Ahoj holky, tak jsme učinili rozhodnutí a od ledna neberu prášky. Je tady taky někdo se stejným termínem začátku snažení? 🙂
Ahoj holky. Jsem 28DC a 3 dny malinko špiním. Někdy vůbec. MS chodí 28-31DC. Tohle se nestává, tak nevím, co to může být.. Zítra asi koupím test 🙂
@susanne88 Jéé tak to závidím,dnes se roozhodně nevyspím 😉 Mrcha skončila a já jdu na věc i kdybych si měla podpírat oči špejlema 😀
@rull Já na úpravu MS pila kontryhelový čaj a cyklus jsem měla max 24 dnů a pravidelně
@susanne88 tak se tam zítra vydám, jenom mě štve, že ještě pořád nemám MS, tak si myslím, že je zbytečné se snažit, ale doufám, že mi brzo příjde. A třeba na tom něco bude, já myslím, že na někom je to třeba vidět hned. Já viděla v práci kolegyni a ani nemusela říkat že je těhu a hned jsem to poznala 🙂
Ahoj holky 🙂 taky jsme se s manzelem rozhodly ze to zkusime, v podledni dobe se kolem nas deti rodi hodne tak uz nas to taky postihlo 😀 snad se brzy zadari 🙂
@chrobacik13 ahoj, tak co? jaký máš pocit?...:D povedlo?...doufám, že ano...:D
@zuzajda20 já už začínám mít takový pocit, že ty co to moc řeší, to mají složitější...plodné dny atd., jako my tady....🙂 dříve se žádné plodné dny nepočítaly a ženské rodily o106...:D i mé kamaádky či známé my taky říkají, čoveče já ani nevím jak se to stalo...:DDD prostě otmu chce nechat volný průběh no....už taky nebudu tak šílet, pokud mimčo má přijít přijde a pokud nemá te%d přijít, tak přijde později...:D
@susanne88 Ahojky,tak pocit nemám žádný 😒 Mám pocit,že ty nohy nahoru byla zbytečnost,stejně šlo všechno ven ☹ Tak uvidíme,nechám se překvapit 🙂
Je to pravda... Já jsem prodělala mimoděložní těhotenství, vzali mi vejcovod. A že prý mám něco menší pravděpodobnost otěhotnění.. No a povedlo se nám to od té doby dvakrát na první snažení, teď třeba už taky, kdo ví 🙂 Já ovulaci nesleduju, neměřim teplotu atd. Prostě na to "vlítnem", když máme chuť 🙂
@chrobacik13 ale prosím tě, to je jasné, že něco vyteče, ale musíš min.20 minut držet...:Dneboj ono se to povede...🙂
@susanne88 uvidíme,nějak z toho nešílím,jsem jěště na obláčku ze soboty 😀
Holky tak jsem četla, že prej stačí 5 min, aby se sperma dostalo k vajdu .... včera byla moje první ovu povysazení, je mi jasný, že napoprvé asi ne, ale přeci jen jsem zvědavá :D
@chrobacik13 no já budu testovat o víkendu, zda s epovedlo nebo ne...🙂
@susanne88 Já testovat nebudu,si počkám na ms,i když podle příznaků pokud tedy budou,možná zkusím test dřív 😀
@chrobacik13 j=žiš 28 dí čekat...:D to bych nevydržela...🙂 mně už se zase blíží....za 14 dí je tu...tak ještě musíme zkušet...:D
@susanne88 No jasně,to musíš pořádně máknout,at' na vás ta mrcha nemá 😀 Tak já klidně vydržím čekat,Sam mě zabaví 😀
@chrobacik13 njn kdybych už měla taky jedno, tak to asi tolik neřeším...ale nemám žádné a zkoušíme první...:D ale jak už jsem psala buď a nebo...pokud ne,tak chceme letos k moři...:Dtakže i kdyby se nepovedlo, tak mám nějaké pozitivum...🙂
Ahoj holky,od začátku roku 2014 jsme se s manželem rozhodli,že by jsme se rádi pokusili o druhátko.A tak pokud by vám to nevadilo,ráda bych se přidala mezi vás čekatelky na prcky 😉 Zároveň jsem se chtěla rovnou zeptat,jestli nějak podporujete otěhotnění?Já teď pila kontryhel a jediný účinek,co zatím měl byl teda ten,že má neuvěřitelně bolestivou ovulaci.Jak jste na tom vy?Určitě se ráda něčemu přiučím 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@susanne88 děkuji, ty diskuze jsem četla, tam řeší, jak to zjistit. No já spíš řeším, že jsem zjištěním došla, že tedy asi není. Uvidíme příští měsíc, snad to bude lepší.