Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
Akorát mám "menší" problém. Asi se mi dělá na rtu opar.Opar nemám poprvé,pár let zpět jsem na ně dost trpěla. Bohužel čtu na netu hrozný scénáře 😨ale zároveň i maminky píšou že taky měly v těhu a nevadí to. Jsem celkem nesvá.😞
@marcelina14 Jj,to máš pravdu.😌Ale to dáme
@margaret88 vůbec se neboj já měla opar v těhotenství cca 8 týden a nic nám nebylo 😉
@margaret88 neboj, v prvním jsem taky měla a naštěstí vše v pořádku.
Už jsi oznámila těhu partnerovi? 🙂
@sluckynek Děkuju. Teď jsi mě aspoň trošku uklidnila. Snad to bude v pohodě. 😔
@marcelina14 Děkuji. Taky jsi mě uklidnila. Jj,přítel už to ví jinak ještě nikdo.Nejbližší rodina se to dozví až budu po vyšetření a bude vše ok a nejbližší kamarádi až po první genetice.🙂Udělali jsme to tak i u prvního těhu
@margaret88 nemáš za co 🙂 Já to ještě tomu svému neoznámila... :( Mám to v plánu až s první fotkou z ultrazvuku, jak jsem měla to mimoděložní, tak se těšil a potom byl zklamaný...
@marcelina14 to já měla taky tak v plánu ale nevydržela jsem to. Bude to krásný dárek☺
Ahoj holky...... protože se u mě těhotenské příznaky nedostavily, ale dostavila se menstruace, dám si teď dám pár dní "volno" a po dvacátém únoru se budeme s manželem zase snažit. Zdravím všechny snažilky.....únor je krásný měsíc, tak snad nám to všem konečně vyjde....😎
@annanoskova taky ho zkousim,dnes dorazi😉😉takze na nej spoleham😂😂a.beda jestli si tu neukazeme // tenhle mesic😂😂
@klarka36
@jennas
@annanoskova
Holky moc vám držím palce! ☺✊🍀
@jennas Já zkoušela v prosinci 2x6 kapek a proběhlo zřejmě biochemko, v lednu jsem si dala pauzu a teď do toho jdu naplno 3x7, i když mi to strašně nechutná, a to by bylo aby to nebylo:D
Všechny zdravím.po dvou dnech zpoždění dnes 1dc a teda přišla se vsi parádou,aaau .už se těším večer na TRX jelikož pohyb mi vždy na menstruační bolesti fakt pomáhá.vsem krásný den 😁
@annanoskova taky jsem mela biochemko prelom prosince,ledna...tak ted uz to vyjde😂😂zkusim 3krat denne 5 kapek...
Ahoj devcata,je normalni ze mam 3dc bazalku 37.1??muzu to tak mit normalne?
@jennas já teda 3.dc měla teploty spíše dole... 🤷🏻♀️
@margaret88 paráda 😍🍀
@jennas může to být normálně, ta teplota je fakt u každého jiná, a hodně faktorů ji ovlivňuje 🤔 uvidíš jak se to bude vyvíjet, já mám třeba zase hodně nízkou teplotu i po ovulaci nepřesáhne 37 stupňů 🙂
Už jsem se objednala a jdu příští čtvrtek 21.2.To budu 6+3 tak doufám že bude vidět 💛.
@margaret88 já dnes 4+5 a objednala mě na 6.3. 🙂
@marcelina14 já dnes 5+2 ☺
Já dnes 6+2 a kontrola příští úterý 🤩
@margaret88 Já byla na prvnín utz taky 6+3tt, drzím palce ať uz tluče ❤
@svetluska5 Já jdu 20.2. Budu 8+5tt
Holky takže příští týden nám to hezky vychází. 19.2 má kontrolu @svetluska5 20.2 Já a 21.2 @margaret88
Moc držím palce i @marcelina14 8.3 a všem snažilkám úspěšný únor💕💕💕
@monib66 děkuju. ☺ Snad už bude 💛 vidět.🙏Teda příští týden to tady bude pecka.😁
Ty jdeš na další kontrolu po měsíci? Já si nepamatuju kdy jsi byla na první.🙈
@dasenka12018 jj je to zvlastni..mam spise jen spineni,tak mozna az se ms rozjede klesne...ja ji nikdy nemerila takhle,tak zkousim a zkoumam😂v den ms jsem vzdy mela porad 37,ale nevedela jsem jak je toto s teplotou dal,tak uvidime...
@jennas to jsou teploty po ovulaci ne 3dc,je to divné ,Ms máš?

@jennas ahojky.Děkuji.🙂 Já vůbec nevím kolik DPO to bylo protože ovulaci nesleduju a ani cyklus nemívám pravidelný.Ano,je to citlivost 10 z lékárny dr.max.