Spermiogram - jak dlouho se čeká na výsledky?
Dobrý den, uz pres rok se snažíme o miminko,porad se nedaří,tak muj gynekolog dal priteli zadanku na spermio,dnes tam jede,prosim jak dlouho se ceka na výsledky? Nevíte někdo? Moc děkuji
Ahoj holky,tak jsem dnes volala doktorce,tak rikala ze uplne mrtve nejsou,ale ze nevi jestli seto nam to povede prirozenou cestou. Doporucila nam Fertilman plus, mate nekdo zkušenost dekuji
@jasemin26 My🙂 bral ho muž několik měsíců🙂 zlepšení tam bylo, ale je to spíše dlouhodobá záležitost, nečekej zlepšení hned po třech měsíců🙂 Jinak asi bych vám doporučila navštívit car, oni by vám mohli udělat inseminaci, navíc při každé inseminaci se dělá spermiogram, tak vidíš pokroky, zda to funguje nebo ne🙂
@andreakriskova Ahoj, noo jako relativně dobrý až na tu patologii..:/ ale doporučeno je iui, což je ideální a normálně to s tím půjde..přirozeně to bude těžší se mi tak jeví...🙂
@andreakriskova Obecně se tam uvádí totiž spíš morfologie a pokud to berou tak jak velí logika, čili že patologických je 85%, tak nic moc..pokud to ovšem mají naopak a znamená to 85% " v pořádku", pak by to bylo cajk..ale to by tam podle mě dole nepsali doporučení iui
@anetka9 dekuji za odpověď. Tak včera jsem teda na IUI byla a teď jenom čekat..
@andreakriskova Nám se z IUI (třetího) povedlo🙂 je třeba vícekrát🙂
@anetka9 povedlo se 🙂 1.IUI
@andreakriskova jeee fakt?🙂
@anetka9 sama jsem byla překvapená 🙂 už máme z ultrazvuku potvrzené srdíčko.. tak snad vše dobre dopadne
@andreakriskova gratuluju🙂