týdne😊doktor nevěděl jak je to možné všechna vyšetření byla v pořádku jen čárky nesilili byt tebou zájezdů si k dr pro svůj klid uvidí s co ti poví a dej nám vědět budu držet palecky
@janinne7 testy jsou ok, ovulaci jsi asi měla později proto tak nejsou testy výrazné. Uvidíš zítra nebo za dva dny.
Nebo si dojdi na krev jako samoplatce a za dva dny znova a budes vedet na cem jsi, test ti nic neřekne, akorat vyhazujes penize a stresujes
@janinne7 ten poslední slabne
@lachtanice86 taky prislo...no uvidime v sobotu, nebo zitra
@janinne7 chápu že to nejde vydržet, ale rada testuj obden a ve stejný čas.
@janinne7 Na tom předposledním to opravdu vypadalo, že to slábne, ale říkala jsem si, že to třeba může být víc naředěnou močí. Dneska to vypadá o moc líp 🍀🍀🍀.
@lachtanice86
Dobre, dekuju! Zkusim tedy dalsi v sobotu. A budu delat z ranni moci, at je to lepsi.

@alik20 dekuju za podporu ♥️ Taky preji hodne sil a stesti 🍀🍀