icon

Snažilky září/říjen 2017

kleopatra35
21. zář 2017

Ahoj holky,tak jsme se rozhodli pro druhe miminko..zaciname se snažit tento měsíc. .Je nás zde vice?

Strana
z7
ladyhacek
26. zář 2017

já zatím nic nesleduji - uvidíme, zatím to neřešeme. druhé uvítáme, ale jeslti bude za měsíce nebo za 6m nehraje roli. Já si říkám, že když se nepovede, ale spiň oslavím 30ve velkém a kdo ví třeba ty // na mě čekají do těch 30-cátin 🙂.
Beru kyselinu listovou. Se synem jsem pila ještě kontryhel čaj, ale ten zatím pít nedbudu zkusím později

kleopatra35
autor
27. zář 2017

@ladyhacek Toto je nejlepší přístup...nehrotit to 🙂

sarahladynka
3. říj 2017

ahoj holky snažilky, už se některé zadařilo?

kleopatra35
autor
3. říj 2017

@sarahladynka zatím čekám, budu testovat na konci týdne, tedy v sobotu ráno....odpoledne jedeme na víkend do Liberce ke známým na oslavu padesátky, tak bych chtěla vědět , na čem jsem....ale možná to na test ještě bude brzy, budu 12DPO

sarahladynka
3. říj 2017

Tak super budu držet palce, já dnes už slabého ducha 2 před menses, tak uvidím zítra 🙂

lucyr1994
3. říj 2017

ja zatim čekam do přištího týdne 🙂

lmartinkova85
3. říj 2017

@lucyr1994 já taky😉

kleopatra35
autor
3. říj 2017

@sarahladynka jéééé, to je super...gratuluji a držím palce ať se drží a z ducha je dálnice 🙂

lucyr1994
3. říj 2017

@lmartinkova85 ja sem momentalně 2dpo a jen citim jak me popichuje na leve straně, ale jsem v klidu, testovani mě nijak nelaka, ale to je asi tim že už to mam 2x za sebou :D

sarahladynka
3. říj 2017

@kleopatra35 Děkuji, snad jo, zatím to beru s rezervou 🙂 ale tak jak se mě motá hlava, se mě dlouho nemotala 🙂

lmartinkova85
3. říj 2017

Me taky popichovalo v pravo, obcas vlevo...ted dva dny me trochu bolelo břicho jako na ms...ale je jeste čas až toho 11plus minus

lmartinkova85
3. říj 2017

Jsem s malým v nemocnici porad nám zvracel..na snídani jsem dostala parky, no to mi smrdelo 😝 ale třeba si to jen namlouvame 😂😂😂😂

sarahladynka
4. říj 2017

Ahoj holky, chci se zeptat, vypadá to , že čárka je silnější a silnější, ale můžu uplně v začátku do vířivky?Díky, jestli někdo máte zkušenosti..

lmartinkova85
4. říj 2017

@sarahladynka
Ahojky, já bych raději moc nechodila...uz kvůli toho ze jsem delala obsluhu solárií a vyrivky a vím jak to chodí ...nevlezla bych tam ani netehotna 😅

sarahladynka
4. říj 2017

@lmartinkova85 až tak?máme to v saunovém centru, dostala jsem poukaz na narozky a ještě jsme nevyužili i s masáží teda..tak přemýšlím jestli do toho jít nebo se zeptat raději doktorky nebo prostě neriskovat

lmartinkova85
4. říj 2017

Raději se zeptej dr, ale za me ne.. 😂

kleopatra35
autor
4. říj 2017

@sarahladynka já bych nešla....je to riziko obzvlášť takto na začátku...

kleopatra35
autor
5. říj 2017

Mám MS pravidelnou...mohla bych si dle ní nastavovat hodinky....MS jsem měla dostat v pondělí 9.10.....a ejhle dnes jsem začala špinit.....takže zítra už testovat nemusím :( ......a jedeme od začátku 1DC

lucyr1994
5. říj 2017

@kleopatra35 ahoj hele ja mam dojem že 1DC se počítá až od krvacení ne od špinění 🙂

kleopatra35
autor
5. říj 2017

@lucyr1994 já si práve nebyla jistá....nu , tak to bude zítra 1DC :D

kobzolla
5. říj 2017

Ahoj! Tak se přidávám.
Minulý měsíc to muži "ujelo" pěkně uprostřed cyklu, tak jsme si řekli, že už bychom i vlastně mohli nechat přijít druhátko 😉 Takže dnes 22DC, zkusim testnout o vikendu. Docela tomu věřím (ťuk ťuk) 😉

lucyr1994
5. říj 2017

@kleopatra35 jojo ono pak i ta ovulace je o den posunuta. někdo spini i déle třeba 2-3 dny a pak až krvací a pocita ovulaci spatně. Ja sem dneska 4dpo a poboliva me v podbřišku a od ovu když se utřu mam trosku naruzovely vytok. no uvidime co se z toho vykouzlí :D

kobzolla
8. říj 2017

Haló haló, ženský, tak co víkend? Kdo testoval a jak dopadl? Já plánované raní testostování "zazdila" a do zítra rána zase nevydržela, tak jsem testla po poledni - ještě v limitu dušík! 😍 Tak snad bude jen sílit...

lucyr1994
9. říj 2017

@kobzolla ahoj ja taky testovala ale jsem teprv 8dpo a dusicek malickaty tam je taky ale vyfotit mi teda moc nejde skoro vubec, navic svuj tel mam v opravdě a mam stary nahradi ale zkusim i tak sem hodit foto třeba neco uvidite :D

lmartinkova85
9. říj 2017

@lucyr1994
Tak to já měla za negativní takovýto test...takze naděje umírá poslední...sice me poboliva břicho ale zatím nic...uvidíme do pátku ;)

lucyr1994
9. říj 2017

@lmartinkova85 mě při všech tehotenstvích začínala čarka takovym svetloulinkatym proužkem :D ale kdo ví, třeba to ani nemusí vyjit. uvidime zitra jak bude vypadat 🙂

lmartinkova85
9. říj 2017

@lucyr1994
Jn...divné je ale ze me poboliva břicho a nic...předevcirem akorát zaspineni..růžový papír...a nic...tak uvidím počkám do pátku 😬

moneh
9. říj 2017

Ahoj, můžu se přidat? Snažíme se první měsíc, už jsem myslela, že to klaplo, ale ms se dnes dostavila ☹

lmartinkova85
9. říj 2017

@moneh
Vítej a nezoufej ;) první jsem měla až po 4mesich snažení...druhé hned...chce to čas 😉

moneh
9. říj 2017

@lmartinkova85 první se zařadilo hned napodruhé, tak jsem si říkala, že by se to mohlo opakovat

Strana
z7