icon

Snažilky o druhé miminko ❤ Pojďte si popovídat!

kristymaty
14. čer 2018

Ahojky maminky.
Protože ráda plánuji, ale zároveň nechávám plynout v osud. Ráda bych si popovídala s Vámi kdo se snažíte o druhé miminko. 😊❤
My se s manželem snažíme hodně čerstvě o mimi.
Začala jsem brát Femibion. (Dříve jsem brala AZ mama z drogerie DM).
Synovi jsou za měsíc dva roky.❤ Neuvěřitelně to utíká.

Moc se těším na Vaše reakce! Kristýna

Strana
z8
blackhole
15. čer 2018

@natlinka27
@lu_mik
Já přesně to samý, poprvé nahoře 27kg. Teď bych měla končit 6. týden, tak uvidíme, jestli to dopadne. Každopádně se už tak vyžrat nehodlám :D Sladký nejím od velikonoc a ani mi nechutná, tak doufám, že mi to vydrží, protože to byl předtím hlavní kámen úrazu.

natlinka27
15. čer 2018

@kristymaty děkuji moc. Určitě nezáleží na partnerovi já sem šťastná spokojená jak nikdy. Tak uvidíme jestli se zadarilo nebo ne kdyztak Budem zkoušet dál 😉

natlinka27
15. čer 2018

@blackhole přesně tak to sladké já na něm ujizdela v tehu a maso sem vůbec nejedla z toho mě bylo zle.

letadylkokane
15. čer 2018

@cherris mluvis mi z duse 🙂

letadylkokane
15. čer 2018

@kristymaty tak to bezesporu. Treba vrazi, zlodeji a bezdomovci. Ale urcite ne kritici miminoforovskeho slangu.

cherris
16. čer 2018

@vaneska1506 jak jsem psala, zvolila jsem špatné slovo, ale mě osobně se nelíbí říkat tomu snažení, nemůžu si pomoct, mám z toho pocit, jako by se pak z intimity měla stát naprogramovaná povinnost. Na jednu stranu se mi to mluví, když jsem otěhotněla pokaždé skoro hned, ale na druhou, jsem těhotná počtvrté a čekám teprve druhé dítě, takže o nervech vím svoje...

lu_mik
17. čer 2018

Holky ja teda nevim, ale jsem fakt zvedava az si za tech 5 dni udelam test, pac mam takovej divnej pocit. Jako vim ze “teoreticky” jeste nic citit nemuzu, ale ja proste citim ze se neco deje. Uz tri dny me intenzivneji poboliva podbrisek, tak jako jinak, uplne presne jako pri prvnim tehu. K tomu husty bily vytok bez zapachu, ktery jsem mela naposledy take pri tehotenstvi s dcerkou. No ja sebpicnu, takova doba jeste do patku😂

natlinka27
17. čer 2018

Tak já sem nakonec včera MS dostala po vyvolavacce takže až skončí budu sledovat ovulku a budem se zase snažit 😀

kristymaty
autor
17. čer 2018

@lu_mik Já slyšela, že když žena otěhotní na podruhé a zkrátka vícekrát, tak že to sama prostě vycítí. Co je na tom pravdy nevím nevím.🙌😀😀 Ale moc ti to přeji!!! Možná by to mohlo být už to miminko. Jinak mě teď dva dny bolel podbrisek, ale kdo ví. To uteče nebooooj.😀😀😀

kristymaty
autor
17. čer 2018

@natlinka27 Nevadí. 🙂 Příště to už vyjde!!!😀🙌❤

natlinka27
17. čer 2018

@kristymaty no doufám že to příště vyjde jen musím nakoupit ovu testy a sledovat to 😁

kristymaty
autor
17. čer 2018

@natlinka27 Já jsem si také říkala, jestli si ty testy nekoupím. Ale asi ne. Vím a i poznám na sobě kdy ovulku mám, a ani s prvním těhotenství jsem tohle neřešila, tak na testování prdím.😁😁😲

natlinka27
18. čer 2018

@kristymaty já právě na sobě ovulku vůbec nepoznám. U prvního sem to neřešila to bylo neplánovane ani nevím jak sem pomalu k tomu přišla 😂

vaneska1506
18. čer 2018

Holky tak já mám teď mít plodné dny, dle výpočtu,ale na testech ani slabý duch po blížící se ovulaci, proč prostě nemůžu vypnout mozek a tohle neřešit a užívat si to krásný snažení ? :D

liska1812
18. čer 2018

Ahoj, synovi budou už za necelý měsíc 2 roky a chceme 2. ,jenže už od prosince nic, mimi nepřichází... Už to začíná být frustrující😢

eviicka
18. čer 2018

@liska1812 taky máme skoro 2 letaka, snažíme se od ledna, ale i u staršího jsme si museli rok počkat...

natlinka27
18. čer 2018

Holky já sem asi tatar 😂 nikdy sem to nezkoumal ale četla sem ze je dobře si měřit bazální teplotu že je to účinnější než ovu testy pochopila sem správně že teplota by normálně měla být 36,5 a jakmile se zvedne na 37 a víc že probíhá ovulku? A pokud neklesá tak to může znamenat tehu? Já se už v tom ztrácím 🤔😁

kristymaty
autor
19. čer 2018

@natlinka27 Ty jo! Já ti asi závidím. Mně vždycky bolí prsa, podbrisek (takový tlak) , sex je také trošku takový jiný.😁😲 I u prvního jsem to tak měla. ...Tak to je dobré😁😁😁

kristymaty
autor
19. čer 2018

@vaneska1506 Také mám od včera plodné dny.😘 Držím pěstičky, neřeš testy. Co tě nejvíc baví? Tak na to se zaměř. A uvidíš půjde jak po másle. Mně osobně baví pokojové rostliny. Vypadá to tu jako v džungli.😁😁😁😁😁

kristymaty
autor
19. čer 2018

@liska1812 :( To mě mrzí, moc. Chápu, že nemyslet na to je hodně těžké. Zkus se na něco co tě baví zaměřit. Půjde to, neboj!

kristymaty
autor
19. čer 2018

@natlinka27 To je pravda, jen to chce sledovat déle. Minimálně 2-3 měsíce určitě. 🙂))😘😊😊

natlinka27
19. čer 2018

@kristymaty to já budu sledovat papam kyselinu listovou a piju kontryhelovy caj.
Dnes mě asi MS pomalu končí ale zase sem měla šíleně bolesti v podbřišku připadlo mě to jak pomalu takové menší porodní vůbec nevím Teda čím to může být mě přítel říkal že sem těhotná že to ze mě cejti 😂jsem říkala že je to blbost že mě dr píchla vyvolavacku a MS přišla.

kristymaty
autor
20. čer 2018

@natlinka27 No ale pozor! Chlap tohle před tím vycítil na mě. Takže já myslím , že proč ne!😁😊 Tak příští měsíc určitě to vyjde! Já mám plodné dny a teda užíváme si pořádně. Dělání dětí je tak hezké. 😁❤ Škoda že ten porod bolí pak trochu.😁

natlinka27
20. čer 2018

@kristymaty takže tvůj muž ti to taky řekl a bylo to tak jo? No to bych nedostala MS. To dělání je krásně ale jak říkáš ten porod je mnohem horší ale i tak to stojí za tu bolest 😁

natlinka27
20. čer 2018

@kristymaty hlavně musím potom zjistit kdy mám plodné dny protože na sobě to nepoznám ale Budem se teda snažit i mimo ně 😂

vaneska1506
20. čer 2018

@kristymaty tak dělám, jak říkáš - baví mě práce, tak dělám účty, abych všechno nedělala 24 v noci, ptž 25 podávám DPH a KH, tak jedu s předstihem :D tak taky držím pěsti :D

kristymaty
autor
21. čer 2018

@natlinka27 No poznal to na me. A pritom ja to zjistila ve druhém měsíci že jsem těhu..😁😁😁😁😁

kristymaty
autor
21. čer 2018

@natlinka27 Užívejte si sexu dostatek.😁

kristymaty
autor
21. čer 2018

@vaneska1506 To je dobře. Člověk má dělat co ho baví.❤❤😊

vaneska1506
22. čer 2018

Ahoj holky, tak včera mě teda pěkně bolelo břicho - asi teda ovulace ? ale dle testu byla den předtím, no nevím už mi hrabe :D ale sex byl dva dny před..pak ne, chudák manžel má silnou alergii a není mu dobře a taky vytuhnul u fotbalu, asi to dnes pojistím malým znásilněním´, než se vrhnu na práci :D přeju všem krásný den s prckama, my jdeme na hřiště a pak na trampolínu 🙂

Strana
z8