icon

Snažilky duben 2019. Je tady někdo?

terezkajahudka
7. led 2021

Holky je tady také někdo kdo se snaží od dubna? 🙂 🙂

kvetuska145
8. led 2021

@terezkajahudka my se snazime od prosince 2018 🙂

michaeeela24
8. led 2021

@terezkajahudka také se snažíme od dubna 😊

stastnamatka07
9. led 2021

@terezkajahudka Taky od dubna 19

majili
9. led 2021

@terezkajahudka my se snazime od cervna 2019 😊

terezkajahudka
autor
9. led 2021

Dobře a kdy by jste to řešili s lékařem ? V dubnu až to bude rok ? 🙂

michaeeela24
9. led 2021

@terezkajahudka já jsem to s doktorkou resila, mám hotové testy na stitnou žlázu, ještě mě poslala na hematologii, přítel byl na spermiogramu. Vše u nás máme v pořádku. S doktorkou jsme domlouvaný, ze nás případně pošle někam potom v dubnu, říkám si, teď už mi vážně nic neutece těch par měsíců. A navíc nebyla úplně ochotna poslat mě hned do centra, ale záleží kolik Ti je atd.

terezkajahudka
autor
10. led 2021

@michaeeela24 dobře děkuji. No mě je 23 tak půjdu k lékařce asi až v tom dubnu 🙂

majili
10. led 2021

@terezkajahudka tak to se spis snazis az od dubna 2020, kdyz to bude teprve ted rok. My se zacali snazit cerven 2019 a resila jsem to u doktorky v listopadu 2019 a zacalo se hormonalnim profilem a spermiogramem. Pak zkousela gynekolozka 4 mesice mi nasadit Clostilbegyt i presto, ze jsem se ji ptala, ze normalne ovuluji a nepotrebuji to, ale vysledek zadny. Od cervence 2020 jsme sli do CAR a podstoupila jsem 4 inseminace a tento mesic jdeme na IVF.

kvetuska145
10. led 2021

@terezkajahudka ja to zacla resit po roce a neco 🥰 ve 22. Snoubenec spermio super, ja mam protilatky proti spermiim, spatny imunitni system. Nepreziji ve mne spermie a plus k tomu delsi cykly a to znamena ze nekdy neovoluju. Tak drzim palce vsem✊🏻🤗