icon

Snažilky od prosince 2018

malaprincezna0
19. pro 2018

Zdravím. Trochu se představím. Jsem maminka osmiletého chlapáka a rozhodli jsme se, že by bylo fajn pořídit mu sourozence. Snažíme se teprve první měsíc a teď čekáme jestli budeme mít krásný povánoční dárek. Ovulaci jsem měla zajištěnou od dr. A akorát by jsme se tam měli v tom rozmezí vejít. Tak je otázka jestli se to chytlo 😊se synem nebyl nejmenší problém tam to vyšlo z jedny kapky 🤣 uvidíme tady jak to dopadne ted❤️

snazimese
28. pro 2018

@malaprincezna0 urcite pak dam vedet, asi tt nejaky koupim dnese nebo zitra. Chtela jsem vcera, ale bohuzel jsem skoncila na zubni pohotovosti a s vytrzenou osmickou v levo dole, takze vecer jsem ani nemela pomysleni na koupeni tt 😅

malaprincezna0
autor
28. pro 2018

@smudlinka10 no my jsme to měli tak podobně. Řekla jsem že v ych už ráda tu malou slečnu když už malyho loupežnika mám. A on hm tak a je tam 🤣🤣🤣 a já ne to není možný a on je, uvidíš 🤣 koukla jsem do kalendáře a měla jsem dle mých výpočtu dva dny do ovulace, pak jsem šla 13 na gyndu nechat si potvrdit ovulaci a ona mi řekla že během toho dne už proběhla ať ještě zkusíme jednou, tak jsme zkusili ještě jednou aby jsme to potvrdili. Včera měla být MS. Bolest hrozná jak kdybych to měla dostat, ale žádný pms jen prakticky od začátku naběhly prsa, pálení záhy a to rýpání v podbrisku. Dnes už jsem to nevydržela a udělala test
. Jsou tam //🤗😍😍😍😍🍾

malaprincezna0
autor
28. pro 2018

@snazimese dej vědět. Dneska je den kdy to vychází. Jsou tam dve//💕💕💕 vytížená osmička. Jouvejs ale🤐☠️

malaprincezna0
autor
28. pro 2018

Poslušně
Hlásím že test je udělaný a pozitivní. Je před námi ještě dlouhá cesta a já moc doufáme tovyjde tak jak ma💕💕💕 k dr se dostavím až ve čtvrtek, to už by mohlo být něco i vidět ❤️

klarinka10
28. pro 2018

@malaprincezna0 Veliká gratulace a přeji mooc moc zdravíčka

amaliekvidova
28. pro 2018

@malaprincezna0 Obrovská gratulace😍😍

monib66
28. pro 2018

@malaprincezna0 moc gratuluji ♡♡♡ Přeji krásné, pohodove těhotenství a na konci hezký porod bez komplikací. A hlavně hodně zdravíčka 😍 Já jsem dnes 8DC, tak třeba to vyjde v tomhle cyklu a dám muži krásný dárek k narozeninám.

snazimese
28. pro 2018

@malaprincezna0 mooooc gratuluji a preji hodne zdravicka tobe i prckovi 😍🍀uvidim, jestli se dneska dostanu do mesta pro tt. U me je to dnes asi 6 den co mam zpozdeni..

sluckynek
28. pro 2018

@malaprincezna0 gratuluji 💕

marselina
28. pro 2018

ahojky snažilky, taky se k Vám velice ráda přidám. Máme doma dva kluky ve věku 13 a 10let,rozhodli jsme se ještě pro třetího broučka.MS měla dorazit 25.12.,zatím ale nepřišla a testy zatím negativní.Bolí mě vaječníky a trošku křece v bříšku,uvidíme co z toho bude.
Všem těhulkám obrovská gratulace

snazimese
28. pro 2018

Holky, dnes mam sesty den zpozdeni a prave jsem si koupila digi test od ClearBlue. Myslite, ze pokud jsem tehu, ze mi to ukaze i ted i kdyz jsem pres den pila normalne?

marcelina14
28. pro 2018

@snazimese Clearblue ukáže i teď a pokud máš už po termínu ms, tak určitě ;)

snazimese
28. pro 2018

Tak nic, je negativni.. 😭Takze ted tomu necham cas do ledna a pokud ms neprijde, tak mozna jeste zkusim dalsi tt a jinak se objednam na gyndu..

marcelina14
28. pro 2018

@snazimese to mě mrzí... :(

snazimese
28. pro 2018

@marcelina14 nevim co si ted myslet, nikdy jsem takhle dlouhe zdrzeni nemela... :(

snazimese
28. pro 2018

Tak mi to nedalo a ten digi test jsem rozebrala a vykouklo na me tohle:

marcelina14
28. pro 2018

@snazimese je tam 🙂 🍀

snazimese
28. pro 2018

@marcelina14 ale proc mi to tt vyhodnotil jako negativni? Jedna moje internetova kamaradka si mysli, ze muzu mit jeste nizke hcg na to, aby se ukazal jako negativni, dalsi zase ze se rozebirat nema a kdyz je negativni tak je proste negativni..

sluckynek
28. pro 2018

@snazimese mě při obou neúspěšných těhotenství TT vyskočil až 6 týdnů od početí

marcelina14
28. pro 2018

@snazimese nebylo to třeba dlouho po limitu? Nekdy to take dela... No zkus s odstupem 2 dnu :(

malaprincezna0
autor
28. pro 2018

Moc všem děkuju ta gratulace. Já se jen zatím potichoucku raduju. Zatím je to moc maličký a může se stát cokoli. Ale veriiim💕💕💕 vám přeji též brzké krásně zprávy 😍🍾

malaprincezna0
autor
28. pro 2018

@snazimese těžko říct. Já se v tehle testech jako clear blu nevyznám. Koupila bych hodně těch obyc a zkoušela bych. Může být jeste nízké hcg. I když šest dnů zpoždění už je dost. Já bych zašla na krev asi co nejdřív.

snazimese
28. pro 2018

@marcelina14 nn rozebirala jsem ho ani ne po peti minutach po udelani.
@malaprincezna0 tak mohla jsem mit ovulaci nebo nidacj pozdeji, co jsem zjistila, mam kratkou lutealni fazi a navic vubec nevim, kdy byla ovulace. Az zase pojedu do mesta, zkusim koupit obyc papirkovy test a uvidim.

malaprincezna0
autor
28. pro 2018

@snazimese tak je to možný hele. Třeba to ještě vyjde. Doufám že ano, byl by to krásný novoroční dárek 💕

amaliekvidova
29. pro 2018

@snazimese Ty dvě čárky po rozebrání tam jsou dost často a neznamená to těhotenství. Ale třeba se ještě ukáže za pár dní čárka opravdová 😉

snazimese
29. pro 2018

@amaliekvidova Tak ja byla hlavne jen zvedava 😅 uvidim jak dopadnu, zatim ms porad nikde a tt koupim az pojedeme do mesta nakoupit zase. I kdyz dnes je to tyden co mi mela ms dojit uz, ale objevila jsem u sebe hlen takovy slaboulince ruzovo-nahnedly.. Takze se obavam, ze ms beztak driv ci pozdeji dorazi...

brookmichaela
29. pro 2018

@snazimese nechci Te zklamat ale testy od clear blue jsou nejlepsi. Na testech vzdy pisou ze test se nema rozebirat, ze vysledek nijak mesouvisi s tim co je na papirku. To plati u clearblue i u ovulacnicnich digi testu. Preji ti aby si co nejdriv nasla na testu vytouzene dve carky. Tenhle mesic to spis u tebe vypada na rozhozeny cyklus.

amaliekvidova
29. pro 2018

@snazimese Týden po vynechání by se mělo už něco na testu objevit, ale jsou i výjimky. Zkus ten obyčejný a uvidíš. Držím pěsti 😊

jahodaj
29. pro 2018

Ahoj Všem 🙂 máme doma také 8mi letýho syna a nyní se snažíme o malou Sofii či malého Martina. 7 let jsem brala antikoncepci, tak uvidíme kdy se zadaří. Pořád jsem si přála, aby bylo mimi jako Vánoční dárek, ale řikám si na Vánoce budeme mít tolik dárků, proč tedy nezpříjemnit jiný měsíc :D

snazimese
29. pro 2018

@brookmichaela ja zklamana nejsem 🙂 uprimne jsem ani nic jineho neocekavala 🙂 by se musel u nas stat vyslovene zazrak aby se u nas zadarilo konecne 😀 i kdyz jestli mam rozhozeny cyklus, tak teda dokonale.. Nikdy jsem takovyhle zpozdeni nemela, spis mi naopak chodila ms driv..
@amaliekvidova dneska pojedeme s manzelem do kramu, tak zkusim koupit obycejny mamatest a pak se uvidi 🙂

Strana