Snažení Červen 2020. Podělíte se o testíky a grafy?
Ahoj. Ráda bych tady poznala ženy, co se taky teď snaží o mimi. Musím to teď dát anonymně, aby ještě nikdo nic neviděl... Ale budu ráda, když sem dáte své testíky, grafy aj. 😊 a budeme si spolu moci zkrátit to čekání. Já jsem 9DPO, tento měsíc přišlo brzy špinění a dnes jsem zkusila test, který hodím do komentáře. Tak jsem zvědavá kolik nás tady je a byla bych ráda, kdyby tu psaly opravdu fajn ženy ☺ pro rýpalky tu není místo.
@monouch16 Drzim pesti,at sili 🙂
Holky, tak Vas chci trosku povzbudit. Tento cyklus jsem si byla jista, ze ms prijde, 2 dny pred terminem klesla bazalni teplota 12 DPO negativní test. Tak jsem se vykaslala na testovani a cekala menzes. Ta ale porad nikde. A dnes 18 DPO na me vykouklo toto. Jen se mi zda, ze je carka trosku slaba na 2-4 dny zpozdeni 😮
@nikishkaaaa paráda 👍💪🍀 Ať je vše v pořádku! Já doufám, že se ta potvora ms už taky nedostaví 🍀
@nikishkaaaa uzasny! Pomalu gratuluji 😍
Ahojte. Tak jak jste na tom? Já 2 dny zpoždění, test negativní. Prsa bolí, ale úplně slabounce jsem 2x zašpinila, takže asi zase dorazí 🤦♀😒
Ovulace byla 17dc (prokázaná utz), teď jsem 14.dpo
Nijak, mám ms 😝, takže čekám na další ovulaci 👍. Koupila jsem si drmek, ale mám ho v zasilkovneě, zítra ho musím vyzvednout. A zas bude další kolečko čekání a čekání😂 Jasný nesmim se na to upnout, ale to nejde!!😁 Berete někdo ten drmek?
@evelin1251 nejde 😁 Já dostala před 3. týdny na gyndě zdrba, že jsem nepřišla dřív (hned s prvním biochemkem). Tak teď mi hlídá ovulaci, že ji mám docela pozdě (běžně mám 11. den a teď až 17.) a vypadá to, že ms dojde, už začínám mít ty typické křeče 🤦♀️ no příští měsíc je to rok od vysazení anti, tak uvidíme...
Ahoj holky 🙂 Tak ja se take hlasim s pozitivnim výsledkem 🙂 O druhé mimi se snažíme necelý rok a tentokrát to vyšlo 😊 Nic jsem nemerila ani netestovala, jen jsem podle kalendáře na netu sledovala, kdy by asi tak mela ovu prijit. MS mám nepravidelnou. Ob den jsme se snažili. Pak jednoho dne jsem cítila ovu (bolest v podbrisku) a den predtim byl zrovna sex, tak si myslim, ze to byl ten náš osudový 😍

Dnešní překvapení ke Dni otců 💝 Mám ještě čtyři dny do MS. Třetí měsíc snažení.