Snažilky po třicítce, přidejte se.
Tak už jsem se sem taky dostala. Je mi 31 a neúspěšně se snažíme o miminko. Vloni jsem prodělala těžký zánět, tak o to menší mám naději na úspěch. Vztah s přítelem mám v tomto ohledu úžasný, ale přeci jen - je to chlap. Jste na tom někdo podobně?
no kdyz sem chodila na tu akupunkturu tak sem dostavala k tomu bylinky a babka rikala, sladit pouze medem jinak se snizuje ucinek.
Aha, tak díky. No já na hrnek dávám lžičku a půl. Já myslela spíš ta citronka. Ok, příště med 😉
jj, med je nejlepší, já takřka nesladím, ale když už mám chuť, tak vždy med, cukr používám jen na pečení a zavařování
Hola holky 🙂
Vítám nové snažilky a přeju brzké těhu 😉
my se před chvílí vrátili s manžou z CARU a jako jak jsem předpokládala,jsem plná nadějí a optimismu 😀 mudr mě dělala utz a prej ovu byla a folík pěkně prasknul,takže mám radost.Prolaktin mám už konečně v pořádku,cytolog.taky ok.takže zítra jdu znovu na krev,na podrobnější HP profil(v centrech toho zkoumaj víc),no a rozhodli jsme se,že rovnou zkusíme v srpnu první IUI,takže jsem dostala Clostilbegyt a celej proces od 1DC může začít 😉 bude nás to stát 2000Kč,což jde.a hlavně mám radost,že se ledy pohnuli 🙂
@lucija celkem chápu tvou depku, moje ségra teď nechtíc otěhotněla a já se stavím na hlavu a prd....
včera jsem s dcerou lítala po krámech a v dětským jsem neodolala a koupila nádherný bodýčko....doufám,že ho budu mít komu dát, mladá mi řekla, že jsem fakt střelená a prej ho přinejhorším schováme pro její děti 😅
Nejhorší je, že manža má hroznej odpor k doktorům a bojím se, že když to fakt delší dobu nepůjde, nedostanu ho nikam.... 😖
No nic, jdem se oblíkat a jdem se Šímou na jedno dvě, abych měla klidnější večer 😎 Tak páááá

@lucija může být účinek snížený, doporučuje se nesladit, nebo spíš medem...ale zase záleží kolik cukru dáváš, pokud to není několik kostek 😀 , tak to až takový vliv nemá