Snažení. Kdo na to hodně myslel a vyšlo mu to?
Zdravim. Chci se zeptat je tady někdo kdo na otehotneni hodne myslel a stejně mu to vyšlo?..jen ze zvedavosti🙂
@michaela1990xx to je rada od cloveka, kteremu se to povedlo napoprve 😂 chtela bych te videt treba po pul roce neuspesneho snazeni se, to bys tohle nerekla.
@majili půl roku neni dlouha doba.
@michaela1990xx to nerikam, ze je dlouha doba, uvedla jsem to jenom jako priklad a neni to muj pripad, ja se snazim mnohem dele. Ale nikdy nemuzes rikat nekomu, ze je potreba na to nemyslet, kdyz ses nikdy ani do takove situace nedostala, ze bys chtela dite a neslo to na prvni dobrou. Nejde na to nemyslet, protoze kdyz dite chces, tak na to proste myslis. Samozrejme ti to preju, ze mas takove stesti, ale chce to trochu empatie a tu situaci si predstavit, ale i tak pokud v ni nejses, tak to nedokazes posoudit.
@majili Souhlasím! Dokud jsem to nezažila, tak jsem říkala všem, že to přijde at na to nemyslijou a takové ty kecy bla bla... Ted chápu, jak se cítily.
Ano, ale celý měsíc jsme jeli jak fretky kazdy den 😁 podařilo se nám to s prvnim po 6 mesicich a s druhým po 5 😊 vzdy poslední měsíc každodenní rutina 💪💪💪
Museli jsme přistoupit i k pomoci na klinice, ale asi je dobré to co nejvíce vypustit a ne na to pořád myslet. Museli jsme řešit vajíčka jinde, ale zadařilo se.
Rok jsem na to nemyslela, neřešila. Nic. Pak jsem teprve nakoupila ovu testy a začala sledovat, jak ten cyklus vlastně vypadá, a zjistila, že bez léků od dr. nemám šanci. To jen tak k tomu, jak všichni píší, že na to člověk nemá myslet a hlavně nic nezkoumat a nesledovat, aby se zbytečně nestresoval. 🙄
Nerekla bych, ze "hodne", ale myslela jsem na to. Ja nevim, ale kdyz se X let chranim, pouzivam nejakou ochranu, abych neotehotnela a najednou do toho jdu na ostro, tak si uplne neumim predstavit, jak na to lze nemyslet. Clovek najednou dela neco neco uplne jinak nez dlouhou dobu predtim, toho si prece nejde nevsimnout. Mozna po par mesicich uz je to rutina, ale to nemuzu posoudit...(Vsechny deti se nam povedly nejdele do dvou mesicu, navzdory tomu, ze jsem na to VZDY myslela)
Zkuste zvolnit, pokud ani to nezabere, je dobré navštívit kliniku a poradit se..
Věřím, že psychika je děsně důležitá, ale když někdo, kdo otěhotněl v prvním cyklu napíše, hlavně na to nemyslete a milujte se podle chuti a vyjde to, tak je mi to k smíchu. 🙂 (nemyslim nikoho konkrétního ;) )každopádně já ted četla super citát k tematu:
"Slyšet NEMYSLI NA TO A ONO TO PŘIJDE SAMO, když se snažíte už měsíce, je to samý, jako slyšet UVOLNĚTE SE na hodině jógy, když se vá chce prdět. 😎
Jo, my na to mysleli, rekli si, zacneme "se snazit" a povedlo se na "prvni dobrou". U druheho miminka jsme si rikali, ze jsem prestala kojit, dostala jsem prvni menstruaci, tak ze to zkusime a opet hned na prvni pokus. (O tretim jsme si rikali, ze urcite jednou, a podarilo se na "ponulte", jak rikame ze srandy. 😉 )

@kvetuska145 to nevím dycky mi ho tak paní doktroka dává. Max že řekne do ovulace a přestat brát,ale těd sem ho měl dýl a 2x denně