Snažilky o druhé mimi od září 2011
Ahoj holky plánujete některá druhé miminko a chcete se začít pokoušet štěstí od září letošního roku? Pak honem sem ať si můžeme navzájem držet palečky 🙂
ahojky moc vás zdravím,nějakou chvíli sem tu nebyla a už máme těhulky 🙂 @rennik @poletuszka @pejullka moc gratuluji,a mimíškovi hodně zdravíčka,ještě o někom nevím? 😀
holky prosim vás chtěla sem se vás zeptat,tento měsíc máme snažilkování, +-32cykly, 21,22byl pozitivní ovulační test,21,22,24bylo tuli tuli,a dnes hlen mazlavý,mírné pobolívání,čípek sotva nahmatám,to je tedy ono?nebo bude ještě teprv ovulka,pro jistotu bysme měli nato hupsnout ještě zítra,nebo pozítří,já to měla u předešlých dětí zase jinak,děkuju
Ahoj holky, už jsem se konečně dostala z té mykózy. Ale my jsme to stejně s manželem nevydrželi, takže pokud v pátek nepřijde Ms, tak se možná zadařilo. Ale s testíkem počkám. Před měsícem jsem taky měla zpoždění 5 dnů a potom přišla Ms.
@modrouckeocko Taky mě to mrzí, ale aspoň už víte, že bude snažilkování. Tak jste pořád nevěděli, jestli je tam mimi nebo není. Tak přeju brzké //.
@jihajiha Děkuji.Ano nikdo neví a příroda si to udělá podle svýho.Jenže mě ty prsa bolí fakt strašně a bůhví co se tam děje.U vojtíška jsem měla až do třetího měsíce MS.No necháme to náhodě..
@lucikf Děkuji a snad tam brzy budou dvě čárky!
@modrouckeocko aha, takže malej se schovával a ještě jsi měla MS, teda jo, ty ty začátky nemáš jednoduché teda. No tak naděje pořád je, snažením ničemu neublížíte 🙂 a manžel bude určitě rád!!!!! 😀 (za to snažení 😀 )
@jihajiha Jo jo měla jsem to takové, sama sem se divila. No Vojtíšek se schovával,ani Dr to nepoznal. Šance tam j ale snažení bud určtě příjemné 😉 a přítel bude rád!
@modrouckeocko drzime palecky🙂))vsechny🙂
@lenuli2 Děkujeme!!!! 🙂))))
Ahoj holky,tak jak je dneska?
@pejullka Ahojky, tak dneska to ušlo byly jsme venku celé odpoledne.Al tď večer ta únava.
@modrouckeocko ja byla taky dneska venku,mala ve skole a od stredy maji prazdniny,tak jedeme na Moravu.Jinak je mi dobre,ani nevim,ze jsem tehu,jen na testu je uz testovaci carka silnejsi nez kontrolni.Ted uz se jen dockat uterniho utz
@pejullka My byly venku a krmily jsme dneska labutě, nemohly jsme od tamtud malého dostat. Jinak držíme palečky ať je vše na UZ v pořádku. 🙂
@pejullka tak ať je UTZ v pořádku!
@lenuli2 je to je dobrý, spermiograf byl teda dělanej 5 minu po 12 😀
@modrouckeocko jejda labutě, to je krásný, tady teda dneska prší, byli jsme venku, ale pěkně jsme zmokli, ach jo, tohle počasí nenávidím!!!
Co děláte s dětma doma, jak je zabavíte, když je škaredě, mě nějak nic nenapadá, co vyrábět doma.
@jihajiha No my dneska odpoledne se pojedeme akorád na otočku projet. Jinak my momentálně doma s malým tvoříme řetěz z papíru a malej ho pak nosí okolo krku nebo jako hada ho tahá za sebou 😀
@lenuli2 no jo, ať si chlapy taky vyzkouší chodit po doktorech, ono je to nezabije!!!!!!!!!!! 😀 😀
@modrouckeocko je díky za nápad, to je super, to taky vyzkoušíme!!!!!!!!!!!!
Ahoj holky, jak se máte? u nás dobrý, snažíme se oba, tak snad se to mezi náma urovná. jinak na miminko se manžel těší, ale domů na mě už ani tak ne - takže jsem to pochopila blbě, na obě děti se naštěstí těší, tak teď už jen abych se asi stále netvářila jak kyselý citron, zkousla věčnou samotu a dalších pár věcí a snad to nějak půjde no 😝
@lenuli2 gratuluju mooc, čárka sílí!! 😵
@rennik neboj reni, to bude ok a který den jdeš? já jdu v úterý k mudr. a zítra na krev a 7.11. na první screening, taky jsem nervozní, ale miminka budou určitě ok 😉
@modrouckeocko dobrý typ, po obědě zamířím do papírnictví 😅
@jihajiha jinak my teda každý den pořád to samé..knížky, lego, temperky, pastelky, autíčka, procházka..taky nejsem zrovna dvakrát kreativní 😝
@pejullka tak jak jsi dopadla na ultrazvuku? nebo jdeš až to příští uterý?
@zabula ahoj, ještě jááá 😀 jinak já to měla taky zvláštně..podle početí jsem měla ovulaci 9DC a až několik dní poté jsem měla hlen, který má být při ovulaci..ale určitě jak psali holky, tulením nic nezkazíš 😉
jinak se mnou spí malej taky v posteli, do jedné do rána spí u sebe a pravidelně každou noc se v tom čase vzbudí a beru si ho k sobě, to jsme si teda vypěstovali rituál 😀
@veruvojtkova veru,az ten dalsi tyden.@rennik ty si byla na utz poprve kdy?ja doufam,ze uz uvidim srdicko

@marteska já to spaní v posteli nějak neřeším, malýho jsem do postele nechtěla, přesně jak jsi psala, prostě NE, má svou postýlku, ale čas to změnil, když jsem k němu měla 20X za noc vstávat, tak jsme ho prostě vzali do postele a bylo. Vždycky se ale vrátil do své potýlky, když přešli třeba bolesti zoubků atd, ale když má nějaký zlý sny, tak prostě jde za náma. Jen mi přijde, že se 3 v jedné posteli dost rušíme, nevyspíme se ani jeden.
@poletuszka já bych se do bytu asi nevlezla, jsem zvyklá na baráček od mala, takže byt by pro měl byl prostě klec, tady můžu kamkoli cokoli dát, a pojem "nafoukni se 2+1" mě teda rozesmál!!!!!!!!!