icon

Reprofit nebo ReproGenesis?

lucik253
27. kvě 2018

Ahojky,jakou kliniku by jste si radši vybraly...?
Chci se objednat na konzultaci a zkusit asi IUI.
Moc děkuji

Strana
z2
lucik253
autor
25. čer 2018

@janca209 asi vic problemu jo 😢 u nas to je tim ze asi fakt nevi ovulace a kdovi co se jeste objevi treba ☹ to cekani je hrozny...to jedtli vzdycky budu cekat vic jak mesic 🤥

janca209
25. čer 2018

@lucik253 Ze začátku sem vůbec neměla ovulaci, cykly klidně i 90 dní. Tak sem si říkala, že až nahodíme ovulaci, tak budu hned těhotná. 3 cykly s clostilbegytem, krásné folikuly a nic, tak sem se objednala co CARu. Tvrdili mi, že jsme zdravý a že máme furt zkoušet IUI. Zkusila sem to 5x a pak už mi došlo, že to nemá cenu a šli jsme do IVF a začly problémy. Měla sem málo vajíček, které se sice oplodnily, ale nevyvíjely se, zůstalo jedno a to dost špatné kvality, samozřejmě se nechytlo. Furt mi všichni tvrdili, že není potřeba nic vyšetřovat, že jsme zdraví. Nakonec nám nabídli genetiku a tam se zjistil špatný chromozom u manžela, který asi způsobuje špatné dělení buněk. Tak sem si vydupala i imunologii a tam mi zjistili zvýšené NK buňky, takže teď uvidíme jak dopadne druhý pokus.

lucik253
autor
25. čer 2018

@janca209 Ja sem prave vubec nemela menstr...60dni,40dni no hruza.Tak mi dali utrogestan 16.-26.den cyklu a menstr.prijde vzdy presne na den.No a cca pred rokem jsme se zacli snazit.Nejdriv jen tak,pak jsem zacla delat ovu testy ale nikdy nic.Tak na gynde krev a ze mam nizky progesteron.Mudr mi napsal clostil 2tab. a ultrazvuk 12den a i 16den a nic no,pry akorat sliznice pekna.
Tak ze jeste zkusime 2tab.rano a 2vecer,no a to mam jit na ultrazvuk ted v patek.Kdyz pry zas nic tak uz jit do Caru.Proto sem se i objednala uz,at pak zas necekam a taky tomu nedavam nadeji ted a kdyby tam neco bylo tak to taky muze byt ted a pak uz zas nee 😢

janca209
25. čer 2018

@lucik253 Tak ovulaci ti vyvolají, to bude dobré. Já neměla ovulaci a moje sliznice taky stojí za prd, víc než 8 mm nikdy nedám, takže my jsme s manželem asi oba celý divný. 😀☹

lucik253
autor
25. čer 2018

@janca209 uvidim co v patek rekne jeste z ultrazvuku no ☹️ Nebo co se kde jeste pak zjisti 🙁

Strana
z2