icon

Šance na těhotenství. Kdo sdílí čekání?

anpineapple
30. zář 2024

Ahoj holky, je tu někdo kdo taky právě čeká, jestli to tento měsíc klaplo?😁 Nemám teď v okolí nikoho, kdo by se o mimi taky snažil a nechci s tím proto kámošky moc často obtěžovat 🤭 takže pokud by se někdo přidal, abychom to čekání sdílely spolecne a lépe to utíkalo, budu moc rada 🤗

Strana
z6
anpineapple
autor
7. lis 2024

@mimisekk držím pěsti, aby se ještě zázračně aspoň duch ukázal 🥰

denisaklima
8. lis 2024

@anpineapple Dnes jdu k doktorce tak vám dám vědět jak to dopadne.

anpineapple
autor
8. lis 2024

@denisaklima Já nic, doufám ze dnes dojde ms 😓

denisaklima
8. lis 2024

@anpineapple To mě mrzí. Ale snad dorazí to čekání je snad nejhorší 3 dny už nespím tak dneska se to rozsekne. Nikdy se mi to nestalo takhle dlouho spoždění. A fakt to je na hlavu 😬😬😬

mimisekk
8. lis 2024

@anpineapple tak ranní test bohužel taky nic a ms zatím nikde 🥺

anpineapple
autor
8. lis 2024

@mimisekk a jaké testy používáš?
Já citim, ze to každou chvilku dostanu, už se těším... nová naděje 🥲

mimisekk
8. lis 2024

@anpineapple dr max.. papírkový a tycinkovy

denisaklima
8. lis 2024

@anpineapple Holky tak u mě asi byla pozdější ovulace něco se tam pry rýsuje dostala jsem gynprodyl na podporu a v pátek jdu znovu 🤞 Jinak na testu já doteď teda také skoro nic. A to mám 9 den spozdeni. A testy jsem delala různé značky.

anpineapple
autor
8. lis 2024

@denisaklima vážně? To by byla skvělá zprava 🤍 tak budu držet pěsti, aby se za ten týden ukázalo 😁😇

anpineapple
autor
9. lis 2024

Tak já čekám na ms a zatím nedorazila 😖

mimisekk
9. lis 2024

@anpineapple třeba si udělej test tenhle týden.. mě zatím taky nedorazila a testy negativní též budu testovat ještě příští týden kdyžtak zajdu na gyndu no 😄

denisaklima
12. lis 2024

@mimisekk Já testovala ještě v sobotu a stále nic 😀 Jsem 40 DC. Jinak 27-28 DC. Takže doufám že ovulace byla těsně před ms jinak si to nedokážu vysvětlit. Ale v pátek dam určo vědět jak to celé dopadne. A vám držím palce 🤞🤞🩷

felis
12. lis 2024

Ahoj, jsem dnes 30 DC, mám tedy druhý den zpoždění a doma jsem měla jen digitální Clearblue... No a ukázal toto, takže to asi tak bude 🙈😄
V červnu jsem potratila v 7tt, tak snad tentokrát bude vše v pořádku a v červenci se dočkám druhého dítěte (pro mého muže první) 😍. I tak mám radost, že tělo funguje, jak ma 🤩

felis
12. lis 2024

@denisaklima přesně to jsem měla minulý měsíc, MS dorazila 41 DC. Normálně mám cykly 26-28... bylo to na budku. Me MS dorazila, ale Tobě přeji, ať nedorazí.

denisaklima
12. lis 2024

@felis To vypadá nadějně 🤞 Moc přeju ať je vše v pořádku🩷 No já už byla u doktorky a něco viděla ale přijde mi to divné ty negativní testy. Tak uvidíme 💁‍♀️

mimisekk
12. lis 2024

@denisaklima já dnes 5 den zpoždění 20 dpo a 32Dc a též mám vždy 27-28Dc testy mám negativní takže od ms za 14 dnů udelam další a též dam vědět vám taky držím palce a děkuji 🥰🍀

denisaklima
13. lis 2024

@anpineapple Tak jak to u vás vypadá? Já 41 DC testy negativní 😀 už to vidím bledě i když na UTZ viděla žluté tělísko a v děloze “cosi” každopádně pokud to neklaplo přála bych si začít nový cyklus 😩😀

mimisekk
13. lis 2024

@denisaklima no u mě 6 den zpoždění 🙄 test chci dělat za týden 🙄

anpineapple
autor
13. lis 2024

@denisaklima Ahojky, já 4.den zpoždění, test krasne pozitivní, ale od začátku malinko spinim. Takže uvidíme jak to dopadne 😏
Ty jsi tedy záhada... v pátek jdeš na kontrolu?

felis
13. lis 2024

@anpineapple to nemusí znamenat vůbec nic 🙂 držím palce... měla jsem dostat MS v neděli a už nepřišla 😀 ale myslím, že těhotná jsem déle, protože ovulace (dle hlenu a ovu-testu) byla už 9DC, takže mi včera test ukázal 2-3 týdny a asi to tak odpovídá. Dnes koupím papírkové. Taky z toho důvodu, abych viděla, že sílí. V červnu testy byly pořád stejný a potratila jsem v 7tt. Na jednu stranu cítím, že teď je vše ok, ale na tu druhou tam ta obava prostě je a asi je to normální, když žena něco takového prožije.

denisaklima
13. lis 2024

@anpineapple Jeee moc gratuluji snad bude vše v pořádku. ❤️❤️ Jooo jdu ale zkoušela jsem ještě testy nějak mi to nedalo a nic právě 😀 Tak se snažím právě spíš smiřít s tím že nic ať pak tolik nebulím stejně budu. Zkusila jsem ten clearblue co ukazuje ale + nebo nic protože digitální u nás neměli a tam ale až po limitu se něco ukázalo takže vůbec nevím čemu věřit. Ale po 14 dnech spoždění už by to asi nemělo bejt po limitu no. Takže jsem zvědavá co z toho bude a určo dam vědět v pátek ženy 😀🤞

denisaklima
13. lis 2024

@felis Já v červenci také potratila v 7tt a něco pak v září biochemické a teď právě čekám. A jsem z toho akorát na palici 😬😬💁‍♀️

felis
13. lis 2024

@denisaklima musíme věřit, že tentokrát to dopadne příjemným těhotenstvím a v červenci narozením zdravého dítka 🤰 👍 kdy jsi měla ovulaci? Já 22.10.

denisaklima
13. lis 2024

@felis Já právě upřímně vůbec nevím tím jak jsem měla biochemko tak jsem krvacela 2x během 14 dnů takže jsem to měla takové všelijaké ale jindy mám vždy 14-15 DC ale sex jsme měli obden od skončené ms. A pak týden před ms neee protože většinou týden před ms když máme sex začnu špinit a už vím ze přijde mrcha 😀 ale teď jsme zkoušeli 2 dny před ms a žádné špinění nic a ms nepřišla do teď 😀😀😀

denisaklima
13. lis 2024

@felis Poslední Ms 4.10. A plodný hlen začal 15.10. Takže ovulaci tipuji na 17-18.10. Ale bůh ví. 9 ty den zpoždění na utz žluté telisko a “cosi” co mudra označila za těhotenství ale bůh ví💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️

felis
13. lis 2024

@denisaklima na UTZ je ještě brzy, vidět něco víc. Kdy jdeš na další?

denisaklima
13. lis 2024

@felis teď v pátek. Ano to já vím šla jsem s tím že testy negativní a ms nikde tak jsem čekala injekci na vyvolání ms.

felis
13. lis 2024

@denisaklima no, vidíš... život dokáže překvapit. Držím moc palce, ať je to prosperující těhotenství.

denisaklima
13. lis 2024

@felis Moc děkuji ❤️🤞 Ale právě skrz negativní testy to nevidím moc dobře. Ale určo se ozvu co bylo špatně. A nebo třeba s obrázkem z utz.

anpineapple
autor
14. lis 2024

@felis děkuji za povzbuzení 🤍 také mám za sebou revizi v 7tt, takže asi už nikdy v klidu nebudu 🥲 strašně nervy! Už mám doma holčičku a naštěstí žádné takové věci jsem si v tom těhotenství nepřipouštěla 😅
Já měla ovulaci později tento cyklus, až 21-22dc, takze jsem čárku objevila později. No uvidíme co z toho bude. Moc ti držím pěsti ❤️

Strana
z6