icon

Spermiogram. Vyznáte se některá v těch hodnotách?

lenickamimi44
16. říj 2020
Spermiogram. Vyznáte se některá v těch hodnotách?
Strana
z2
lenickamimi44
autor
16. říj 2020

Teď jsem našla ty ceny ivf kolik co stojí tady v Rakousku 😳

lenickamimi44
autor
16. říj 2020

@lenickamimi44 ty vogo to jsou pálky

piggy123
16. říj 2020

@lenickamimi44 strašné ceny. A když k tomu připočteš ještě stimulační léky, tak to může být ještě o pár tisíc víc 👀 A to všechno jsou jen Kostenvorschläge, takže individuální cena se bude lišit člověk od člověka....

katule1990
16. říj 2020

@lenickamimi44 A není možnost léčby v Čechách? Je to taky drahé, ale ne tolik. Myslím, že IVF bez pojišťovny vyjde cca na 80 tis. Kč (včetně ISCI, léků, prodloužené kultivace - prostě vše). Ale cena se samozřejmě taky bude lišit podle individuální léčby, píšu jen orientačně.

lenickamimi44
autor
16. říj 2020

@piggy123 můj doktor právě čekal až bude mít výsledky chlapova vyšetření a pak nasadí hormony, takhle jsme ztratili rok zbytečně 😥

lenickamimi44
autor
16. říj 2020

@piggy123 snad nejlevnější je ta inseminace, no ještě to zkusíme přes gyndare s hormonama a až pak ta poslední možnost bude oplodnění 🙏

lachtanice86
16. říj 2020

@lenickamimi44 rok jste čekali na výsledky spermia?

lenickamimi44
autor
16. říj 2020

@lachtanice86 rok jsem ztratila jen kvůli tomu že chlap nechtěl jít k doktorovi 😓

lenickamimi44
autor
16. říj 2020

@katule1990 no ono to není o moc levnější u nás v Čechách, jsem si psala s doktorkou z jednoho centra v Brně a taky mi psala že to ivf stojí kolem 35 tisíc 😳

andyskarsgard
16. říj 2020

@lenickamimi44 já doplacela za IVF 39 000 a to mi i přispívala pojišťovna. Ptz je mi jen 30 let.

thalia
17. říj 2020

@zekkk nejhorší poškození a nulová šance přirozeně? To snad ne, ten výsledek není špatný, jak už tu bylo psáno (jen nevím, co ta infekce). Nám v CAR naměřili 7,6 Mio/ml a morfologii 99,5 % špatných, pohyblivost spíš nízká, už nevím přesně. K tomu špatná defragmentace DNA. Výsledek - jedině IVF s ICSI. Nicméně, z těch ivf děti nemáme, máme je přirozeně cca dva roky po druhém IVF, podotýkám, před prvním neprovedl žádnou změnu životosprávy.

Strana
z2