Sílící ovulační test
Zdravím holky, 13 DC jsem měla pozitivní ovulacni test, tj. Čárka byla tmavší než kontrolní a dnes dva dny před M/S mám opět sílící test a přitom 14 DC byl test úplně slabý. Jak je to možné ? Tehotensky test bohužel nemám doma.
bud si tehule nebo prijde ms..pred ms se zveda hladina hormonu takze i.to muze zpusobit silny ovulak..nezbyva nez zitra skocit pro tehu test..drzim.palce.
Jj Noo
@frejaa kolik dni mas po ovulaci? Pokud vic jak deset, muze to znacit i tehotenstvi. Ale jak pise Lenka, ovulacni test muze reagovat i na hormonalni konec cyklu. Udelej si tt a budes mit jasno. Drzim palce.
Mám 13 dpo
Jinak jsem 27 den z 28 dnů cyklu pravidelných
@frejaa to bys mozna fakt mohla byt tehotna. I kdyz ja zkousela ovulacni test ze srandy taky, uz jsem vedela, ze jsem tehotna, mela jsem zpozdeni. A test byl uplne megapozitivni. Ale je fakt, ze to bylo treba 15 dpo. Tak uvidis, no 🙂
@frejaa dej vedet az testnes..😉
To bude tehu 😊
Holky já to nechápu :(
Ovulacni test opět sílí a tehotensky test nic, akorát byl dnes ráno takový hojnější výtok s trochou narůžovělé hlenu, ale to jen jednou a pak mě bolí v levém podbrisku :(
@leniczka23 nize
@frejaa kolik jsi dpo?
@leniczka23 13 dpo, soudím podle toho ze 13dc jsem měla pozitivní ovulacni test a 14dc už negativni
@leniczka23 ovulace byla urco jako minuly měsíc 14 nebo 15 den cyklu
@frejaa ty jo to.uz by na testu melo byt neco.videt..ja nevim.jak.jsou na tom tyhle.ovulaky s barvivem. No asi nezbyva nez cekat jeste.
Tak nic holky mrcha přišla :(
@frejaa myslela jsem si to..nicmene moc drzim.palce na dalsi.cyklus.
@leniczka23 achjo vždycky se na to snažím nemyslet a pak mě něco překvapí, tak má člověk naději a nakonec nic :(
@leniczka23 ale stejně mi je divné ze pořad ovulacni test silný
@frejaa to ti nemusi byt divne, pred ms a na zacatku ms se zveda hladina hormonu..vsech..takze proto.