Snažení o miminko v říjnu: Přidejte se k nám
Ahoj,
Je mi 25 let, mám 2 děti. Syn 6 let a dcera 3 roky. A začali jsme se snažit o třetí. Máme velké 7 místné auto, větší byt a finance a nic nebrání dalšímu miminku.
Vítám zde všechny maminky co se tento měsíc rozhodli pro miminko. Budeme si vzájemně pomáhat, udržovat slušnost a dobré vztahy, přátelskou atmosféru a porozumění. Nebude nikoho urážet a ponizovat a budeme zde na sebe hodní. Držím nám všem pěsti ať máme pod stromeček skvělou zprávu a když se nepovede letos, neztrácejme naději. Podaří se příští rok určitě.
@tehulkamaminka Ahoj, jmenuji se Iva a je mi 28 let, mám dvouletou holčičku Elišku a i my se tenhle měsíc začínáme snažit o mimčo. Teď jsem 25 DC,tak uvidíme. 🙂
@tehulkamaminka ahoj, je mi 21 a doma máme 15 měsíčního syna Štěpánka. O druhé už se nějakou dobu snažíme a pořád nic. Od července nekojím, tak doufám že to vyjde co nejdříve. Dnes jsem 12DC😊
Ahojky je mi 32,doma mám jednu dvouletou holčičku a chtěli bychom druhé, je to 14 dnů od prvního samovolněho potratu v 6tt,a doktorka říkala že pokud nekrvacim, že se klidně můžeme snažit znovu, takže to budeme zkoušet tento měsíc a uvidíme kdy se podaří 🙂🤗
@tehulkamaminka Ahoj, mně je 31 let, doma mám dceru 5 let. Snažíme se od června, kdy jsem měla hned biochemicky těhotenství..Pak ty dva cykly jsem radši netestovala dřív, než měla přijít očekávaná MS, abych předešla dalšímu zklamání. Momentálně jsem 24DC.
Ahoj, v prosinci mimoděložní těhotenství a odebrání levého vejcovodu,,, takže snažení od ledna a stále nic😞 tak snad se letos na Vánoce budeme radovat, jinak doma máme už 3 letého chlapečka 🙂
Ahoj, holky, mě je 34, doma mam už 2 roky princeznu Ladu a chtěli bychom pro ni sourozence, v červenci jsem byla bohužel na revizi (8tt), tak se teď snažíme znovu... Myslela jsem, že jsem to teď dostala, ale nevím... Včera trochu světlé krve a dnes jen špinění, ale břicho mě oba dny bolelo, jako když to mám dostat...jsem z toho jelen🤔 Počkám do pondělí a kdyžtak koupím test. Dnes jsem 32 DC, ovulace byla nejspíš 16 nebo 17 DC, netestuju, poznám podle bolesti, tak uvidíme 😄
@sisi87_87 mě se takhle rozjizdela jednou MS.. Trvalo to asi 4 dny (tt negativní)
Ale samozřejmě drzim palce, aby to bylo jen uhnizdovani.
Já teď mám za sebou podobnou věc jako frejaa
6tt, SP, akorát můj prcek má 1 3/4 roku.. A z toho rok tomu dáváme volnost (snažíme se mi zní divné)..
@chrystyanna děkuji, no, já počítám, že se mi asi rozjede nebo to bude po té revizi možná rozházené, tak uvidíme🙂 taky držím palce...
Ahoj, to mě moc mrzí já potratila v červnu v 6 tt. Takže vám rozumím y vaším smutným posledním těhotenstvím.
No před menstruaci mě normálně 5 dní pobolívala prsa a vytekalo při zmáčknutí a při koupeli něco jako mazivo a i bílá kapička. Myslela jsem si, že mám brzké příznaky, jenže mě pak občas zabolelo břicho a bylo mi jasné, že miminko to nebude.
Navíc mám vážný broblemy se zády a byla jsem ve čtvrtek na rentgenu se zády a tam by si mohli všimnout, že v mém těle je miminko možná, ale takhle brzo asi ne. Navíc ta krev, ale teď už ústavá a pak budeme moct to zase zkusit až přestanu krvácet. Mam skoliozu zjistila doktorka před 14 dny a pak mě objednala na ten rentgen na revmatologie to zjistili s těmi zády.
Krvacim od čtvrtka a jsem 5 den cyklu teprve. Takže do ovulace to mám daleko. Snad povede do Vánoc.
Držím Vám pěsti ať se povede nám všem.
@tehulkamaminka taky mě to mrzí. Držme si palce😘 Já dnes už ani nespinim, ale občas cítím podbřišek, tak nevím 🤔🙂
Ahoj, letos mi bude 36, doma máme rok a půl starou holčičku. Snažíme se od ledna a nic... Dáváme si čas do konce roku a pak to zkusíme řešit. Snad se na nás usměje štěstí 😍
@1leny my se nechranime rok, takže jsem po tom SP si dala čas do ledna a pak to půjdu asi taky řešit ..
@1leny určitě to přijde, a samo až to budes nejméně čekat.. budu držet pěsti pro štěstí 🙂✊
@tehulkamaminka. Ahoj na rentgen pozor může i v ranném stádiu poškodit plod. Stejně jako elektroléčba. Já jsem chodila na elektroléčbu a teď už taky chodit nebudu, chci zdravé miminko.
Ahoj je mi 36, doma máme skoro 10 letou slečnu, její příchod na svět nebyl jednoduchý a bohužel to nechalo určité následky.....
Až teď se snažíme o druhé, dlouho jsem se bála, pak měla jsem byla 2x na odstranění myomu následně zjištěny hematologické problémy......
V dubnu ZT v 9tt po těžkém zánět ledvin, v červenci SP v 6tt.....mám strach jestli to ještě vyjde.
@tehulkamaminka ahoj 🙂 je mi necelých 25 a před 2mesici jsem byla na revizi v 11tt. Dnes mám 3 dny do ms
@kachna6698 nějakýho dusíka vidím, tak ať sílí 🤗
Ahojky. My už máme doma 5 letého chlapečka a chci pro něho sourozence. Momentálně ms zpoždění 2 dny, ale bojím se udělat test ať nejsem zklamaná. Minulý měsíc biochemické těhotenství 😞
Ahoj, ja jsem Irca,mame doma 2,5 leteho chlapecka a v zari jsme se zacali snazit o druhe miminko 🙂 mam dlouhe cykly, tak je to hodne o trpelivosti a stale cekam jestli se teda zadarilo nebo ne 🙈
@ivetka7686 to mě mrzí. Tak držím palce, ať mrcha nepřijde 🤗🍀
Ahoj, mně je 31..doma máme 3 letou holčičku a teď se chceme snažit znovu o druhé...Bohužel před 3 měsíci jsem potratila...😞
@papaja90 cítím s tebou, já před 2 měsíci tak vím že to rozhodnutí a.strach z toho co se může stát je velký ☹️😥
@kachna6698 také to znám, ten strach. Mám 6 letou dceru a skoro 3 letého syna, chceme třetí, ale zatím se nedaří. Mezi dětmi jsem měla spontánní potrat v 9 TT, takže to další těhotenství jsem se celé bála, že se něco stane. Zatím se snažíme 3 měsíce. Myslela jsem, že navážu těhotenstvim na končící rodičák, ale bohužel, takže nastoupim na zkrácený úvazek a uvidím. Pracuji ve zdravotnictví, obě těhotenství jsem byla na PN, což z poloviční úvazku by bylo hodně málo, takže bych chtěla poprvé v těhotenství pracovat. Mám totiž ještě další 3 brigády a nechtěla bych je nechat na holičkách. No uvidím, jak to osud připraví...
@arevb tomu rozumim ☹️ člověk hrozně moc chce ale strach je a bude po t on čím jsme si všechny prošly
Držte se.😘 Vše má svůj čas🍀🍀🍀
@kachna6698 musíme věřit, že to špatné už máme za sebou a teď už to bude dobré...
@chrystyanna ahoj, tak to bylo uhnizdovani 😍 ale samozřejmě ještě není nic jistý...

Jsem 3 den cyklu a co vy? Už máte holky děti nebo to bude první?