Snažení o miminko na podzim 2012
Ahoj holky,
zakládám toto téma, protože jsem si nevšimla, že by tu už bylo. Kdyby ano, tak mě samozřejmě zbrzděte a odkažte 🙂
Je na tom někdo jako já, že se chce snažit ještě letos, ale z nějakého důvodu to o několik měsíců odkládá?
Krátce o mě: Po miminku toužím již přes 5 let, ale studovala jsem a navíc nebyl vhodný kandidát na tatínka 😉 Když už byl, tak jsem v dubnu 2011 prodělala revizi v 7 tt a v prosinci 2011 mimoděložní těhotenství. Nyní máme od gynekologa zelenou, ale já se na to ještě necítím. Strašně bych chtěla, ale jsem stále hodně unavená a náladu jako na houpačce. Je na tom někdo podobně, kdo si dává zdravotní pauzu na regeneraci nebo čeká na vhodné podmínky pro první/druhé/třetí.... miminko? 😉
Tak plané naděje ☹ Dneska ms dorazila v plné síle.No snad příště. 😢
25 dní spoždení MS nikde ted už je to fakt zajímavé 😀 ale buch ví možná to dostanu jenom třeba nějaká porucha ☹
@beru3nek no tak snazim se 😀 ale uz asi pujdu k tomu doktorovi pokud by to byla porucha tak to neni asi tak uplne v poradku ale pocitam stim ze by me serval uz minule mi rikal ze je to dlouha doba co to nemam a bylo to 14 dni...delal mi ten ultrazvuk ale byl negat...tak ted uvidime.kolikrat mam pocit ze uz sem to dostala tak jsem to sla skontrolovat a nic.
no nedavno me bolel podbrisek mela sem takove krece treba kdyz sem se postavila a nebo se nejak prudece pohla..ted uz je to lepsi..ted me zase boli docela dost dole zada 😀 a bricho na ten pocit jako bych to mela dostat...no myslim si ze mi rekne proc sem neprisla jak sme se domluvili na tu vyvolavacku....ale ja sem fakt chtela pockat..
@beru3nek no nedavno me bolel podbrisek mela sem takove krece treba kdyz sem se postavila a nebo se nejak prudce pohla..ted uz je to lepsi..ted me zase docela dost boli dole zada 😀 a bricho na ten pocit jako bych to mela dostat..no myslim si ze mi rekne proc sem neprisla jak sme se domluvili na tu vyvolavacku....ale ja sem fakt chtela pockat
@zdenkajan tak to je mi moc líto a já jsem ti tak fandila, no nevadí...nevzdávej to a až to budeš nejmíň čekat, tak to přijde 😉
Já jsem teď 34 DC a taky furt nic, testovala jsem v úterý a nic tam nebylo. Tak ještě počkám, třeba to bude taky nějaká porucha 😀 , žádný příznaky těhu ani nemám.

@jjanniska : a psala jsi, že máš MS pravidelnou? a příznaky máš nějáký?