Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
@marcelina14 ovu po.revizi poznam uplne 100%..hodne bolestiva a trva par hodin...a tehu testuju az po meskani ms...😉
@jennas tak to jo... Ve čtvrtek jdu na prevenci, budu 7.DC, tak tajně doufám, že mi doktorka řekne, na které straně bude ovulace... Jak mám jen jeden vejcovod, tak je to na prd :( Tenhle měsíc jsem to brala jako tutovku a když přišla MS, tak jsem byla jako zmoklá slepice :(
Stejně je to zvláštní 🙂 Druhé dítě s přítelem chceme, nechci, aby malá byla jedináček. Povedlo se na první pokus, brala jsem to automaticky - dokonce jsem si i jednu dobu říkala, jestli druhé dítě vůbec zvládnu. Malá je docela drak.
Potom se z toho vyklubalo mimoděložní a od té doby chci druhé o to víc :(
Ahoj, i ja prispeji svou troskou do mlyna. Doma mame 19 mesični holcicku a od cervence se snazime o druhe, zatim bez uspechu. Ted jsem 3. den po ovulaci a nasleduje cekani a doufani. Rodicak mam do cervna takze uz jsem se smirila s tim ze se vratim alespon na chvili do prace. Tak snad pro nas vsechny bude leden uspesny. 🙂
@marcelina14 ja jdu v patek taky budu 7dc😉chce se podivat zda je vse ok po tom biochemickym,zda se vse vyloucilo....to verim,je to naprd po mimodeloznim.vid...to zamlkle je nic oproti tomu..taky nic prijemneho ale alespon neberou vejcovod...myslim ze kazde tehu uz bude se strachem nu...ja uz radeji netestuju,at nejsem zklamana kdyz ta.mrcha jeste dorazi...je.fakt ze mam.cyklus presnej,jak ovu tak ms..tak aspon tak...neves hlavi,ono nam to.vyjde,akorat nekomu driv,nekomu později.no....😘
@jennas Bylo to šílené... :( A dost se bojím, že se to bude opakovat... Nebo myšlenky typu, že ten vejcovod který mi zůstal může být neprůchodný... No uvidíme 🙂 A Tobě držím palce 🙏🏻🍀
@jennas právě. Ta teplota nad 37 mi dala tolik naděje ☹ Malý byl napoprve, tak mě znervózňuje, že teď zatím se nedaří :-/ Držím palce, ať je vše po biochemickým v pořádku a ať brzy nejdeš // 🙂 Já si dnešek alespoň zpříjemnila tulením s "miminkem" 😀 Za 4m už mu budou 2 roky 😂
@svetluska5 ahoj 🙂 Já mam doma 20m syna. Přeji ať se do června zadaří 🍀 Já po zamlklém těh.taky nedokazala o ničem jiném přemýšlet, tolik jsem toužila po miminku. Zadařilo se po skoro půl roční pauze. Moc drzím palce
@monib66 Ahaaa :D Tak dneska jsi 10DPO a k početí by to chtělo tu poovulační fázi aspoň 12 dní. Když je kratší, jde to taky, ale tam je pak lepší užívat po ovulaci Utrogestan (na předpis), anebo se prostě snažit prodloužit poovulační fázi doplňky stravy při snaze o početí (Femibion, Chytré miminko apod.).
Tak z dovolené toho kvůli počasí moc nezbylo. Už jsem zase zpátky v práci, ale i tak se snažím tento týden brát jako odpočinkový. Ovu ani MS nikde a dnes 54 DC. Ještě před dovolenou jsem si ale řekla, že tomu nechám do neděle volný průběh a jestli nepřijde ovu nebo MS tak, že to zkusím nějak řešit. (Sice nevím jak ale to je jr teď jedno😉) Každopádně nechci nic zakřiknout, ale pocitově i z BT si zatím myslím, že ovu včera nakonec dorazila. Dnes BT zvýšená, tak doufám, že už neklesne 🙏, k tomu citlivé prsy a podbřišek mě večer taky potrápil. Tak snad 😉... Držím palečky všem🍀
@hermij teď jsem brala gynex a kys.listovou. Jakmile dorazí MS chci zkusit sarapis plus. Dnes mi teplota stoupla, tak by zítra MS dorazit neměla. Jsem tedy zvědavá, kdy ta mrška dorazí 😀
@jennas děkuji 🙂 S dětmi ten čas letí šíleně. Jen před čekáním na MS se nějak vleče 😂 To mě moc mrzí ☹ Tak držím moc pěsti a posílám hodně 🍀
@beruchajda jsem na tom podobne jako Vy...jsem 57DC...v prosinci me ale bolel podbrisek, pote jsem mela hnedy hlen, ale MS nikde a test negativni...vcera jsem byla u Dr. a jelikoz kojim,je takovy cyklus normalni....ted jsem dle Dr.ovulaci mela (min.tyden mi pobolival podbrisek a mela jsem husty tahly hlen), tak jsem zvedava jak to dopadne...dle Dr.bych mela tak za 14 dnu dostat MS.
@biton Jelikož se snažíme o první dítko, tak o vlivu kojení nic psát nemůžu, ale jinak při ovulaci jsem zatím nikdy nešpinila, ale vždycky cítím podřišek a docela dost citlivé bradavky na dotek. A jinak podle BT a apky byla ovulace v pondělí, já bych pocitově řekla spíš úterý, tak to beru +- den. Dneska mě tohle od rána dost nakoplo a věřím, že to vyšlo. Uvidíme jak se to vyvine 😉
@beruchajda dobré ráno, jen jsem napsala svoji zkušenost...mě v úterý Dr. řekla, že byla ovulace tak zhruba 3 dny zpět (což by vyšlo na sobotu), ale ještě v neděli dopolko mě bolel podbřišek, odpolko už ne a večer byl sex (i já na něj měla větší chuť a i jsem byla ,,mokrá"), tak uvidíme, jak se to bude dál vyvíjet.....držím Vám palce 🍀
Ahoj holky my se chceme s manželem snažit v září. Mám syna 15mesicu 😊je tu někdo takový, kdo se bude snažit taky v létě?/podzim?
Ahoj holky...jsem po kontrole,biochemicke si zapsala,rekla ze papirove tedy mam uz treti tehotenstvi...vse se vycistilo vyloucilo,dokonce i ta cysta....tak super...akorat mi.doporucila mesic alespon pockat ted..at se tělo da hormonalne do kupy...me.se moc nechce kdyz po biochemickym je nasledny cyklus velka pravdepodobnost poceti...ale verim ze by to slo hned a aby mi pak vynadala,nebo by se opakoval zamlkly a rekla mi ze mi to rikala,to.bych taky nerada..ach jo..tak ja nevim....😢😢😢
@jennas to mě mrzí, no říká se to... Já byla včera, dozrává tam prý krásný 15 mm folikul, ALE - na pravé straně... To mi je k ničemu, páč mi tam chybí vejcovod 😓 Říkala, že se někdy stane, že si tam najde cestu i tak, ale tomu u mě zrovna moc nevěřím :(
Takže další měsíc v háji a ten příští bude chlap zase pracovně pryč...
@jennas Snad ten měsíc uplyne rychle a ten další bude jistě šťastným a miminko bude v bříšku ♡ A hezky poroste ♡
@marcelina14 To mě moc mrzí :'( Budu držet palce, ať Vám to brzy vyjde 🍀
@marcelina14 Možná je to měsíc, kdy máš menší (či nulové) šance na početí, ale ber to POZITIVNĚ! 🙂 😇👏 Máš čas na sebe! Udělej si na sebe čas, rozmazli se (vana, kosmetika, sport, kreativní vyžití, sraz s kámoškama, čtení...). Vař si něco zdravého, co chlapi moc nemusí, hodně zelené zeleniny (listovka a další minerály). vyspi se, odpočiň si, zrekapituluj si poslední rok, co já vím... je to toho tolik, co mě napadá 🙂 Prostě si dovol trochu vypnout od "snažení" a nabij se na ta další láskyplná objetí ❤
Tak já jsem ze všeho zmatená. Dnes měla dorazit Ms a tak nikde. Už 3 dny mě bolí bříško, chodím častěji na malou, tak jsem dnes zkusila test a hle malý duch 😲 Jenže mě mate celkem nízká teplota, tak se zatím ani nedokážu radovat. Mam strach, aby bylo vše v pořádku. Je to zvláštní, zprvu se nemůžeme dočkat možnosti testnout se, pak // a nakonec každičké kontroly u doktora. Zkusím test ještě v neděli a pokud budou // silnější, zavolám doktorce.

@jennas Mně právě minulý cyklus klesa teplota den před MS, tak ji očekavám zítra. Dnes mi bylo i spatně od žaludku, takže ms brzy dorazí. I když jsem si teď byla skoro jistá, že to vyšlo. Přeci jen jsme se hezky trefili do plodných dní a ono nic ☹