Špatně už týden po ovulaci? Možné příčiny a zkušenosti
Mne bylo spadne od 6DPO. 8DPO jsem si udelala test ( jen proto ze mi skutecne bylo hodne spatne a mne nikdy neni spatne ) byl tam pidi dusik. I ted je mi obcas spatne a bleju 🙂 a jsem 15tt
@ivetkafek18 dekuji za odpověď tak nejak podobne to pocituji i já ...😊 tak at se vše daří a miminko roste a je zdravé ..❤️🍀😊
Ano. Pokaždé 🙂 prsa popraskane o dve čísla větší, vše mi smrdelo,zvracela jsem. Dělo se to jen v měsíci kdy jsem otěhotněla 👍
Ja jsem byla IUI v sobotu a presne za tyden v sobotu, jsem v noci z niceho nic zvracela ale rano pak dobry. Pak mne akorat k blizici se ms zaclo bolet bricho a zada, rikam je to tu, no a mrcha nedosla. Nevim jestli to bylo z tehotenstvi a nebo jsem mela nejaku strevni chripku, ale vubec jsem to tenkrat neresila a myslela jsem, ze jsem blbeho neco snedla a az zpetne mne doslo, ze to mohlo mit souvislost 🙂
@ruzovyjednorozec77 děkuji moc za odpověď jsem ráda že tu nejsem za blázna 😊
@kvetuska145 děkuji jsem ráda že je nas více co to máme podobně 😊
Já jsem to tak u druhého tehu měla...bylo mi zle vždy k večeru a trvalo to cca 14tydnu.Nikdy jsem nevracela
@mionella ja si myslim, ze to bylo z uhnuzdovani nebo proste zmena hormonu. No a od 8-9 tydne jsem zvracela porad az do 17tt😀
@kvetuska145 děkuji za odpověď 😊

@mionella áno, u prvního těhotenství jsem zvracela jednou, natuty z těhotenství a bylo to tak týden 10 dní po ovulaci, hned jak jsem si dala lžičku jogurtu všechna nevolnost jak mávnutím proutku byla pryč