icon

Snažím se o miminko...Co vám pomohlo a naopak, co nepomáhá?

bambulkamakulka
13. pro 2020

Zdravim. Asi uz 2-3 mesice se snazim o miminko a i kdyz delame vse proto, aby se to povedlo, tak stale nic. Vyzkouseli jsme i babske rady a vse, co se dalo. Minuly mesic cca dva dny pred terminem menstruace jsem jen slabe spinila a potom jsem se do terminu rozkrvacela. Byla jsem i u doktorky a ta mi tehotenstvi nepotvrdila. Mela jsem i priznaky...zvracela jsem, bylo mi porad spatne, byla jsem ospala a porad jsem jedla. Priznaky mam i ted a za necely tyden mam dostat menstruaci. Samozrejme pocitam i s tim, ze se to znovu nepovede. Proto bych se chtela zeptat vas, jestli jste bojovali s necim podobnym, co vam pomohlo otehotnet a nebo naopak co nepomaha....? Samozrejme ze kazde telo zeny je jine, ale ocenila bych vasi radu. Predem bych vam chtela podekovat 😇😇👶

Snažím se o miminko...Co vám pomohlo a naopak, co nepomáhá?
Strana
z2
ema90
17. pro 2020

@bambulkamakulka Nikdo vas tu proboha nelyncuje 🙏🏼
Jen sem vam tu par z nas snazilo vysvetlit, ze to po 2-3 mesicich vidite hrozne tragicky a ze muze nastat situace, kdy se budete snazit rok, dva.
A pokud uz ted jste z toho spatna, tak pak se zhroutite 🤷🏼‍♀️
A pri snazeni je dulezita hlavne psychicka pohoda.

Vypsala jste i to, ze jste mela priznaky.
Ano, ktere jste si vsugerovala.
A ptala jste se, co pomaha a co nepomaha.
Tak rozhodne nepomaha takovahle honba za miminkem.

Vas dotaz je popsan, jak kdybyste byla uz zoufala a nevedela kam dal. A pritom se snazite 2-3 mesice.
To je v podstate vysmech vsem zenam, ktere opravdu nemohou otehotnet a nejde jim to.
Vy si zamestnejte hlavu necim jinym a hodte se do klidu ✌🏼

bambulkamakulka
autor
19. pro 2020

@kevi1 rozumim. Mohla bych poprosit, napsala by jste mi prosim vy? Na teto strance jsem registrovana chvili a jeste se v tom poradne nevyznam. Dekuji 🙂😉

Strana
z2