Špatně už týden po ovulaci? Možné příčiny a zkušenosti
Po ovulaci je mi špatně úplně pokaždé. Je mi na bliti až do ms🤮
Ja zvracela 2 tydny po poceti, a to jsem nevedela, ze se vubec zadarilo. Pak jsem uz zvracela kazdy den az do 5. Měsíce...
@mionella víte jak vzniká život? Jak se oplodní vajíčko, jak se začne dělit na embryo, morulu, blastocystu, pak expanduje, pak se zavrtava, a pak začne produkovat hcg hormon…který způsobuje nevolnosti a podobně? Tohle je proces minimalne na 10 dni. Pak jste extrémně citlivá na hcg hormon
@berushe14 jen jsem se ptala proto jestli to má někdo podobně protože jsem tady před pár týdny jednu maminku zahlédla že ji bylo špatně už po týdnu ...jen jsem se jí chtěla na něco zeptat..nnn je hcg bylo vyšší jako bych byla těhotná dříve ...vždycky se me ptali jestli jsem měla poslední menses normální...tahle otázka padla při všech 4rech těhotenství....a všechny 3 děti se narodili 2 a pul týdne před termínem ..a měla to tak i maminka....❤️
Mě sice nebylo špatně, ale budil mě noční hlad, asi tak ten týden po oplodnění. Takový mívám jen jako těhotná nebo kojící v šestinedělí. Nevěřila jsem tomu.
Me bylo spatne par dni pred vynechanim ms u 3 tehotenstvi.
@mionella áno, mala som to u predošlého tehotenstva, už týždeň po ovulácii, hučanie v ušiach, nutkanie na močenie a hmla pred očami. Vůbec mi nenapadlo, že som tehotná, takže žiadna autosugescia, myslela som, že sa jedná o virózu (začalo mi to na služobnej ceste v zahraničí), lekárka mi týždeň robila testy vrátane HIV, na všetko možné, lebo mi bolo príšerne. Klasické bežne popisované tehotenské nevoľnosti mi začali až v 7.tt.

Z biologického hlediska to nemůžou být těhotenské nevolnosti, ty způsobuje vyšší HCG. Týden po ovulaci dochází teprve k uhnízdovani a HCG je hodně nízké. Navíc týden po ovulaci nemůžeš ani vědět, že jsi těhotná😱 Spíš je to u tebe sugesce nebo střevní chřipka 😉