Šance na těhotenství. Kdo sdílí čekání?
Ahoj holky, je tu někdo kdo taky právě čeká, jestli to tento měsíc klaplo?😁 Nemám teď v okolí nikoho, kdo by se o mimi taky snažil a nechci s tím proto kámošky moc často obtěžovat 🤭 takže pokud by se někdo přidal, abychom to čekání sdílely spolecne a lépe to utíkalo, budu moc rada 🤗
@mimisekk Budu držet palečky aby nepřišla 😬🥰
Ahojte ženy. 🍀 Tak jak se máte? Jak se vám daří?
@denisaklima Ahojky 🤍 já mám před ovulaci, jinak nic nového 😁 čeká nás pristi týden ta genetika, moc se mi nechce, mám strach, ale na druhou stranu jsem rada, ze tam jdeme. Co u tebe?☺️
@anpineapple Také čekám na ovu. A testy nás čekají až v únoru 🙏 Držím palce aby vše dopadlo v pořádku a brzy se zadařilo. 🍀
Ahojte, je tu stále ještě někdo? 😮
@denisaklima cauky, já tu jsem 🤭 a žádné novinky, vše při starém 🤣🥲 co u tebe?
@anpineapple U nás také ne. Čekáme na únor na krevní testy a tak. No a v březnu asi do Sanusu do HK. 😬 Takže když člověk nepočítá dny do MS tak je počítá kdy jde konečně na krev. 😀🙏
@denisaklima mas pravdu, porad jen nekonečné čekání viď 🤦🏼♀️ my uz máme genetiku za sebou, dělají nám i imuno. Všechny výsledky budou v polovině března, nekonečné 😄 ale normálně se snažíme, doktorka z genetiky říkala, ze nepředpokládá, ze by tam něco bylo po této stránce špatně 🤷🏼♀️ a manžel má za sebou spermio, tam akorát pohyblivost je na hraně, jinak všechno perfektní
@anpineapple Joooo je to šílené. Ale docela to utíká. Už je konec ledna. Přalá bych si konec března a teplo aby už bylo ☀️☀️ Ať člověk může být vice venku. Tam půjde manžel také i když nám to dalo dost přemlouvání. Furt tvrdil že problém není na jeho straně. 😬😀 Ale už je s tím v pohodě.
@denisaklima taky bych už chtěla jaro 🥲 u nás je poslední dny tak hnusne 😅 chystám se teď s malou ven, ze chvilku neprší, tak snad nezmokneme 🤭
Tak můj manžel s tím byl naštěstí úplně v pohodě, už s tím počítal předem 😄
Ale jinak vim takhle od holek, ze dost chlapů se nejdřív tomu brání. Ale důležité je, ze půjde 😘
Ženský si musí vytrpět tolik vyšetření viď, tohle je to nejmenší co pro to chlap muže udělat. Ale nezávidím jim ten odběr, nevím jestli by mi to takhle šlo někde 😄🥲
Ahojky dneska mi ma prijit ms a teplotu mam 37.2. A kremovy výtok 😉 jinak cyklus mam 32 dní. Test jsem jeste nedelala kdy si ho mam udelat?

@anpineapple Ahojky dnes 26Dc a to mám 28 DC do ms 😀 takže buď za 2 dny přijde nebo do neděle 🤦🏼♀️ ale doufám že neee 🙏🏽🙏🏽 jinak všem krásné a klidně pohodové svátky zajaté zdraví to je nejdůležitější 🍀