icon

Sílící těhotenský test po Ovitrelle. Může to být stále lék?

sheenny1
16. srp 2022

Ahoj, v neděli jsem udělala první test, abych viděla, jak mizí nebo nemizí ovitrelle. První test je tedy neděle, druhý pondělí a třetí dnešek, dnešní je 11 den po ovitrelle. Myslíte, že to může být stále ovitrelle? Zdá se mi, že mírně zesiluje...prý se někomu drží i 14 dní, ale to by asi spíš slábnul...všechny testy mám mamtest 10..

Sílící těhotenský test po Ovitrelle. Může to být stále lék?
bertik20
16. srp 2022

No řekla bych, že to už nejspíš ovitril nebude😉

sheenny1
autor
16. srp 2022

@bertik20 ovitrelle mám podruhé a poprvé jsem testy nedělala, teď jsem si řekla, že to zkusím, čekala jsem spíš klesající čárku, tak snad to bude jak říkáš...😊

katule1990
16. srp 2022

@sheenny1 Ne, to neni Ovitrelle, gratuluju a drzim palce 🍀😊.

leniczka23
16. srp 2022

To nebude ovitrelle 😊 to bude těhotenství, moc držím palce 🍀🍀

sheenny1
autor
16. srp 2022

@katule1990
@leniczka23
Děkuji za názory, snad to bude, o víkendu by měla dorazit ms, tak kdyžtak udělám test ještě pak, když nedorazí🤔

sheenny1
autor
17. srp 2022

Dnes jsem dělala test drmax, bohužel stejnou značku testů jsem v lékárně nesehnala. Ale četla jsem, drmax by měl být spolehlivější než gs mamatest, vypadá podobně jako včera, ale aspoň neslábne...

zet83
23. zář 2022

@sheenny1 kazdopadne 💛

adelajda189
26. únor 2023

Ahoj holky jsem ve stejne situaci. Zkoušela jsem 8,10 a dnes 11 den po ovitrelle a dnešní test mi zesílil. Může to udělat nebo myslíte že se zadarilo? Nestalo se někomu že třeba zesílil a pak zase zeslabnul? Děkuji za odpovědi