icon

Snažíme se a pořád nic. Co pomůže?

helena1033
12. únor 2020

Jdu si pro radu co by pomohlo k miminku , spíš asi pro partnera jaké vitamíny vaší partneři brali pokud tedy brali ..........snažíme se rok a půl zatím revize dělohy v 9tt a teď po půl roce samovolny potrat. Už si myslím že to ve mně asi není, cvičím 2x týdne Mojžíšovou, k tomu cvičím i normálně, jím zdravě zeleninu ovoce ( dokonce sem shodila což doktor ocenil, nadváhu sem neměla úplně jen 2kg) nejím pečivo. Beru kyselinu listovou a gynex. Hlídám ovulaci ( ale spíš pocitově, testy ať zkouším co chci jsou negativní ale doktor ovu potvrdil ) ........co víc dělat už nevím. No přítele sem nechtěla stresován ale budu asi muset začít po dnešní návštěvě u doktora mu dám žádanku na spermiogram. A doktor říkal ať se pobavíme doma o možnosti ivf . Je fakt že kouří, rád si vypije, a životospráva úplně u něj také nefunguje.........poradíte co mu pořídit aspoň za vitamíny? Mimi chce tak se musí začít zapojovat asi víc než do teď. .....

Strana
z2
helena1033
autor
27. únor 2020

@g_m to úplně chápu, měsíc po revizi otěhotněla sestra( neplánovaně přez prášky a cystu a malý se udržel) měsíc na to švagrová otěhotněla, ti plánovali ( to sem nemohla rozdychat týden teď už je to ,,v poho,,) teď v práci kolega konečně sem jim podařilo a kolegine se taky pokouší ( nedostala to teprv si bude dělat test ) a v tomhle prostředí mi všichni rádi hlavně na to nemyslet nestresovat se. Ono se to rekne. Tak sem se začala soustředit na oslavu co nás čeká v dubnu, dekorace jídlo atd to mne baví z toho zas šílí přítel nesnáší oslavy 🙈🙉 ........no jo hlavně klid a nemyslet na to .......ale jak to udělat ? Pomohlo by na půl roku odje někam pryč, to ale Adi neklapne když stavíme 🤔 ......

Strana
z2