icon

Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?

serenna30
9. srp 2019

Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.

zelenoockaa
23. srp 2019

@katerina20 Taky se občas sejdeme fakt 1x týdně (máme teda dvouletou dceru) ale ani v době snažení o ni to nebylo jinak :D. Otěhotněla jsem tehdy pátý měsíc 🙂.

ni_kola
23. srp 2019

Ahoj, rada se k vam pridam. Mame dvouletou holcicku a rozhodli jsme se zkusit druhe. Uvidime, jestli se zadari. Do ted jsem mela cyklus pravidelny, ted v cervenci neprisla... prisuzuji to tomu, ze jsem v noci ted casteji kojila.
Jak to mate vy, co uz mate deti? Kojite jeste?

zelenoockaa
24. srp 2019

@ni_kola já ještě kojím, ale už jenom sporadicky ráno a cca 1x přes den. Dcera spí celou noc a tím začalo mizet i mléko.... 🙂

katerina20
24. srp 2019

Tak u nás se asi nezadarilo.. Sex byl v úterý, teď jsem přišla domů z práce a objevilo se mírné špinění.. Nikdy se mi to ale mimo MS nestalo, MS mám dostat až 4.9. Tak nevím co to může být.. 😕 Vím že se to může stát při uhnízďování ale zdá se mi že by to bylo moc brzo 😕

ja_osobne
24. srp 2019

Tak ja jsem pro srpen z kola venku, dnes 1dc :( v pondělí Jdu na krev na h.profil a pak mě pošle na laparku :(

leilinkaa
25. srp 2019

@katerina20 treba to muze byt uhnizdeni. U prvni dcerky se mu to stalo, jen nevim kolik dpo. Drzim palce

leilinkaa
25. srp 2019

@ni_kola dcerka ma 2roky a 6mesicu a uz nekojime, tak se uvidi🍀

zelenoockaa
25. srp 2019

@ja_osobne Vyjde to příště, hlavně hlavu vhůru 🙂

ja_osobne
25. srp 2019

@zelenoockaa děkuji, už se snažíme od loňského srpna :(

katerina20
25. srp 2019

@leilinkaa uvidíme no.. Od rána mě poboliva v podbřišku, špinění včera večer pak ustalo, teď se zase po utření něco málo objevilo... Spíš to ale přisuzuju nervům (ve středu mi umřel děda) 😢

leilinkaa
25. srp 2019

@katerina20 uvidis, muze to byt i z nervu. Doufam, ze to tak nebude. Drzim palce😚

zelenoockaa
25. srp 2019

@ja_osobne Chápu, je to hodně dlouho ale naděje umírá poslední 🙂. Psala jsi že tě čeká hormonální profil a asi laparka, třeba to pomůže 🙂

ja_osobne
25. srp 2019

@zelenoockaa já v to doufám, manžel je v pořádku🙂 tak uvidíme🙂

vladienka
25. srp 2019

Ahoj, pridavam sa 🙂 tento mesiac je prvy ked sme sa snazili.. mame doma 2 rocnu holcicku a este kojim 4x denne.. neviete od kolko DPO sa oplati testovat?

ni_kola
25. srp 2019

katerina20 to by klidne uhnizdeni mohlo byt! Budu drzet palce!

ni_kola
25. srp 2019

Jinak me se dnes dostavila ms. Hura! Presne po dvou mesicich, tak mam radost, ze je cyklus zper a muzeme se pokouset o mimi

ni_kola
25. srp 2019

vladienka ja osobne bych testovala az po vynechani ms, ale z diskuzi vim, ze holky lovi duchy i 5 dni pred ocekavanou ms.
Uvidis, jak se budes citit. Treba vam to vyjde hned napoprve!

zelenoockaa
26. srp 2019

@vladienka Já testuju až pár dnů po vynechání menstruace. Dřív to nemá cenu, většinou je to akorát zklamání 🙂

vladienka
26. srp 2019

@zelenoockaa ja mam totizto ovulku 12 den cyklu.. pri prvej dcere som mala druhu jasne viditelnu ciarku uz 12 dpo, cize 4 dni pred MS. ale mohla to byt nahoda no

vladienka
26. srp 2019

@ni_kola diky 🙂 to by bolo fajn, ja som stresacka 😁

zelenoockaa
26. srp 2019

@vladienka Můžeš mít pozitivní test a ms dostat - může to odejít s ms 🙂. Proto se testuje až po 🙂

vladienka
26. srp 2019

@zelenoockaa ano viem, na prvy pokus som mala biochemicke, pocitam s tym.. ide o to ze k nam pride na navstevu moja mama :D a dost nerada by som to riesila pred nou, posledny den ked budeme sami doma, vychadza na 12 dpo 😂

rohac
26. srp 2019

Malý ma 2 roky 2 měsíce a taky jsme začali o víkendu první pokus o druhé mimi

vladienka
27. srp 2019

@rohac a syn sa vam podaril hned?

rohac
27. srp 2019

@vladienka ano,hned😉

zelenoockaa
27. srp 2019

@rohac stastni to lide :D. Holky kdy (ne)cekate cervenou potvoru?🙂