Snažíme se o druhé dítě. Jaké jsou vaše zkušenosti?
Ahoj , tak se opět snažíme s mužem o druhé dítě , první mi tu už tři roky běhá po zahradě 😀v tu dobu jsem tu zakládala dotaz kde mě ženy vyloženě přesvědčovali že se o těhotenství nejedná ja to však cítila a taky to tak bylo . Ted jsem měla před měsícem biochemické a zase jsem to na tu chvíli hned poznala a to i test .. ted zkoušíme znovu zatím jsem 8 nebo 9 den po ovulaci na testu zatím nic , počkám do ms která má přijít příští úterý , nějaké křeče mám a citlivost prsou , nic šíleného , snad nám to brzo vyjde ..
Nestresuj se, 9 dní je ještě brzy.
@nanci133 to je ještě brzo 🍀🍀
Je tu někdo kdo taky momentálně čeká co bude ? Rada posdilim pocity, nikoho v okolí k tomu nemam 🙂
Můžeš zkusit skupinu " snažilky" 🙂
Dnes bych měla být taky nějak 8-9dpo a dnes test negativní, akorát já si vzala nouzovou pilulku a dozvěděla jsem se že kdyz už ovulace proběhla nebo byla tak mi to nepomohlo tak zkusím v pátek nebo o víkendu, chci si být jista 🙈😂
@nanci133 Unavená jsem už rok a půl v kuse, takže maximálně pnutí v podbříšku. První dcerka nám trvala 4 měsíce, tak nečekám, ze by to bylo hned. U ní jsem do testu žádné příznaky nemela. Co u tebe?
@enkelii u prvního špinění byla to nidace . A lehké bolesti plus prsa . První nám trval rok ted si nedáváme pozor v období ovulace od zimy🙂 momentálně msm ty prsa citlivá a občas něco v podbřišku , hlen nijaký a žádné špinění , ale co jsem se dočetls nemusí žádné špinění u nidace ani probíhat přišít týden má přijít ms tak snad se podaří
@enkelii u prvního špinění byla to nidace . A lehké bolesti plus prsa . První nám trval rok ted si nedáváme pozor v období ovulace od zimy🙂 momentálně msm ty prsa citlivá a občas něco v podbřišku , hlen nijaký a žádné špinění , ale co jsem se dočetls nemusí žádné špinění u nidace ani probíhat přišít týden má přijít ms tak snad se podaří
@nanci133 Potvrzuji. U prvního jsem taky žádné špinení neměla. Držím palečky. Ty citlivá prsa vypadají nadějně. Čekání je dlouhé. Do příštího týdne nemohu ani dospat. :D
@nanci133 Potvrzuji. U prvního jsem taky žádné špinení neměla. Držím palečky. Ty citlivá prsa vypadají nadějně. Čekání je dlouhé. Do příštího týdne nemohu ani dospat. :D
@enkelii ahoj , tak jsem nějak nevydržela , vím že teď by mohl být vidět nějaký mini duch protože mi to vychází 9nebo 10 dpo . Osobně ducha vidím , na vlastní oči je to vidět lépe vidět . mobilem mi to nějak nejde zachytit , je to ovšem ale opravdu slabounké. Tak buďto se hormon v moči ještě do příštího týden rozjede nebo je vadný nebo to bude zas biochemko 🙂 jsem moc zvědavá asi budu teď dělat denně , ať mám porovnání .
@enkelii ahoj , tak jsem nějak nevydržela , vím že teď by mohl být vidět nějaký mini duch protože mi to vychází 9nebo 10 dpo . Osobně ducha vidím , na vlastní oči je to vidět lépe vidět . mobilem mi to nějak nejde zachytit , je to ovšem ale opravdu slabounké. Tak buďto se hormon v moči ještě do příštího týden rozjede nebo je vadný nebo to bude zas biochemko 🙂 jsem moc zvědavá asi budu teď dělat denně , ať mám porovnání .
@nanci133 Taky ducha vidím. 😊 Lehce v dobrém závidím a držím palečky.

Držím palce 😉