Snažilky Březen🙂. Je někdo?
Ahoj, tak koho tady mám jako SNAŽILKU v Březnu. Pojďme trochu zabit chvíli volného času. A pojďme se pobavit o tom jak to jde a jaké mate pocity, kdo čeká už na pozitivní tehotensky testik klidně sdílejte i foto testu. Klidně i nějaké rady které by jste doporučili a příběhy které mate během snažení.
Tak ať se nám zadari🥰🍀
Ahoj 🙋🏼♀️. My se snažíme již osm měsíců, tak uvidíme, zda se tento měsíc zaštěstí ❤️❤️
Ahoj no my už skoro 3 roky ale začátkem tohoto roku o to intenzivněji tak holky doufám že se nám to povede a všechny se dočkáme mimca hodně štěstí a sil ve snažení 🍀♥️
Snažíme se od prosince, doma už máme 2 letou čertici 😁 i když přiznávám, že jsem teď dist nervózní z toho koronaviru, aby to nemělo na časné těhotenstvi vliv :(
Já se snažím s jednim vejcovodem už 7 měsíců tak to mám o něco těžší tak vám přeji ať se vám brzy podaří otěhotnět
Ahoj my se snažíme od konce února zítra pozítří bych to měla dostat držím všem palce❤
Ahoj, my se snažíme od konce ledna a stále nic 😑. Tento cyklus nebyl na sex ani moc čas, takže tomu nedávám vůbec žádné naděje 🤐.
Přeji všem, ať brzy najdou své vysněné //
@slunickova Moc gratuluji😊🍀🥰
Dekuji
Já už se snažím od roku 2013, teď porve podstupuju ivf. V pondělí jdu na odběr vajíček.
@andyskarsgard přeji hodně štěstí🍀🤍
Ahoj 😊 tak u nás jsme se moc snažit nemuseli přišlo to dřív než jsme čekali, dá se říct hned po měsíci. Ve čtvrtek jsem si dělala test 3 dní před MS a pozitivní 😀
Ahoj 🌹💐 My se s manželem snažíme o 2 mimco půl roku a zatím nic 🤷🏻♀️ Teď mám po ovulaci tak uvidíme zase za 14 dni ...
@simonabogy přeji hodně stesticka ať se zadari🍀🙏🏼😊🥰
Moc dekuju 💐😊
Ahooj my se snazime uz neco pres rok, a taky doufam ze tenhle rok uz to bude stat za to😊🍀
@agony28 ahooj, tak jak ste dopadla? Dostala se to nebo to vyslo?🍀🥰
Ahoj holky, my se snažili v březnu po spontánním potratu v únoru a včera jsem objevila slabou čárku, tak snad byl březen plodný i když to nebyl standardní cyklus, tak snad už MS ani nepřijde 😍
@kvetuska145 furt ještě nic :( ale test negativní:( začala jsem po menzesu brát listovku tak možná kvůli ní se to posunulo
@agony28 jsme na tom stejně😥
my se taky snažíme, ale tento měsíc nějak nebyla nálada. Plodné dny jsme propásli :(
Ahoj, také se snažíme. Jsou to dva roky od potratu a stále nic. Čekáme na své štěstí, tak snad si nás ještě najde. Všem přeji hodně štěstí.
@kvetuska145 tak já se hlasim nakonec pozitivní ☺️
@ivounekivus však je to krásná čárka já fotku nad tebou a mám opoždění 4dny
Dneska jsem objednala gynex, budu doufat, že pomůže. 🤦♀️
@agony28 gratuluji,jen at je vse v poradku

Pokud chceš můžeš se přidat do Snažilky od ledna 2020.