Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
ahojte děvčata, no já mám břicho větší a větší, + cca 7kg ( už jsem se celkem dlouho nevážila, nějak to ani vědět nechci 😀 ) včera jsem se vrátili z termálů ze slovenska, já do teplých nechodila, jen do 30st. tak se cítím taková zas trošku odpočinutější...oblečky mám, chybí z drogerie, pleny, kočár, moje věci do porodnice...a vše vyprat a vyžehlit🙂 no, měla bych začít něco dělat :D ve čtvrtek jdu do poradny, tak jsem zvědavá na malou🙂 držím pěsti na cukr, určo to bude ok 😉
Ahojky holky jak se daří? a jak se máte?? Já jsem se tento týden dozvěděla, že bohužel ani po různých možnostech u mě ovulace neprobíhá :( :( takže mám poslední možnost zkusit gynex o kterém jsem slyšela a něco si načetla a potom buď laparoskopie nebo hormony tři měsíce a pokud ani tohle nepomůže tak IVFko ☹ ☹ ☹ už jsem z toho úplně psychický vyčerpána :(
@hanule89 Ahojky Hani, mě se daří dobře, musím zaklepat, že nemáme žádný problém 🙂 Je mi hrozně líto, že ta ovulka u tebe není, ale těch hormonů se neboj. Zkusit se má všechno, tak hlavu vzhůru. Kamarádky braly Clostylbegyt a do 3 měsíců byla většina těhotná. A umělé oplodnění není žádná ostuda, drž se. Ono to miminko na tebe čeká. 🙂
Ahojky holky řeším šílené problém ... už pár dnu mám zpoždění, celý týden mě pobolívají prsa a poslední tři dny je to čím dal silnější ... a od včerejška mě popíchavá v podbřišku ... ale protože nemám těhu test tak jsem zkoušela Ovu test že prý při připadném těhotenství je pozitivní .... A já ho mám pozitivní , nikdy jsem ho takhle pozitivní neměla .... I když mám radost, že by to vyšlo nechci se radovat předem ale i tak něco ve mně mi říká že jsem 😅 😅 😅
@nolies @makuka88
@lennaaa
@hanule89 Ahojky Hani, ovu test jsem nikdy nezkoušela jako těhotná, ale slyšela jsem o tom, že to tak funguje. Podle mě už 3 dny zpoždění je dlouhá doba a mělo by to už být jasný. Možná máš posunutou ovulaci, ale pokud máš pravidelnou MS, tak to nehrozí. No Hani, šla bych si pro těhu test, myslím, že tam je obrovská šance, že čekáš mimi. 🙂 Dej hned vědět 🙂
@nolies
@lennaaa Holky, jak se vám daří ? Nějaké problémy ...? už to máme za pár .. já musím zaklepat, zatím se cítím dobře, stále pracuju a ještě dlouho budu .... ale moc se na malého těšíme ...hlavně se těším až budu zase na svých kg 😀 Máte vše nachystané ? já pomalu kompletuji, ale furt to vázne ... furt nevim co mi přinese pro malého ježíšek a nechci nakupovat zbytečně 🙂 Jinak jsem 19.11. úspěšně na první pokus ukončila autoškolu 😀 hurááá 😀 Ve čtvrtek mi konečně řekne dr váhu a velikost prcka a zítra jdeme na zápis do porodnice ... akorát pediatra stále nemáme ...
@makuka88 Ahojky Marti, já už mám všechno koupený a nachystaný. Jen mi chybí sbalit tašku, ale na to je doufám ještě čas. Jinak žádný problémy nemám, jen jsem unavenější, jak mám prcka 🙂 Já jdu v pátek na velký UZ a taky se těším, až mi řeknou váhu a míru 🙂 A gratuluju k řidičáku 🙂
@makuka88 Ahoj Marti, no já už dokončuju žehlení...musím dokoupit ještě pár věcí do porodnice a zítra jedeme na kočárek.pak sbalit tašku a je to 🙂 nehorázně to utíká, už se na malou těšíme,už se někdy těším až to bude za mnou a já se budu zas moct pohybovat jak ,,člověk,, 🙂 ale zároveň vím že bříško bude asi i chybět.k řidičáku gratuluju, ten se vždy hodí 🙂
Ahoj holky tak bohužel ani tentokrát to nevyšlo... byla to ovulace ... tak aspoň něco ... Tak teďkom jsem najela na gynex a uvidíme četla jsem i něm jen samou chválu tak snad pomůže 🙂
@makuka88 musím zaklepat, břicho netvrdne.nebo aspoň nevím jaký to je pocit..jestli to mám nebo ne.vim že některé holky říkaly že při tvrdnutí berou i 6 magn. denně. ale zas nevím jak dlouho se to magnesko může brát, do jakého týdne.chtělo by to poradit se s dr.jestli se ti taky třeba nezkracuje čípek
@lennaaa Leni ty už nemusíš 🙂 bere se do 35tt pak by se totiž mohlo stát že se neotevřeš ... no mě tvrdlo jen tak v klidu občas, ale poslední dobou furt a už mě to pěkně stahuje, kolikrát je lepší stát a čekat až povolí ... to jsem z toho jelen už ☹ asi zvýším na 3 denně .. Buď ráda že to nemáš, není to příjemné ...
@lennaaa Magésko se bere do 36.týdne, pak už není třeba 🙂
@makuka88 Ahojky Marti, mě břicho zatím netvrdne, ani u prvního netvrdlo a stejně jsem porodila dřív. Přidej sis víc magnéska, tím se opravdu předávkovat nemůžeš. Jinak jsem dnes byla na velkým UZ v 31+4 a malá odpovídá hlavičkou, 31+1, bříškem 31+3 a stehenní kostí 33+3!!, takže bude dlouhá. Odhad váhy 1900gramů, ale hodně to zkresluje ta kost, dr. říkal, že váží určitě míň 🙂
nolies@ Ahoj, vyčetla jsem, že jsi užívala utrogestan. Prosím poradíš mi, kdy si ho vzít. Hned následující den po pozitivním ovu testu nebo až za dva dny?Nebo kdy jsi ho brala ty? Můj dr mi řekl, že na druhý den, ale zároveň se bojím aby to ovulaci nepotlačilo. Děkuji 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@makuka88 Poptej se, budeš mít krásnou památku 🙂