Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?
Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.
Ahoj, rada se k vam pridam. Mame dvouletou holcicku a rozhodli jsme se zkusit druhe. Uvidime, jestli se zadari. Do ted jsem mela cyklus pravidelny, ted v cervenci neprisla... prisuzuji to tomu, ze jsem v noci ted casteji kojila.
Jak to mate vy, co uz mate deti? Kojite jeste?
@ni_kola já ještě kojím, ale už jenom sporadicky ráno a cca 1x přes den. Dcera spí celou noc a tím začalo mizet i mléko.... 🙂
Tak u nás se asi nezadarilo.. Sex byl v úterý, teď jsem přišla domů z práce a objevilo se mírné špinění.. Nikdy se mi to ale mimo MS nestalo, MS mám dostat až 4.9. Tak nevím co to může být.. 😕 Vím že se to může stát při uhnízďování ale zdá se mi že by to bylo moc brzo 😕
Tak ja jsem pro srpen z kola venku, dnes 1dc :( v pondělí Jdu na krev na h.profil a pak mě pošle na laparku :(
@katerina20 treba to muze byt uhnizdeni. U prvni dcerky se mu to stalo, jen nevim kolik dpo. Drzim palce
@ja_osobne Vyjde to příště, hlavně hlavu vhůru 🙂
@zelenoockaa děkuji, už se snažíme od loňského srpna :(
@leilinkaa uvidíme no.. Od rána mě poboliva v podbřišku, špinění včera večer pak ustalo, teď se zase po utření něco málo objevilo... Spíš to ale přisuzuju nervům (ve středu mi umřel děda) 😢
@katerina20 uvidis, muze to byt i z nervu. Doufam, ze to tak nebude. Drzim palce😚
@ja_osobne Chápu, je to hodně dlouho ale naděje umírá poslední 🙂. Psala jsi že tě čeká hormonální profil a asi laparka, třeba to pomůže 🙂
@zelenoockaa já v to doufám, manžel je v pořádku🙂 tak uvidíme🙂
Ahoj, pridavam sa 🙂 tento mesiac je prvy ked sme sa snazili.. mame doma 2 rocnu holcicku a este kojim 4x denne.. neviete od kolko DPO sa oplati testovat?
katerina20 to by klidne uhnizdeni mohlo byt! Budu drzet palce!
Jinak me se dnes dostavila ms. Hura! Presne po dvou mesicich, tak mam radost, ze je cyklus zper a muzeme se pokouset o mimi
vladienka ja osobne bych testovala az po vynechani ms, ale z diskuzi vim, ze holky lovi duchy i 5 dni pred ocekavanou ms.
Uvidis, jak se budes citit. Treba vam to vyjde hned napoprve!
@vladienka Já testuju až pár dnů po vynechání menstruace. Dřív to nemá cenu, většinou je to akorát zklamání 🙂
@zelenoockaa ja mam totizto ovulku 12 den cyklu.. pri prvej dcere som mala druhu jasne viditelnu ciarku uz 12 dpo, cize 4 dni pred MS. ale mohla to byt nahoda no
@vladienka Můžeš mít pozitivní test a ms dostat - může to odejít s ms 🙂. Proto se testuje až po 🙂
@zelenoockaa ano viem, na prvy pokus som mala biochemicke, pocitam s tym.. ide o to ze k nam pride na navstevu moja mama :D a dost nerada by som to riesila pred nou, posledny den ked budeme sami doma, vychadza na 12 dpo 😂
Malý ma 2 roky 2 měsíce a taky jsme začali o víkendu první pokus o druhé mimi
@rohac stastni to lide :D. Holky kdy (ne)cekate cervenou potvoru?🙂
@zelenoockaa pulci musi byt akční😉
@zelenoockaa ja 5.9. 😁
@zelenoockaa 31.8. a doufám že už ne

@katerina20 Taky se občas sejdeme fakt 1x týdně (máme teda dvouletou dceru) ale ani v době snažení o ni to nebylo jinak :D. Otěhotněla jsem tehdy pátý měsíc 🙂.