Snažíme se o miminko 2019
Pojďme si zkrátit chvíle na čekání 🙂 Jsem maminkou 1,5l chlapečka a od listopadu jsme se začali snažit o druhé miminko.
Pojďme sdílet grafy baz.teplot, ovulační testy a také těhotenské testy. Předávat si rady, zkušenosti 🙂
M.
Ahoj, přidávám se k vám, i když o snažení se v našem případě moc mluvit nedá. Rádi bychom druhé miminko, ale kojím a zatím jsem nedostala ms, a večer jsme tak unavení, že něco víc probíhá jen zřídka. Tak jsem zvědavá jestli se zadaří, nespěcháme na to, nějak víc to začneme řešit nejdřív na podzim, ale dokud nemám ms tak stejně moc není co.
@elwe ahoj 🙂 Ale otěhotnět můžeš i bez menstruace ;) Mám spoustu kamarádek, které to tak měly 🙂
@marcelina14 já vím, proto to beru jako snažení, ale přece jenom ta šance je mnohem menší než v normálním cyklu.
@monib66 Tak to je super! Držím palečky a věřím, že je vše v pořádku. Já jsem dnes 7 DPO, tak zatím čekám a doufám ve štěstí.
@monib66 Krásný. ☺Přesně takhle mi test sílil u prvního těhu. 🙂Neboj,všechno je a bude v pořádku.😉🍀✊ Já mám na testování ještě min.14dní. Ovulaci už bych měla mít cca 1-3dny za za sebou.Asi teda. Uvidíme v únoru. 🙂Budu testovat radši později.Každopádně jsem v klidu a nehrotím to.
@beruchajda děkuji moc ♡ Moc držím palce, ať najdeš za pár dní //
@baruss11 moc děkuji ♡ Zatim ano a moc doufám, že bude vše v pořádku. Páni a nemáš nutkání občas zkusit test? Já jsem tentokrát jak zblázněná 😂 A co nějaké příznaky, pozoruješ? Mě stále tuhne podbřišek, to jsem u prvního těhotenství nepoznala. Přeji, ať je Ti brzy lépe ♡
@biton moc držím pěsti, ať najdeš za pár dní na testu // 🍀
@margaret88 páni, tak snad bude taky vše v pořádku a v září nás bude o jednoho víc ♡ Moc tedy držím palce ať za pár dní zjistíš, že Ti v bříšku roste nový andilek 🍀
@monib66 Díky.Mě když to teď vyjde tak bych měla termín v říjnu. Teď v lednu už ms proběhla. Uvidím co v únoru.
Tak já nic, ms teda příjde až za dva dny, ale jsem jsem už 14dpo a test úplně sněhově bílý...touhle dobou jsem už měla pokaždý test pozitivní. A do toho mě teda šíleně bolí prsa, což jsem neměla přes ms už pár let, přikládám to k potratu z minulého měsíce. Achjoo...až se mi z toho chce bulet.
@monib66 To víš, ze mám 😀 Ale říkám si, že to asi nemá smysl, když nějak nekrvacim, ms nedošla.. je mi poránu trochu špatně a bolí prsa. Bohužel manžel přinesl domu nejakou virózu a já dnes začala mit i horečky 😞 Moc děkuji, snad bude brzy lip a preckame to 🙏 Tesim se, ze se pak sejdem v skupince zářijových deticek😊
@hermij já ovulaci poznám bezpečne podle bolesti, bolí mě totiz daleko víc, než MS. A vyšel i jasne pozitivní ovulační test. Běžne mi ovulka chodí kolem 11-14DC teď po potratu až 22den. A lutealku mám neměnnou. Vždycky po 16ti dnech (krom po potratu s revizi, co byl anovulak).
Jsi hodná, děkuju 🙂
Holky jak je to s možností početí před a po ovulaci?Kolik dní? Všude se píše něco. Má v tom některá přehled?😀Třeba info od doktora.
@margaret88 info od dr.nemam,ale cetla jsem, ze 3dny pred a den po...ale co je na tom pravdy nevim
@margaret88 @biton Počít lze pouze při ovulaci - tzn. nějakých 14-18 hodin v cyklu. Spermie ale prodlužují plodnost ženy, protože v kvalitním hlenu mohou přežít v kryptách děložního hrdla (v tom zásaditém hlenu, kyselý povrch našich tkání je bez milosti zabíjí). Takže si tam mohou počkat a až vycítí uvolnění vajíčka, vyputují směrem k němu a snaží se 🙂 Po ovulaci, kdy už vajíčko vyputuje z vejcovodů do dělohy již k početí na 99,9% nemůže dojít.
@hermij Díky za vyčerpávající odpověď.🙂Takže pokud tomu rozumím,když je styk třeba pár dni před ovulací tak k početí dojít může(v den ovulace)protože spermie jsou schopné "přežít"
@margaret88 Ano, takže třeba ženy, co zarytě tvrdí, že "otěhotněly" při menstruaci mají částečně pravdu. Otěhotněly při ovulaci, ale delší trvání MS a ovulace pár dní nato, šup sem šup tam :D a spermie je zavrtaná ve vajíčku 😂🤰
@monib66 Ahoj.🙂Můžu se tě zeptat kdy jsi měla naposledy ms? Koliky den cyklu jsi měla pozitivní test.Vím že to má každá z nás jinak.Díky

@baruss11 děkuji moc ♡