icon

Snažilky o druhé mimi od září 2011

rennik
16. črc 2011

Ahoj holky plánujete některá druhé miminko a chcete se začít pokoušet štěstí od září letošního roku? Pak honem sem ať si můžeme navzájem držet palečky 🙂

helen_h
23. lis 2011

@rennik Asi tak, tohle je nakonec docela dobrá varianta. Nebudeš se hned od začátku upínat na to, že je to holka, ale "smíříš" se i s chlapečkem - no a na druhou stranu zatím je mimčo tak malé, že jsou hoooodně vysoké šance, že se to všechno ještě ledajak vyvrbí 😉

rennik
autor
23. lis 2011

@helen_h jj určitě, ale ať už to dopadne jakkoliv tak vím že to mimčo hrozně moc miluju a jsem strašně šťastná že ho čekám a nepřeju si nic víc než ho v pořádku donosit a porodit abych ho už měla u sebe .-)

helen_h
23. lis 2011

@marteska Koukala jsem na tvá alba a jen pro pořádek - ty podivně vycházející ovulační testy, to je z měsíce, kdy jsi otěhotněla, že?? Jestli jo, tak je to docela síla... 😨 To by snad měl člověk přeposlat výrobci! 😀

helen_h
23. lis 2011

@rennik O tom nikdo nepochybuje, i když jsi měla takové lehce smutné myšlenky 😉

rennik
autor
24. lis 2011

@helen_h no víš jsem trochu zlá i sama na sebe, ono to mimčo zato nemůže co je a je nefér být kvůli toho smutná. Dneska jsem už úplně v pohodě 🙂

modrouckeocko
24. lis 2011

Ahojky holky, tak sem si volala na výsledky a představte si , že jsou nedostupný . Zkoušela jsem to třikrát. No takže mi nezbývá nic jiného než se tam zítra ráno stavit osobně!!! No ale MS nepřišla , hlad mám pořád, a prsa bolí o stošest. Takže aspoň to bude napínavější!!! 🙂)))🙂))) A co vy holky ???

helen_h
24. lis 2011

@modrouckeocko čus a nemají dneska třeba odpolední?? To by vysvětlovalo ten nedostupný telefon...

modrouckeocko
24. lis 2011

@helen_h No právě že dneska tam jsou jen ráno a to do desíti , já tam volala v děvět a to třikrát.

helen_h
24. lis 2011

@modrouckeocko Tak to je blbé :( Možná jim něco opravují, a ty se teď nic nedozvíš. Tak zítra!!!

modrouckeocko
24. lis 2011

@helen_h Jo jo přesně tak, až zítra o to víc to bude napínavý!!! 🙂

modrouckeocko
24. lis 2011

Holky co jste těhotné taky vás pálí žáha ? Poraďte co na to?

marteska
24. lis 2011

@helen_h Jj, Helen, je to tak. To bylo ten měsíc, pak něčemu věř 😀

@modrouckeocko Mě pálí žáha pořád, celkově mě hrozně tlačí žaludek, jako bych tam měla kameny a do toho ta žáha... NO nic moc. Občas pomůže Espumisan, ale jen na chviličku a taky nezabírá vždycky...

veruvojtkova
24. lis 2011

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, měnili nám okna a rovnou jsme i malovali obývák, takže 14 dní bez TV a internetu 😝 😀 vůbec vás nezvládnu dočíst, jsou tu nějaké nové těhulky, nebo nějaké zásadní novinky, co by mi neměly utéct? 😀 😀 jinak já se byla zaregistrovat v Podolí, volala jsem tam a řekli mi že tam jsou na registraci od sedmi od rána a že berou 12maminek, no tak jsem ráno vstávala v 5:30, budila malého, cesta do centra příšerná, musela jsem tahat kočár, protože stanice metra není bezbarierová, ani bus co jezdí k porodnici a v porodnici není ani bezbarierový vstup, takže další schody, přijedu splavená jak myš, břicho mě bolelo, bylo 7:15 a ženská mi poví že už je plno, že jsem 13tá...že maminky tam seděly už od 5 hodin od rána a když v 7 otevřely, rovnou tam naběhlo těch 12.. 😕 takže jsem si udělala super ranní výlet 🙄 🙄 a nemám ani porodnici a jelikož tady se snad všude registruje ve 14+0 takže mám smůlu a asi budu rodit doma 😀 😀

andilek01
24. lis 2011

🙂

helen_h
24. lis 2011

@veruvojtkova Ten záéis - to je teda děs :( Měla jsi taky docela pech, protože ségra se zapisovala v září a byla tam od půl 6, ale říkala, že do 7 se jich sešlo jen 9, takže normálně všechny zapsali a ještě byl na ten její termín volné místo... Ach jo, takhle se vydat a zbytečně ☹

modrouckeocko
24. lis 2011

@marteska No mě naštěsté nepálí tak hodně, ale občas se to nedá vydržet!!! Prý na to pomáhají mléčné výrobky. Tak nevim no. :D

zabula
24. lis 2011

@modrouckeocko to je vždycky jak na potvoru co? 😀
@veruvojtkova to se musí registrovat na porod 😕 😕 😕nebo jak to je? 😕 😕

jinak já byla dnes u dokt,vše mi vysvětlil,tím clostíkem by se ovu neměla posunout,a kdyby nějakej den mám furt rezervu,ale pro jistotu si udělám ovu test 😝 a 8.12.sem objednaná na folik.a pak tradáááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už se nemůžu dočtak 😀 😀 😀 😀

zabula
24. lis 2011

to se musíte zapisovat na porod?když to přijde tak vás nesmí odmítnout ne?já se nikdy nikam nehlásila 😕

rennik
autor
24. lis 2011

@zabula to ti věřím, ale neboj dočkáš se, uteče to jak voda 🙂

holky jsem fakt ráda že u nás se do porodnice zapisovat nemusí, prostě přijedeš a hotovo, vždycky těm vezmou.

zabula
24. lis 2011

@rennik a já tam vlítnu a hotovo 😀 😀 😀 😀 😀 a žádný zapisování

zabula
24. lis 2011

@rennik už máš vymyšleno jméno na toho kluka? 🙂 manža chce Michálka a já Tomáška,tak to bude boj 😀 😀
teda až se zadaří

rennik
autor
24. lis 2011

@zabula no já jsem se právě rozhodovala a Tomášek byl jeden z favoritů ze 4 jmen. No ale nakonec jsem se rozhodla pro Vojtíška.Ale uvidíme jestli to opravdu bude chlapeček 🙂

helen_h
24. lis 2011

@zabula Jojo, v Praze se registruje, když jsi 14+0, napíšou ti do průchazky registr. číslo a máš jakoby místo v nějaké porodce, i když pokud tam přijedeš, až budeš rodit a budou mít plno a nebudeš ještě úplně akutní, stejně tě převelí jinam. To registrování v Praze je taková nějaká regulace, páč sem jezdí i mimopražské rodičky či komplik.porody, takže oni zapisují 12 na den (např. v Podolí a dnem je myšlen termín porodu, co máš v průkazce), samozřejmě, že porodíš jindy, než je v průkazce, ale tak nějak se tím snaží zajistit, aby nebyly nyuvěřitelný návaly, aby to aspoň nějak stíhaly odrodit.
A když k nim nejsi zapsaná - no, to by snad už musela vykukovat hlavička, aby tě vzali, to fakt netuším, jak to dělají, jak se k tobě chovají... 😕 🤐

helen_h
24. lis 2011

@zabula Ale masakr jsou ty zápisy, jak psala Veru, prostě tam ráno 2 hoďky potupně přešlapuješ před kartotékou a modlíš se, aby nebylo už před tebou narváno. My tam stáli frontu od 3/4 na šest ráno... Berou 12 holek, tak rovnou víš, kolikátá jsi na řadě a zda se vejdeš, ale občas jsou ještě tajkový překvápka, jakože mají přednostně napsaný třeba ještě 3 porody (např. vícečata), takže baba v kartotéce zahlásí - že dnes se zapíše jen 9. No, nechtěla bych v tomhle případě být tou 10tou... 😢

zabula
24. lis 2011

@rennik máme stejně Lukyho tak dem i do Toma 😀 😀 😀 😀 😀 třeba se z toho ještě ta holčička vyklube 😉 🙂
když sem před několika lety byla na ultraz.pamatuju si do ted, jak mi dokt.říkala něco jako že z holčičky se může vyklubat ještě chlapeček,ale z chlapečka holčička už ne 😀 😀

helen_h
24. lis 2011

@rennik Vojtíšek i Tomášek jsou supr jména! 😎 My máme pro příp. dalšího kluka připraveného Vítka. No a manžel je Tomáš, takhže tohle jsme pro dítě zavrhli, aby nebyli kluci 2x 🙂

helen_h
24. lis 2011

@zabula Lukáš a Tomáš - to se k sobě nějak hodí, to je můj manžel a jeho brácha taky 😉 Tak je zo asi dobrá dvojka! 😀

zabula
24. lis 2011

@helen_h týjo,to je něco 😕 ještě se rvát o porod 😀 😀 😀 za co se budem prát dál 😀 😀 😝

zabula
24. lis 2011

@helen_h to řeknu chlapovi jak se to hodí a má utrum 😀 😀 ve výběru,ale já už to vidím jak se to mění a píšem to cestou do porodnice jak minule 😀 😀

helen_h
24. lis 2011

@zabula To s tím pohlavím mi právě někdo říkal naprosto naopak - že spousta falešnejch chlapečků byla, když se mimísovi mezi nožky přimotá kousek pupeční šňůry - no a už to vypadá, že se tam cosi zabimbalo... Ale že když dr. vidí, že tam prostě není NIC, tak už tam NIC nenaroste 😀 Takže naopak - že víc natuty jsou ty holky.

Strana