Řešit nouzovou antikoncepci po nechráněném sexu na začátku cyklu?
Ahoj holky, chtela bych vas poprosit o radu. Cykly mám cca 25-28 dní, většinou 26 dní, minulý byl 25. Včera jsem byla 9DC a měli jsme večer sex, manžel se nezeptal a nedal si pozor. Výtok mám vodový, lehce bílý. Předtím jsem byla ve fitku a na spodním prádle jsem měla bílý výtok. Kolem 11-12DC mívám ukázkový bílkový. Dnes také vodový a lehce bílý. Čípek je krátky a otevřený, ale po porodu. Miminko ted opravdu nechci. Řesili byste nouzovou antikoncepci? Mam strach, abych neplasila zbytecne a jen do sebe nenarvala hormony. Dekuji vsem za rady a nazory.
No jako u cyklů 25-26 mi 9 DC přijde dost hazard. Příliš blízko ovulaci.
@marketanovakova14 Já otěhotněla 7DC… Ještě jsem mu říkala, že mi sotva skončila MS, takže v pohodě. 🙈🙈🙈 To jsem byla teda vtipná 😅
@teate Já mu právě před pár dny říkala, že si nemusí dávat pozor (asi 5DC). Dáváme si pozor a tohle říkám vyjímečně po nebo před ms. Tak mě nenapadlo, že když teď nic neřeknu, tak to vezme takhle, moje chyba 🤷🏼♀️🙈
Pokud bude ovu kolem 11DC tak to si tam klidne od toho 9.dne pockaji, to mi prijde jako plodne rozmezi…
Když ovulace přijde do 5 dní od styku,je to riziko.
Jo a davat si pozor se u nás teda nevyplatilo. X let to fungovalo a jednou ne.
@andelka A bylo to někde okolo ovulace nebo se ti to posunulo uplne jinak? My bychom s manzelem asi i dalsi dite chteli oba, ale nas vztah je jako na houpacce a ja nechci, aby dite byl ten “slepovac”, kterym se to uklidni, na nejakou dobu.
@marketanovakova14 jj, bylo. Ne úplně při, pár dní před. Ale nic nebylo jinak než jindy, nezapomněl se, jako u vás.
Slepování dítětem moc nefunguje. Rozváděla jsem se s 1,5 letým mladším.
Ak dieta nechces tak by som si urcite dala tabeletku po 🤷🏼♀️ Naco sa stresovat. Ovulacny test ti nic nepovie, spermie kludne preziju 5 dni.
Holky, tak jsem zvědavá, jak to tento měsíc bude. Tabletu po jsem si vzala po cca 17-18hod od sexu. Dnes jsem 17DC a dnes nafouklé břicho a když jsem byla dvakrát na malé, tak lehce růžový výtok, pak už nic. Tak snad špinění. I když by to mohla být i nidace mě napadlo, měla jsem to tak u prvního dítěte, od sexu to bylo 5 a 7 dní tenkrát to mírné špinění. Tak uvidíme, co přijde, teď už to stejně neovlivním.
@marketanovakova14 no víc řekne až test v době Ms ...

@marketanovakova14 možné je vše tělo není stroj možná bych vyzkousela ovu test co řekne a jinak asi pouzila sos prášek a možná i měla jeden v šuplíku tohle je takové ruska ruleta