Šance na těhotenství. Kdo sdílí čekání?
Ahoj holky, je tu někdo kdo taky právě čeká, jestli to tento měsíc klaplo?😁 Nemám teď v okolí nikoho, kdo by se o mimi taky snažil a nechci s tím proto kámošky moc často obtěžovat 🤭 takže pokud by se někdo přidal, abychom to čekání sdílely spolecne a lépe to utíkalo, budu moc rada 🤗
@anpineapple Taky už mám holčičku 😀 17ti letou 😀 od normálně probíhajícího těhotenství uběhl tedy nějaký čas. Před těmi 17ti lety jsem prd věděla, Koník snad začínal, na netu bylo málo informací... ale teď vím tolik věcí, co se může podělat... no, dneska takto (předevčírem, včera a dnes). Má to progres, tak snad dobrý. https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-tehotna/tehotenske-testy-jak-zjistit-ze-vse-probiha-v-poradku/#post-81350555
A děkuju, taky držím palce 🙂
@felis Ahaa, tak to už mas doma slečnu 😁 a to čekáte tak dlouho na druhé?😓
To musely byt zlaté časy 🙏🏻 ta přemíra informaci je občas fakt na škodu. Já mám ještě zdravotnické vzdělání, takže je to komplet 🤭
Ale mas krasne čárky na testu! Moc moc ti přeji, aby to tentokrat dopadlo šťastně 🤍🫶🏻
Kdy pujdes na gyndu?
@anpineapple já osobně čekám dlouho - vždycky jsem chtěla dvě děti. Jen už je to jiný tatínek (a mezitím už taky byli) 😃 pro mého muže to bude první dítě.
No, jdu až 4.12. na UTZ. Hezky to vyšlo na naše výročí 😊 snad to uteče! A bude vše ok.
A ještě jsi zdravotník vystudovany... tak to musi byt crazy 😃
@anpineapple Také se přiklákním k cystě nebo nějakému hormonálnímu výkyvu. Snad se zítra dozvím verdikt. Je to na palici 😀😬
@anpineapple ahojky, blbě 😔 nějak se nedaří. Tento měsíc to přišlo dokonce o 3 dny dřív.
Tak já se hlásím nejspíš neprosperující těhotenství. Vzala mi krev v úterý mám volat co a jak dal. Už je to 3 nezdar během půl roku 😩 A šok pro nás když řekla že jsou tam 3. Počítala ze bych měla být 6tt +1 a že to nesedí takže závěr neprosperujici těhotenství. V úterý se kdyžtak ozvu.
@denisaklima takže tak dlouho zpoždění testy negativní a mas tam 3 ? 😳
@mimisekk Ano řekla že trojčata ale že to nevypadá na prosperující těhotenství. Takže spíš jako mluvila že se máme připravit že z toho nic nebude.
@denisaklima to mi je líto 🥺
@denisaklima to je mi líto 😕 drz se
@felis Děkuji moc holky. Musím říct že jsem s tím tak nějak počítala že to nedopadne. Takže hurá do dalšího cyklu a snažení se. No jsem zvědavá co se mnou tedy udělá jestli dá vyvolávačku nebo jak to budem řešit dál. A ještě takový hloupý dotaz. Sex normálně teď když momentálně nemám ms a není to vyřešené mít nebo nemít?
@denisaklima tak sex v těhotenství by neměl nějak vadit jakoby říká se ze 1 den před gyndou se nesmí sexovat 😄
@mimisekk Tak jsem začala včera krvácet. Dnes jsem volala na výsledky a prý ZT už zase. Takže dnes jsem 2 DC. Hurá do dalšího snažení.
@denisaklima já furt zpoždění 😄
Ja se přidávám, od pozitivního ovu testu uběhlo týden.🍀
@mimisekk Tak třeba se povedlo 🤞
@siima12 Juuu tak to už máš čekání skoro za sebou 🤞 Držím palce ať se zadaří 🤞🌸
@denisaklima Dnes 8 den tak se těším až zkusím testík😊 musím si dnes nějaké koupit.😁
@siima12 Jooo věřím 🤞 To čekání je nejhorší.
@monyscerna něco se tam rýsuje... držím palce
@monyscerna Vidím dušíka🍀 ať sílí 😊
@monyscerna Něco tam vidím 🤞 přeju ať sílí ❤️
@felis
@siima12
@denisaklima Holky děkuji moc 😊😊 uvidíme jak to bude vypadat zítra 🤗
@monyscerna Určitě 🤞 Vypadá to dobře. Měřiš BT? Nebo ovulační testy? A jak dlouhý máš cyklus? Zajímá mě to kvůli mě jestli neva 😀 chtěla bych to tento měsíc ještě pohlidat.
Ahoj holky, tak ja přidám novinky ode mě. Šťastný konec jsem neměla, už nějakou dobu jsem to věděla a dneska se mi to naplno rozjelo, naštěstí 🙏🏻 tak vzhůru do dalšího snažení 🤍
@anpineapple Ahooj to mě mrzí 🤞❤️ Také jsem na začátku 4 DC. Móc držím palce v novém cyklu 🤞

@denisaklima Tyjo tak to musí byt strašné čekání 😓 a nemohla tam doktorka vidět třeba cystu? Ty taky umí paseku udělat 😏 je divne, ze by ti nevychazely testy. Ale kdyby se zítra stal zázrak, tak to bych ti moc prala 🤍🤍