icon

Šance na těhotenství. Kdo sdílí čekání?

anpineapple
30. zář 2024

Ahoj holky, je tu někdo kdo taky právě čeká, jestli to tento měsíc klaplo?😁 Nemám teď v okolí nikoho, kdo by se o mimi taky snažil a nechci s tím proto kámošky moc často obtěžovat 🤭 takže pokud by se někdo přidal, abychom to čekání sdílely spolecne a lépe to utíkalo, budu moc rada 🤗

Strana
z6
anpineapple
autor
3. říj 2024

@mimisekk jestli se takhle chcete milovat, tak proc ne ☺️ ja otehotnela na jaře na dovolené a taky to tam bylo dost často 🤭 a ovulaci si sledovala podle testů? Tyjo tak to je celkem velké rozmezí, to asi by ti měli říct na gynde, jestli je to ok nebo ne 😊

mimisekk
4. říj 2024

@anpineapple hlavní co pro mě je tak že mi řekli že normálně otěhotnět můžu ano sledovala jsem ovulaci podle testu 😀 takže jsem zvědavá zda se to povede nebo ne když ne jedeme dal ono se to jednou podaří 😇😇😇

marketa20
4. říj 2024

Takze to mame zkusit za tech 14 dni jestli se to povede a jak spolu spat ob den nebo ob tri dny 😉. Kamaradka co je v mem veku ted ceka 5 dite 😱 a to ji v prosinci bude 25 mne bude v listopadu 25 let. Nedokazu si to představit. Ja jsem rada ze malej je zdravy atd... a ted se s novym pritelem snazime o spolecne a aby mel malej sourozence. Do toho ex mi dela problemy no co si budem nemam to ted lehke.

denisaklima
18. říj 2024

@anpineapple Ahoj tak se také přidávám momentálně 15DC už po ovulaci cykly mám 28 dní. Tak jsem zvědavá jak jste na tom vy?

anpineapple
autor
18. říj 2024

@denisaklima Ahojky 🌸 já jsem dneska 9dc, příští týden budu lovit ovulaci 😁 tak snad to třeba tento měsíc konečně klapne 🙏🏻

bibina12
1. lis 2024

Ahoj holky prosím mohly byste mi poradit ? Co myslíte kdy byla ovu ? Vždycky jsem si myslela ta nejnižší teplota před vzrůstem to by bylo 26 ale na emimino mi jedna napsala že 27 tak já se teďka v tom ztrácím . Děkuji

denisaklima
3. lis 2024

@anpineapple Moc držím palce ať se zadaří. Já jsem 31DC ms nikde test jsem dělala naposled v pátek. Nějaký náznak tam byl ale bojím se dál testovat tak radši čekám. 😀

mimisekk
3. lis 2024

@denisaklima když ms není tak bych testovala 😄 já čekám zda dorazí během 8-11 pak delam test 😄 šle nevím zase mám příznaky na ms takže jsem zase smutná z toho už to je na mě moc 🙏🏽

anpineapple
autor
3. lis 2024

@mimisekk z příznaků na ms si vůbec nic nedělej. Já než zjistila, ze jsem těhotná, tak jsem je taky měla 😘 mne by ms měla přijít v pátek a taky trochu citim, ze mě začínají bolet prsa

anpineapple
autor
3. lis 2024

@denisaklima a jak dlouhé mas cykly?😊 a jakým testem testujes?

mimisekk
3. lis 2024

@anpineapple v patek? Tal to máme stejný termín 😂 tak doufám že nepřijde ani tobe 🙏🏽 a zrovna v ten den mám narozeniny 🤦🏼‍♀️ no doufám v to že to nedostanu 🥺

anpineapple
autor
3. lis 2024

@mimisekk taky doufám 😁 ale nevím, tenhle měsíc nejsem moc optimistická a jsem už unavená 🥱
To bys měla krásný dárek k narozeninám 🫶🏻 a počkas do patku nebo zkusis test dřív?😁

mimisekk
3. lis 2024

@anpineapple počkám do patka 🙏🏽❤️

anpineapple
autor
3. lis 2024

@marketa20 jak to vypadá u tebe?😊

anpineapple
autor
3. lis 2024

@mackys Ahojky, jak to u tebe vypadá?😊

anpineapple
autor
3. lis 2024

@mimisekk Hmm tak to já možná nevydrzim 🤭

mimisekk
3. lis 2024

@anpineapple já musím přítel řekl ze pak akorát jsem smutná když tam nic není.. což jsem..

anpineapple
autor
3. lis 2024

@mimisekk tomu rozumím 😏 a jak dlouho se snažíte?

mimisekk
3. lis 2024

@anpineapple no v dubnu potrat měsíc jsme čekali jenže v srpnu jsem měla operaci takže kvůli tomu jsme nemohli spolu spát 2 měsíce.. operace cysty na vaječníku který mi sebrali mám jen jeden.. takže od půlky září se snažíme zase

anpineapple
autor
3. lis 2024

@mimisekk tak to mas taky náročný rok 😢 moc ti přeji ať se brzy zadari! A věřím, ze se zadari 🤍🙏🏻

denisaklima
4. lis 2024

@anpineapple 27-28 dní testovala jsem mamatesty bo jiné u nás neměli v lékárně ale to před ms a náznak tam byl. Ale beru je s rezervou. A v pátek livsane. A teď momentálně nemám test doma takže netestuji a zároveň stejně čekám se synem jsem měla viditelnou čárku až 5 den spoždění jinak nic. Tak vyšlu manžela asi zítra do lékárny. Ms stále nikde a extra příznaky teda nemám. Krom prý možná že vypadají lépe než po kojení. A testovat se ještě bojím z důvodu biochemickeho minuly cyklus. Ale určo dám vědět déle jak to dopadlo. 😀🤞 Jinak držím palce aby nepřišla.

denisaklima
4. lis 2024

@anpineapple Ještě jsem zapomněla dodat že vůbec nevím kdy byla ovulace tento cyklus tím jak jsem měla biochemické tak dost rozhozený cyklus.

denisaklima
7. lis 2024

@anpineapple Tak se hlásím 8 den spoždění a na testu nic. Tak počkám a v úterý kdyžtak zajdu k Mudře.

anpineapple
autor
7. lis 2024

@denisaklima Tyjo to už je celkem dlouhé zpoždění, Achjo 😏 tak snad to co nejdřív dostaneš nebo objevis // na testu, ať víš na čem jsi 🫶🏻
Já dnes testovala, taky nic 🥲

mimisekk
7. lis 2024

@anpineapple tak též to nevydrzim zkusím si test dneska a pro jistotu ještě ráno 🙊

anpineapple
autor
7. lis 2024

@mimisekk držím pěsti 🫶🏻 já už testovat nebudu 😓

mimisekk
7. lis 2024

@anpineapple no mám z toho bobky .. 🍀
Je mi to líto :(( vím jaký to je :/

mimisekk
7. lis 2024

@anpineapple tak jsem si ho udělala a nic 🥲 ale zkusím ještě ráno no

anpineapple